משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בכל האתרים שבדקתי (Gamespot,Gametrailers...) כתוב שהוא אמור לצאת ב- 17.2 ל-PC, המשחק נדחה? הוא אמור לצאת למחשב בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם חייבים שיהיה מותקן 2-HALF-LIFE על מנת לשחק ב-EPISODE-1 ,EPISODE-2? או שכל אחת מחבילות ההרחבה עומדת בפני עצמה ולא מחייבת את המשחק הבסיסי? האם כדי להבין ולהנות יותר מחבילות ההרחבה מומלץ בכל זאת לשחק את המשחק הבסיסי-HALF-LIFE-2 או שזה לא ממש משמעותי עבור אחד כמוני ששיחק במשחק הראשון בסידרה-HALF-LIFE-1 (זה שיצא בסוף שנות ה-90 ) ומכיר את הרקע הכללי. אני שואל את כל זאת,מפני שאין לי יותר מדי זמן וקיבלתי את הרושם שחבילות ההרחבה הן מצד אחד קצרות יחסית ומצד שני גם טובות בכמה רמות מהמשחק הבסיסי(שאותו אני מיתכוון לעבור בתקופה שיהיה לי יותר זמן פנוי). תודה מראש על עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אשמח לדעת אם Command & Conquer Red Alert 3 יעבוד על המפרט הבא: מע"פ windows xp pro מעבד Intel Dual Core E5200/800MHZ/2.5G/775/2M לוח אם Gigabyte 945 GCMS2L זכרון Kingston CL5 2G 800MHZ כרטיס מסך GeCube ATI Radeon X550 Micro Atx Edition 512Mb דיסק קשיח HD 250G 7200' SATA2+HD 120G 7200 IDE תודה וסוף שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם . עכשיו נכנסתי לאימייל שלי וראיתי שקיבלתי את הקוד בשביל הבטא . עשיתי משתמש ב EA והפעלתי את הקוד . ואחרי זה המחשב שלי נתקע ועשיתי ריסט , ועכשיו אין לי מושג מאיפה להוריד את המשחק . מישהו גם קיבל את הקוד ? מישהו יודע איך אני חכול להוריד את המשחק ? עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפני שאני קונה קונסולה,אני רוצה לדעת משהו לגבי משחקי FPS איפה נוח יותר לשחק במשחקים כאלו?האנאלוגים של הידיות של הקונסולות לא מגבילים מבחינת תנועה?זאת אומרת אם אני ארצה לשחק COD5 על הPS3 יהיה לי נוח?לא יהיה קשה מהבחינה הזו של אם האוייבים מפוזרים בכל מיני מקומות אז עד שמגיעים אליהם הם כבר יחסלו אותי ואני אמות? יש שם שליטה בעצם על כל מה שמתרחש במשחק?אפשר בעזרת האנלוגים לסובב ב360 מעלות את התמונה יעני כדי לראות את כל האוייבים ובכולם לפגוע ולהרוג? אני שואל את זה לפני שאני קונה כדי לא להגיע למצב שאני קונה ומתאכזב תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה שמפתחים את המוד הנ"ל, שהוא בעצם REMAKE של HL המקורי אבל תחת מנוע ה Source של HL2 (מה שאומר גרפיקה משופרת משמעותית), הודיעו כי הוא ישוחרר עוד השנה. ה REMAKE אמור להיות שיפור רציני לניסיון של VALVE להוציא גירסה משלה שנקראה Half-Life: Source הוהייתה די מאכזבת בזמנו עקב השימוש באותן טקסטורות ומודלים של HL המקורי. המוד הנ"ל ישוחר לקראת סוף 2009. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/02/17/black-mesa-mod-coming-late-this-year/1
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שזו מין טרילוגיה של 3 משחקים ו-WARHEAD היה רק הרחבה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
מהו הנשק האהוב עליכם מעולם המשחקים? הבחירה הייתה קשה מדי, אז הנה שלושה שלי: רובה הפולסים מ-Half Life 2 אם לא היה מספיק שהנשק הזה עוצמתי, יש לו יכולת לירות כדורי פלאסמה. הכי כייף לשגר כדור כזה בחדר סגור ולראות איך הקירות משחקים פינג-פונג עם החיילים. רובה הפלאסמה מ- Doom 1/2 אם תרצו זה העוזי של הפלאסמות. נשק אוטומטי עם סאונד אדיר. הפצצת כבשים מ-Worms World Party מה אפשר להגיד? אחד הנשקים הקטלניים יותר שהומצאו על-ידי האדם... אממ אני מתכוון על-ידי התולעת כמובן.
-
- 116 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
לא יודע איך בידיוק קוראים לסוג המשחקים האלה... אבל לפני הרבה שנים שיחקתי בWC3 והיה שם מוד משחק שאתה ועוד כמה חברה צריכים להגן על טירה בעזרת בניית שמירה לאורך הדרך שבה הולכים הרעים ובכך לעצור אותם יש איזה משחק טוב למחשב שלא עולה כסף בסיגנון הזה? משהו סינגל פלייר? או שיש גם איזה מולטי נחמד?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כל מי שמחכה לשיחרורו של משחק RPG טוב בהחלט כבר מודע לכך שהשנה ישוחרר משחק חדש מבית BioWare, המוציאה לאור של סידרת baldur's gate האגדית (ואם כל זה נשמע לכם כמו סינית, אתם לא בת'רד הנכון כנראה). האתר הבא הרים סקירה מקדימה של המשחק החדש ששיחרורו נדחה לאחרונה לצערי לקראת סוף 2009. נראה מבטיח! http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/02/10/dragon-age-origins-hands-on-preview/1
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי אני טיפה לא אובייקטיבי כי אני אוהב את סדרת המשחקים של ספיידרמן... אבל המשחק הזה שונה טיפה. אתה רוכש קומבואים, רוכש בני ברית, אתה יכול להשתנות לספיידרמן ההסגול ובעצם כל המשחק הזה פשוט חוויה ואני באמת אומר את זה בלב שלם. מי שלא קנה\"השיג" שירוץ לדעתי נ.ב אין לי מושג כמה המשחק ב-GS אבל באמת שזה משחק שלא שווה לפסוח עליו... תנו לו הזדמנות.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חדשות רעות בהחלט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3672103,00.html מעציב נורא מצב השוק של חברות משחקים השנה. ליביו
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה משחקי יריות טובים יש היום שאפשר לשחק באינטרטנט?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלט למחשב מדגם rumblepad2 וכמובן מקלדת ועכבר. אני מחפש המלצות למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 על אותו מחשב, עדיף אחד עם השלט ואחד במקלדת ובעכבר. יש לי כבר את FIFA 09, אני מקווה להשיג גם את NBA 2K9, ולפי מה שהבנתי גם בL4D אפשר לשחק ככה, אבל רק אם השלט שלך הוא שלט של XBOX. אני אשמח אם תמליצו לי על משחקים כאלה טובים. תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
plain sight הוא משחק רשת חינמי ותלת ממדי, הרעיון בסיסי ביותר, לרוץ לקפוץ ולפגוע בשחקנים האחרים ;D http://www.plainsightgame.com/ משחק מאוד קטן (הורדה של 40M) אבל לא רע בכלל. כרגע אין אנשים שמשחקים בזה, לפחות לא בגירסה האחרונה, ולדעתי זה בזבוז.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה, היום חברה שלי באה אלי ביציאה: "בא לי משחק חדש יפה כזה" בקיצור, יש לה 7600GS, מעבד PENTIUM D 2.8 GHZ, וג'יגה זיכרון. היא לא רוצה מירוצים, לא יריות ולא משחקים בסגנון C&C. היא אוהבת מאוד SIMS (אגב, כבר ידוע מתי SIMS 3 יוצא?) וגם simcity. היא גם אהבה pristontale למי שמכיר. אני חושב שהיא תאהב אסטרטגיה אבל לא מלחמה, או תפקידים אבל שוב פעם, לא משהו עם יותר מדי דם. קווסטים גם יתקבלו בברכה. חשוב שלמשחקים תהיה גראפיקה סבירה, בוא נגיד שנת 2002 ומעלה. תודה
-
- 47 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא משנה מה ניסיתי כל דבר, הורדתי פאצ'ים, חיפשתי דברים ואני פשוט לא מצליח להתחבר.. כל פעם שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה.. נ.ב אולי אחרי שאני מוריד את הפאצ'ים אני צריך לצרף אותם איכשהו למשחק? כי הורדתי וזהו (חשבתי שזה צורף למשחק אבל מסתבר שלא..) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-