משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג למה אבל הדמו עובד חלק עד הקטע שבו עולים על גבעה ויש למטה בתים וים... שם זה עובד ממש ממש גרועה. חשוב לציין כי אני משחק על הגדרות MID-HIGH <<<שימו לב למאפייני מערכת מישו יודע למה??? תודה רבה!! ;D
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחיין שלי קיבל PSP וכל משחק עולה המון כסף...כרגיל, כמו כל משחק מחשב בארץ, האם יש דרך להוריד לצרוב או לא יודע איך בשביל לשחק בו... חבתי אולי אפשרי להעביר את המשחק למכשיר על הכרטיס זיכרון או משהו...
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לכם פה חבילה גדולה של סקינים של נשקים דמויות והרבה תוספות ושינויים למשחק בשביל שימחיש לכם כמה שיותר את המציאות . כל הסקינים של הנשקים פה מותאמים לנשקים שיש לנו בצה"ל,רובי צלפים,אקדחים,רימונים,נק"ל-(נשק קל),הוראות,ועוד הרבה.. יש פה דמויות של חיילי צה"ל עם שיפצורים והשאר (CT),ויש לכם חבילה של מחבלים בכל מיני סוגים של לבוש שאותם תוכלו לגוון במשחק ,כמו חמאס והשאר (T) .. בנוסף לזה יש פה כוונות צלפים ,רקעים,קונפיג'ים,מאוס פיקס-משפר את הדיוק של העכבר לhead shots,ועוד... http://rapidshare.com/files/12053498/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT_IDF_S_peR_.rar.html לינק רזרבי http://rapidshare.com/files/12053541/skins_for_counter_strike_1.6___cz_by_GivaTi_UniT…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש משחק בנייה כמו City Life או Sims City 4 שהולך לצאת? (חוץ מ-City Life World Edition כי זאת הרחבה)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה קטנה עם UT2003 כשאני רוצה לשחק באינטרנט, הבעייה משונה מאד עקב כך שכשאני משחק במשחק רגיל מול המחשב או אפילו במשחק LAN הכל עובד כרגיל ורק כשאני מוריד רשימת שרתים למשחק DM לאחר מספר שניות המשחק יוצא לוינדוס ונותן את הודעת השיגאה הבאה : עזרה ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני משחק בו ב- 768*1024 high details בגראפיקה הזאת המשחק עובד בסדר אבל תקיעות לפעמים לשנייה שכאילו המשחק רץ אבל נעצר כזה לחצי שנייה וממשיך(לא תקיעות גדולות) אם אני מוריד ל-medium details המשחק פשוט טססססססס!!! מה הבעיה אולי הוספת עוד זיכרון,עוד details דורשים עוד זיכרון לא??? יש לי AMD 2000 G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333MHZ
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק רניגיייד והוא איבד את הדיסק משחק, אז הוא הוריד FIX ל-NO CD. הבעיה היא, שעכשיו, המשחק עולה והכל, אבל לא מופיעים שום תפריטים (כדוגמת ה-SINGLE PLAYER וכו'). כל מה שרואים זה את תמונת הרקע. מה הוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל רשת והם על אותו חשבון קאונטר שאני מנסה להיכנס לסרבר הוא אומר שיענו אני נימצא בו כבר (עם המחשב השני) איך אני יכול לשחק בשתי המחשבים באותו סרבר עם אותו חשבון ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב. תערוכת VGA 2008 מתקרבת, הולך להיות מטורף! לפרטים המלאים בעניין התערוכה: http://www.spike.com/blog/world-premieres/70766 שתפו את הגולשים בדעותיכם ובציפיותיכם מהתערוכה. אני אישית נורא מחכה לשמוע (ולראות!) פרטים נוספים בנוגע לפרק החדש בסדרת GTA IV (בלעדי ל-360)
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13246 אני חייב להגיד שפעם עבדתי ברשת אבל לא ידעתי שמישהו בארץ יתבע אותם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי עכשיו נמצא בחו"ל, והוא אמר שהוא מצא לי חנות שכול המשחקים שם ב50% הנחה. אז, איזה משחקים אתם ממליצים לי? אני מעדיף משחקים שמתרכזים יותר במולטי, כי משחקי סינגל אני יכול להשיג בדרך לא דרך . אני אשמח גם להמלצות על משחקים שכיף לשחק איתם בשלט של ה360 על המחשב. תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני יכול לתאר אותו בקצרה במשוואה אחת פשוטה זה: (just cause)+(כל מה שהיה חסר ב JUST CAUSE) = white gold http://www.gamershell.com/news/36642.html
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע האם יהיה מולטיפלייר ב-far cry 4? אני לא מתכוון למצב co-op אלא מולטיפלייר אמיתי. האמת שלפי זה אני אחליט האם לרכוש את המשחק או לא...
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gforce 6200 256 mb 512 ram ddr 2 intel 3000 mhz ואני רוצה להתקין את המשחק הזה Ubersoldier שהדרישות המומלצות שלו ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה היפני Valkyria Chronicles קיבל לאחרונה פורט (מוצלח מאוד) למחשב, ולפניכם הביקורת על המשחק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שעתיים את הBF2 דלוקס, ואחרי איזה חצי שעה הוא קרס לי לשולחן עבודה ללא כול הודעת שגיאה בדמו זה גם היה ככה אבל כול איזה 10 דקות ד"א, איך אני מוצא שרתים ישראליים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למה אני לא יכול להתחבבר ל ACCOUNT שלי אני נכנס וזה פשוט מראה את החלון שזה מתחבר אולי זה בעיה באינטרנט? O0
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק תפקידים פעולה בסגנון של The Witcher 2 Assassins of Kings משחקים נחמדים עם משימות חשוב הרבה אקשן ושליטה נוחה בעיה שסמתי עליה במשחק הזה שיש לו בעיה במצלמה שהיא מאבדת פוקוס ומשתגעת זה מאוד הקשה עלי עד כמעת שרציתי לפרוש מהמשחק ועוד משהוא השליטה במתקפות פשוט זוועה לטעמי לוקח שעות להתרגל קיוצר אני מחפש משחקי תפקידים פעולה עם מפלצות עם בוסים עם השגת ציוד ונשקים וכישופים אבל שלא היעם עולם פותח לחלוטין כי זה מסבך אותי תודה מראש מתן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום ציוד היקפי, אבל כבר יומיים לא עונים לי שם, אז החלטתי לנסות פה. איזה עכבר מומלץ על ידכם למשחקים כמובן, אך שיתאים גם לעבודה מול אופיס ושיטוט באינטרנט. הבנתי שיש עכברים שמצויינים למשחקים אך לא כ"כ מתאימים לשאר הדברים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המשחק, היה לי בעבר שלט Xbox 360 וממש לא הסתדרתי איתו במשחקי פעולה, וגם במשחק מכות כמו injustice gods among us לא הסתדרתי עם השלט... הוא לא היה מספיק עדין כדי לעשות קומבואים. הייתה לי הרגשה שעם המקלדת אפשר לדייק במקשים יותר בקלות. כל ממיני צירופים של למעלה למטה ולצדדים.. בשלט זה היה קטן מידי והרגשתי חוסר שליטה. מישהו ניסה בmortal kombat שלט של one? הוא עדיף ממקלדת בצורה גורפת?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-