עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by R0ck,

8) אגב, הניק המחודש שלי הוא -=V3l0citY=- וזה בגלל איזה אדמין 'רמד בשם יובל, שגנב לי את הניק האיכותי שלי ויש לו די כוח בקהילת קאונטר הישראלית, So.... He forced me to.... :-\

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה להקיים קרב 8 נגד 8 מה אתם אומרים? רק צריך תאריך ותירשמו פה כי מת לשחק קרב. איציק:155302208

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by bobby323,

משחק חדש ל PC של bioware the witcher, לא שמעתי עליו קודם http://www.gametrailers.com/player.php?id=7317&type=mov ד"א כל הסרט הוא מתוך מנוע המשחק! מבחינת הקרבות אין מה להשוות ל oblivion,תהנו

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by mironm,

אוקי שאני משחק במשחק מדי פעם זה יוצא לי לשולחן עבודה בלי כל סיבה בלי שום הודעה וזה סוגר את המ שחק.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by german103,

[glow=red,2,300] http://www.sinsofasolarempire.com/[/glow] שם המשחק: Sins Of Solar Empire ז'אנר: Space Strategy פיתוח המשחק: Stardock הפצה: Ironclad Games מס' שחקנים: 10 אונליין תאריך יציאה- Feb 4, 2008 תקציר/תאור: מאבק אסטרטגי בין שלושה כוחות גלקטיים, המתרחש בזמן אמת במרחב רציף שמקיף מערכות שמש רבות, מעין שילוב בין משחק כיבוש גלקטי בסגנון Master of Orion למשחק אסטרטגיה זמן-אמת חללי כמו Homeworld. Overview: In the future, the survival of humanity stands on the edge of utter ruin as three powerful factions vie for control of the galaxy. Take command of one of three space-faring races as you work to establish your domination of …

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. שאלתי בבאג, אין להם בכל הרשת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gscorpion,

splinter cell יש למישהו מושג למה באמצע המשחק המחשב עושה restart יש לי geforce mx 440 p4 2ghz מבקש את עזרתכם זה נראה משחק טוב .................................. :'( :saint:

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. איזה משחק מחשב טוב אתם מכירים שאפשר לשחק במצב של 1 על 1 באינטרנט? חוץ מWORMS . ולא מרוצים\ אסטרטגיה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by a_halachmi,

איך מפעילים קודים ב-call of duty 2?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by matan007,

מצאתי את זה באתר הזה..תמונות ב- gallrey: http://megagames.com/news/first-unreal-engine-4-screenshots אז מה זה אומר שיצא תכף משחק unreal tournament חדש? זה המשחק רשת היחיד ששיחקתי וממש אהבתי אותו (UT-3 שחקתי)..אין דקה מנוחה במשחק הזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by morel ezra,

תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

יש מספר מדמי XBOX\PS2 למחשב, השאלה היא האם יש איזשהו אמולטור שבאמת שווה התקנה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

למישהו יש פרטים על דאוס אקס 3? אומרים שהוא עומד לצאת בקרוב אבל אני לא מוצא עליו כמעט כלום למי שיש בבקשה שיתרום

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by 246810,

זה קורה רק בCRYSIS יש לי 9600GT הכרטיס נמצא על סביבות 70 מעלות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. היי! אני וחבר טוב מארגנים אירוע של צפייה בלייב בתחרות הDota 2 international בבר בתל אביב. יש מלא אירועים כאלה בחו"ל וחשבנו שיהיה גם נחמד שיהיו כמה בארץ. פרטים נוספים לגבי האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/398464970190334/ זה יהיה אירוע גדול ובמידה והוא יצליח כנראה שנעשה אירועים דומים גם בהמשך. מקווה לראות אתכם שם

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by אבסינט,

http://www.intelcapabilitiesforum.net/IceStormFighters.zip 184 מגה. *תמונות בקרוב.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 20:29:01 תמונות וחוות דעת - המשחק באמת מותאם לQuad Core.. כל נסיון להריץ אותו על ההגדרות ה'גבוהות' מביא את המשחק לתצוגת סלייד שואו. די משעמם, אין ממש משחקיות. הייתי יותר קורא לחבילה הזו.. בדיוק מה שהיא - Tech Demo.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן היום הורדתי את הדמו של מאפיה 2 ל-PS3 והתאכזבתי קצת. קודם כל, בגראפיקה, ציפיתי לקצת יותר, לא הרשים אותי. דבר שני בחווית המשחק- לדעתי הם עשו אותו יותר מידי ריאליסטי. כמו למשל הגבלת מהירות (דבר ששנאתי במאפיה הראשון) זה שאתה מסומן כמבוקש וכל הזמן עולים עליך משטרות אלו דברים די מעיקים במשחק. מה שאין ב-GTA והופך אותו לכל כך כיף. לעומת זאת, אהבתי שם את קטעי הקרבות. מערכת המחסה (cover) ממש טובה לדעתי במשחק, וגם מערכת הפגיעה ריאליסטית. לא כמו משחקים שמפרקים עליך מחסנית ועדיין נשאר לך חצי חיים. מה דעתכם? שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הבעיה היא שמשחקים כמו Oblivion וGTA SA לא עבדו טוב אצלי גם בXP וגם בVISTA.. ממש כמו חוק שמשחקים כאלה בחיים לא יעבדו על המחשב שלי לא משנה מה אני אעשה. הבעיה בGTA היא תקיעות וFPS נמוך. הבעיה בOblivion היא שתמיד יש FPS נמוך לא משנה מה אעשה... יש בעיה בSTALKER שתמיד שאני מפעיל תHDR וגם תרמה הבינונית יש תקיעות וFPS נמוך.(גם עם הגדרות נמוכות)? המערכת שלי בלחצן "מפרט מחשב". מותקן אצלי בויסטה DirectX SDK של חודש פבואר. דרייבר של ATI 7 ומעלה. אין לי בעיה של חום והרבה משחקים עובדים לי מצויין - F.E.A.R PREY COD2 BROTHERS IN ARMS

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  19. יש לי WARCRAFT3:FT ואני עם הפיירוול של ווינדוס ואני לא יכול להיות הוסט אני יודע שזה הפיירוול כי לפני הייתי עם ZA וסידרתי את זה אבל לא אהבתי אותו ומחקתי אותו ועכשיו אני עם הפיירוול של ווינדוס מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  20. יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  21. הטובים של התקופה ההיא..

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by pooowa,

אני נמצא בהתקנה, וכשזה מגיע בערך לחצי מההתקה, מופיעה לי הודעת שגיאה, שיש "פונקציה שגויה". זה מעצבן כי בדיוק לפני 10 דקות הבאתי מחבר את הדיסקים והוא התקין אותם אצלו והמשחק פעל! מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  23. שלום היום אני רוצה להכיר לכם או\ להזכיר לכם על "נארוטו מלחמת השינובים" משחק דפדפן הנוסטלגי, והתחרותי ביותר , חוזר בפעם האחרונה ולתמיד לקהילה הישראלית . המשחק עצמו מבוסס על הסדרה : Naruto Naruto-Shippuden הסדרה בין המצליחות כרגע בעולם האנימה. אז בואו אספר לכם קצת על המשחק הדפדפן הזה: בתחילת המשחק כולם בדרגת "תלמיד אקדמיה". כמו שאתה מתחיל אתה גם עולה בדרגות כגון : גנין [הדרגה הראשונה אחרי "תלמיד אקדמיה"] צ'ונין [לאחר עבודה קשה ומשימות רבות שהייתה "גנין"] ג'ונין [לאחר מאבק מטורף בעלית רמות ועשרות על גבי עשרות משימות שהייתה צ'ונין] אנבו [לאחר מאבק שלם מ"תלמיד אקדמיה" ועד סיומת "ג'ונין"] הלו הם 4 הדרגות שיש לנו במשחק , כמובן ש"תלמיד אקדמיה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by (G),

כשאני מגיע לשלב ההתקנה ואני בוחר את התיקיה שברצוני להתקין את המשחק, אני בוחר באפשרות C ואז אני לוחץ INSTALL , התקנת המשחק פשוט נעלמת, כלומר לחצתי INSTALL החלון נעלם וזהו. ככה חזרתי על התהליך כמה פעמים וזה לא עובד. יש רעיונות? עריכה: בסוף הצלחתי להתקין את המשחק, העלתי אותו וכבר היה בפתיחה שמים לב שמשהו בו לא מרשים.. ניסיתי לסדר את המקשים של המשחק וכבר תפסתי עצבים עליו...כזה לא ידידותי. כשנכנסתי למשחק הסתכלתי על הגרפיקה והיא פשוט גרועה. לקחו כזה משחק טוב והרסו אותו. חבל על זמן ההתקנה. סתם תתאכזבו.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  25. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28575 אתם בטח קוראים את הכותרת ואומרים מה ? אז זה פיתוח שנותן לשחק במשחקים דרך סטירמינג מהרשת במילים אחרות נותן למחשב שאין לא סיכוי להגדרות גרפיות נורמליות במשחקים לשחק בהגדרות נורמליות בזה שהכוח חישוב נלקח ממחשב\שרת אחר הטכנולוגיה גם תומכת בלינוקס וזה בכלל פותח את תחום הלינוקס אם זה יצליח מאוד יכול להיות שבעתיד במקום לשדרג \לקנות מחשב חדש למשחקים יהיה אפשר לעשות מנוי לשרות כזה זה דוגמה http://www.youtube.com/watch?v=Y4cUl9WFv7g לפי מה שקראתי בשלב הזה מדובר על התקנה במחשב הביתי ששולח את המידע לנייד אבל אני בטוח שהטכנולוגיה מאפשרת גם שימוש בשרתים אם איזה חברה תחליט לאמץ מודל כזה בעתיד

• 55 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.