עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yair9_20,

האם למישהו יש קראק למשחק שיפרסם פה את הלינק להורדה או שישלח לי לכתובת yair19_20@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by fano,

טוב אז מי שלא יודע עדיין יש קאפ ראשון ב ESL עם חוקים מסודרים ומפות מסוימות שיחליטו עליהן עד אז בESL אם יש קבוצות שעדיין לא ראו את ההרשמה בESL אז זה הלינק. Sunday 01/12/13 at 15:00 CET זה התאריך הכי מאוחר שאתם יכולים להיכנס לרשימת הקבוצות של הקאפ. תעקבו אחרי החוקים בESL אלה יהיו החוקים הסופיים בהם נשחק בCOD:GHOSTS(אולי יהיו שינויים קטנים בהמשך אל תתפסו אותי במילה). בהצלחה לכל הקבוצות מהארץ תביאו כבוד http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/opening_cup/

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by IG,

יש חדשות על תאריך יציאה\ דרישות מערכת\ תמונות\ טריילרים\ פריצות\ דרישות לשוחד מיני מהיוצרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SamurAchzar,

כמו שניחשתם, מדובר ב(עוד) משחק ראלי (מכוניות, נו). אבל זה המשחק עם מנוע הפיזיקה הכי טוב בו נתקלתי, אפילו טוב יותר מGT3 הגה חובה, אחרת אי אפשר לעבור אפילו מסלול אחד. זה משחק קשה, ואם אי יש לכם ידע כלשהו בנהיגה מתקדמת זה בוודאי יעזור. פשוט ריאליסטי להדהים. איזה עוד משחק מאפשר בלימה ברגל שמאל, scandinavian flicks, כיוונים של מפות דיפרנציאלים (!) - כל השלושה (!) כולל כיוון נפרד למרכזי בזמן left foot brake (!!!). מטורף, מטורף.

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by WAR10CK,

אני קניתי אתמול את המשחק ואני לא מצליח להתחבר למשתשמ שלי במשחק אני אומנם מצליח להתחבר לאתר ככה שאין בעיה אם הסיסמה או השם משתמש, אבל למשחק משום מה נאי לא מצליח. הנה תמונה של הבעיה שלי: http://www.siz.co.il/my/q3ytncziwmyx.png תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by superginiman,

המשחק יגיע לחנויות ב16 לנובמבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by J.allmighty,

איך אני עובר את הקטע עם השעון ? אני מוריד אותו על הריצפה מגדיר לו 30 שניות אבל ההוא לא לוקוח אותו...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by chenrp,

שלום, האם יש קהילה חוץ מ SATLA ZONE ל TACTICAL OPS? האם יש טורנירים בדרך? טורניר עולמי או ישראלי? התאכזבתי מהקהילה של SATLA ZONE כי כולם שם מקללים ורובם ילדים קטנים. ד.א. הNICK שלי ב TO זה CHENRP או INYOURFACE או BILLABONG - OLD SCHOOL. ולא אני לא CHEATER אני משחק 6 שנים. תאמינו או לא גם חברים שלי לא מאמינים כמה זמן אפשר לשחק באותו משחק.... תגובות ענייניות בבקשה. אני לא בא להתווכח עם אף אחד. רק להתייעץ ולשאול. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by amit123,

חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by shoshimn,

מחפשת גיטר הירו למחשב. אין לי PS ואין לי WI יש מוצר כזה? איפה ניתן לרכוש? אפילו יד שניה... תודה שושי

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by DeaglinG,

רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  15. בזמן שכולם משתוללים מ Hl2 המשחק הזה כבר יצא ( מביחנה פיראטית , אפשר כבר למצוא אותו באתרי ההודרה הגדולים - אבל כמובן לא להוריד ו"לקנות" את המקורי . : ) המשחק הזה גם הוא מבוסס על המנוע של hl2 ונראה מדהים! .... מקווה "לקנות" אותו בקרוב. http://www.gamespot.com/pc/rpg/vtmb/preview_6112496.html

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by DOGMA,

קרייטק הדגימה את הגרסאה החדשה של מנוע CryEngine שעליו יתבסס ההמשך לFarCry, פרוייקט שביינתיים נקרא רק בשם "The Project". הדמו הראה את הפונקציות החדשות שCRYTEK הכניסה למנוע שלה, ובעיקר תוכן להראות את יכולתה לשלב 3Dc וS3TC ושיידרי F-Buffer במשחקים. והדבר המפתיע הוא שבשונה מדמויים, הדגמות, והצצות שונות לפרוייטק הקודם שלהם עד כה, שעל כולם התנוסס דגלה של nVidia(אהם ubisoft אהם ) על הדמו החדש והמדהים יש לציין, עמד דגלה של מי לא, אם יריבתה הנצחית ATi. טוב זה לא מפתיע שעל הדמו הספציפי הזה מתנוסס דגלה של ATi, הדמו הזה מכיל תכונות שכרגע יש רק לכרטיסים שלה, מה שמפתיע זה שCRYTEK חברה עם ATi כנראה שנמאס לה מUbi Soft. בכל מקרה... הדמו הנ"ל אמור להשתחרר כנראה ב1 לדצמבר באתר של ATi בתור…

• 85 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by TheReaper,

טוב משעמם לי מCSS וכל שאר המשחקים בסדרה ושמעתי שBF2 ממש ממש טוב אבל יש לי כמה שאלות 1. כמה הוא עולה? 2.כמה סוגי נשקים יש (יותר מCSS למשל?) 3.אם יש אפשרות לקנות רק CDKEY בפחות כסף ואם זה שווה בכלל 4. האם יש רכבים 5. כמה שרתים עם פינג טוב (מתחת ל150) יש? 6. האם זה שווה בכלל?

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by אושר (:,

טוב הורדתי תמשחק אתמול .. בקיצור סבבה התקנתי והכל... נכנסתי למשחק ואז הוא עושה הודעת שגיאה שצריך לעדכן זה יוצא ואחר כך ישר עושה שגיאה ככה בדיוק: (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MFC71D.DLL.התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. בכל אופן ניסיתי לעשות UPDATE בתיקייה וזה עושה אותה שגיאה. לא מבין למה, המשחק פועל, ההתקנה עברה, מה הבעיה ? עזרה דחוףף ד"א יש לי ויסטה 32 ביט אם זה קשור אז אין טעם לחפור.. אבל אם זה עובד על ויסטה אז עדיין לא מבין מה הבעיה ?!?! תודה!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DS,

מה יותר טוב- City LIfe או Tycoon City? יש לי את טייקון סיטי ועדיין לא שיחקתי בו אך כדאי גם לקנות את סיטי לייף?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by aviv426,

שלום לכולם אני אביב ופתחתי ערוץ יוטיוב אני עדיין חדש אבל אני מאמין שבעזרתכם אני ישתפר מקווה שתהנו תנו לייק וסאב עם אהבתם הקישור http://youtu.be/UE2l3PHHYoE

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by b-or,

אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  23. כן כן! האתר חזר. הנה קישור http://www.ckemu.com/PCSX209setup.7z

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום אני אתמול התקנתי את הוידוס (XP) אחרי פירמוט כול המחשב אחרי את המשחק מדיסק מקורי כמובן ואני משחק אני מתחבר לשרת ישראלי ואחרי כמה משחקים הוא יוצא לי לתפריט הראשי ואומר לי שאחרי שתי דקות אני אף ומה שהעיף אותי זה התוכנה punkbuster ושאני כדי אולי לפתור את הבעיה צריך לעתכן את PB client מזה אני ממש מיואש ואני מת לשחק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.