עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FIRE-KID,

הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. Started by עידןאופיר,

מה אתם אומרים על המשחק cod modern warfare 2 אני מתכוון לקנות אותו היום מי יכול לעזור ולהגיד לי עם שווה לקנות את זה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by gal,

היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by finish,

הורדתי את המשחק בגירסה של רילודד ואחרי השלב הראשון המשחק קורס.. מה לעשות איך אפשר לתקן את זה? אה וכל החנונים פה שחושבים שאני יקנה את זה שבו בשקט!!

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  5. משחק הפעולה המקוון החדש של EA מקבל דרישות חומרתיות מעודכנות לאחר סיום בדיקות האלפא, והן לא קלות בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/דרישות-המערכת-הרשמיות-ל-star-wars-battlefront-עלולות-לה/

• 116 תגובות
    • 13.1k צפיות
  6. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  7. כמה מהמשחקים הבולטים שעתידים להגיע אלינו במהלך החודש וחצי הקרובים זוכים לסרטוני משחקיות ארוכים טריים, שינסו לשכנע אתכם להשקיע את הכסף דווקא בהם לכתבה: http://hwzone.co.il/היכונו-לתקופה-החמה-סרטוני-משחקיות-חדש/

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  8. היי הפינג שלי היה 50 ממוצע....וחבר שלי אמר לי לכתוב את הפקודה cl_cmdrate 5 כדי להוריד אותו עוד יותר... אחרי הכנסת הפקודה הפינד רק התחיל לעלות...אבל הוא עולה רק שאי משחק כלומר שאני מת הפינד יורד ל5 ושאני משחק הפינג תמיד ממשיך לעלות זה ממש דחוף!!! איך פותרים את הבעיה??? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני ממש לא מבין את המשחק הזה. אני משחק ברמה 3 (3 כוכבים) שזה לא נחשב לרמה גבוהה במיוחד, ואני לא בן אדם כזה פרנואיד אבל פאק! אני אשכרה חושב שהמשחק שופט לטובת המחשב ! וגם המחשב לוקח לי את הכדור ממש בקלות בעוד שאני עומל שעות (תוך כדי הריסה שיטטית של המקלדת שלי) כדי לקחת לו כדור בודד. תיקולים חריפים (גליצ'ים) לא ממש עוזרים כי הבן זו*ה הזה מגיע לכדור אחרי התיקול יותר מהר ממני. אני תמיד אהבתי את המשחק הזה אבל זה פשוט מעצבן!!. לא הגיוני שאני משחק עם צרפת (גביע עולמי) נגד דנמרק והם פשוט עושים הכל יותר מהר ממני!. רצים יותר מהר (אני משתדל לעשות חילופים תכופים), מדוייקים יותר. זה פשוט מתסכל! לרדת רמה אני לא יכול כי זה פשוט קל מדי. אולי אני לא ממש מבין את המשחק ואיך משחקים בו? אולי …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

אני רואה שיש כאן כל מיני המלצות למשחקי רשת-אי אפשר אולי להדביק את זה לנעוץ וכל אחד ימליץ על משחקי רשת? נ.ב האם יש משחק שדומה למשחק mu-online?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by LIOR42,

אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dennis14,

לאחר שנים שלא יצא משחק בסגנון (מלבד War World: Tactical Combat שהיה חביב אבל לא הצליח) ומוד מצליח מאד ל - Crysis, ה - Mechwarrior: Living Legends סוף סוף יוצא משחק Mechwarrior חדש כעשור לאחר יציאת המשחק הקודם בסדרה MECHWARRIOR 4 והפעם המשחק צפוי להיות מולטיפלייר בלבד ומבוסס על המנוע המרשים CRYENGINE 3. המשחק נמצא כרגע בבטא סגורה ונראה מצויין כבר עכשיו. צפויה לו כמובן תחרות מצד Hawken Mech שיוצא בסוף השנה ונראה לא רע בעצמו, אבל הוא אמור להיות משחק פעולה מהיר ולעומתו MW:O יהיה חצי סימולציה מעין כמו World of Tanks רק עם רובוטים ענקיים. אתר המשחק - http://mwomercs.com/ מספר כתבות בקרוב עדכניות: http://www.shacknews.com/article/75042/mechwarrior-online-preview http://uk.p…

• 20 תגובות
    • 9.1k צפיות
  13. Started by |x|_HITMAN_|X|,

היי חברה קודם כל מבלי לפגוע בכלל בפורום ובכלל באתר אני בחיים לא יצא לי להיות בHWz. ראשית כל רציתי להגיד לכולם שאני חדש במערת הזאת כמו שראיתם במספר ההודעות שיש לי ;D. בכל אופן אני מתכוון להמשיך להיות חלק מהאתר ומהפורום הזה בכלל, ולא נכנסתי לפה כמו רוב האנשים רק שיש להם בעיה אני מכור (כן כן אני בן 24) למשחק BBC2, רוב הזמן הייתי נכנס לשרתים חיצוניים כדי לשחק עד לא מזמן, התחלתי להיכנס לשרת של vgams (אני לא יודע עד כמה מותר לי להגיד את זה אז סליחה אם עברתי על איזה שהו סעיף), כמובן קיבלתי באן מהשרת משחק שלהם כי האדמינים שלהם הם ילדים בני 10 או משהו כזה... בנוסף לכל יש לי שרת פרטי שרץ באוויר (שאותו אני לא יזכיר). אני רוצה להתחיל לשחק קבוע בשרת שלכם ואיתי יבואו עוד חברים שא…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  14. [glow=red,2,300]Company of Heroes - Tales of Valor[/glow] תאריך יציאה 09.04.2009 סיווג משחק אסטרטגיה בזמן אמת פיתוח Relic Entertainment הפצה THQ מנוע משחק Essence Engine מצבי משחק שחקן יחיד, משחק רשת פלטפורמות מחשב אישי מדיה DVD האתר הרישמי: http://community.companyofheroesgame.com/company-heroes-tales-valor Company Of Heroes או בשמו המקוצר CoH הינו יצירת מופת בתחום ולא עוד סתם משחק מהשורה. בעזרת מנוע פיזיקלי וגראפי אימתני תכנסו לשדה הקרב ותרגישו את החוויה של המלחמה הגדולה בשיא הריאליזם ובשיא היופי. בנוסף,היוצרים יצרו בינה מלאכותית מושקעת וחזקה,האויבים שלכם יגיבו לכל מהלך שלכם בקלות וכך גם החיילים שלכם. CoH מתאפיין בהאנשה של החיילים,…

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. נרגעתם מהמבצעים של Steam? גל חדש כבר הגיע אלינו, הפעם מכיוון חנות המשחקים של מיזם ה-Humble Bundle אם גם אצלכם רכישות המשחקים החדשים מתקיימות בעיקר או אך ורק במסגרת מבצעי ההוזלות הגדולים של Steam ודומותיה אשר מגיעים אלינו מדי כמה חודשים, ודאי תשמו לשמוע על מיזם הנחות מסקרן נוסף שקורה ממש כעת, ובמשך השבועיים הקרובים, בחנות ה-Humble Store – המשווקת משחקים עבור פלטפורמת ה-Steam, פלטפורמת ה-uPlay וגם כאלו ללא הגנות קבצים בכלל, בסגנון GOG. אוהבים רובוטריקים ומשחקי קרבות? כדאי שתמשיכו לקרוא לא כל המחירים במסגרת מבצעי החורף של ה-Humble Store קורצים באותה המידה, אז כדי להקל עליכם אספנו רשימה של עשרה דילים שמומלצים מאוד לטעמנו: משחק הפעולה הטרי Transformers D…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by XxxxBOSSxxxX,

http://www.gamershell.com/download_19449.shtml enjoy

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by blead,

שלום, למי שלא מכיר , יצא משחק מובא חדש בשם paragon , המשחק הוא בסגנון smite למי שמכיר והוא דומה ללול ודוטה וכל הסגנונות האלה רק שהוא באיכות הרבה יותר טובה ומשחקיות מדהימה . המשחק הוא מובא fps . המשחק כרגע ב early access, האופן בטא תיהיה בקיץ, והיא תיהיה בחינם כמו המשחק עצמו. מי שרוצה לקבל גישה מוקדמץ צריך לרכוש את המשחק מהאתר , החבילה הבסיסית עולה 20 דולר. אני מחפש כרגע שחקנים ישראלים כדי להקים קהילה וקטנה וכדי שכולם יוכלו לשחק יחד. מי שכבר קנה מוזמן להוסיף אותי ולרשום גם פה את השם שלו. במשחק השם blead.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by nargila,

למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי אני חדש במשחק. נכנסתי להגדרות שיחה קולית במשחק ושם הכל מוגדר בסדר. כשאני נכנס לשרת אני שומע את השחקנים מדברים אבל אני לא רואה שהם שומעים אותי. מה עוד צריך לעשות? עם המיקרופון באופן כללי אין בעיה ובמסנג'ר וכל זה שומעים אותי. ואם יש פה כאלה שמשחקים באנריל אז תגידו לי שנשחק ביחד ותלמדו אותי קצת

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by oded15,

מישהו יודע אם san andreas יצא לחנויות גם בדיסקים ולא רק dvd

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by stone cold,

מישהו שיחק במישחק כבר? דרך אגב פה הביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/pc/sim/darkstarone/review.html?sid=6155759

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BenSmall Brown,

23. בחברת EA Games מתכוננים במרץ להשקתו של Battlefield 1 הגדול לכתבה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. Started by amos700,

כל הזמן יוצאים כרטסים חדשים וכל הזמן הדירשה עולה עם למעבד וגם לכרטיס הגרפי שימו לב סוני 2 משתמשת במעבד של 700 והמוצר שלה מאוד ישן ואתם רואים גרפיקה לא שונה כל כך מהמשחקים של היום מה שאני אומר כל המשחקים עושים אותם בכוונה שלא נצליח להריץ אותם בצורה תקינה וחלקה אני לא מאמין שיש משחק שדורש באמת כרטיס מסך כל כך חזק

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ashtarot,

האם מישהו יודע אם אפשר לכבוש ערי בירה ואם כן איך דרך אגב זה הראשון בסדרה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.