עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by moking,

lANIMLAS : moking <Iraqi> - STEAM_0:1:37231058 xanapox - STEAM_0:0:35599343 awkward - STEAM_0:1:40141841 inuse - STEAM_0:0:35140860 funsk - STEAM_0:1:44654361 xnzsahar@gmail.com 052-875-1188 - סהר. [עדיף בפלאפון] אני moking <iraqi> מאשר הגעתי ללאן ! http://www.sclient.net/main.php?system=AC&page=show&ID=188532

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Speedygonzales,

היי. יש לי פס3 ובדיוק התכוונתי לרכוש את MGS HD Collection (כ- 70₪ בחנות פלייסטישן הישראלית). אבל אז הבנתי שהחבילה כוללת רק את MGS 2-4 ושבכלל יש גם משחקי MG. ואני הרי רוצה להתקדם לפי קו העלילה. אם כן תעזרו לי בבקשה, מהו הסדר בו אני צריך לשחק. אבל יותר מכך, איחו משחקים הם חלק מקו העלילה המרכזי ואילו הם ספין אופים שאפשר לוותר עליהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shiran69,

שלום!!! אני מחפשת משחק יפה של מכות לps2 אבל שיהיה זול שירן (בת)

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by deso,

Dead Subject

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by TAsraf,

אז ככה הGTA החדש יהיה מבוסס על מנוע הRAGE של Rockstar אז שמתי לב שגם המשחק Rockstar Table Tenis יהיה מבוסס על אותו מנוע אז מן הסתם הגרפיקה תהיה אותו דבר.. נכון? אז חיפשתי תמונות של הגרפיקה של המנוע אז מצאתי את התוצאות האלה לדעתי שיפור גדול בגרפיקה מאז SA [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by yotamoo,

איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please). בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא. ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מ…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. שלום רב ! לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק: https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו …

8. Started by WarMachine,

יצא הדמו של המשחק הזה, שאמור להיות בכלל לא רע, משתמש במנוע של FEAR, ומשלב אלמנטים של אימה. הנה לינק: http://www.fileshack.com/file.x?fid=8610 בכל מקרה התקנתי את הדמו, הכל טוב ויפה רק שאין סאונד בכלל, ולא משנה מה שעשיתי ואיך ששיחקתי עם המאפיינים של הסאונד לא הצלחתי לגרום לו לפעול. גם לכם יש את הבעיה הזאתי או לפחות פתרון לה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  9. NOM-Gaming גאה להכריז על פתיחת ליגת Counter-Strike חודשית נושאת פרסים! איך יתבצע הטורניר: מדי סוף שבוע (יום חמישי) יתקיים טורניר Knock-Out, אשר בסופו שני הקבוצות המובילות (המקום הראשון והמקום השני) עולות לטורניר החודשי המסכם. כך כל שבוע בחודש, שבסופו של דבר, ישנם 8 קבוצות. הגמר החודשי (מוצ"ש של אותו השבוע) יתבצע בשיטת האלימינציה הכפולה (Double Elimination), כך שקבוצה שמפסידה יורדת לסולם התחתון. הטורניר מסתיים בכך שישנם פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים. אם נראה היענות רבה מצדכם, הפרסים מדי חודש יגדלו. בנוסף לכך יכולה להיות הפתעה נוספת לזוכים החודשיים (תגלו בהמשך)! הפרסים בגמר החודשי: מקום ראשון - 600 ₪. מקום שני - 400 ₪. מקום שלישי - 200 ₪. לוח זמנים לחודש פב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ithamar21,

שלום. קודם כל המפרט למקרה שזה קשור: 970G1 עם OC I7 3820 OC 4.6 16GB זיכרון דרייברים מעודכנים אני משחק על הגדרות מקסימליות ניסיתי להוריד את הפילטרים ולשחק איתם זה לא שינה דבר המשחק עובד על 60FPS עם נפילות ל 46 מה שגורם לתקיעות כאלה מעצבנות. האם יש לזה פתרון או שעוד לא שחררו איזה פאצ'?

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות דקם חורף של Steam טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בימים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה. טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו במכירות קדם חורף של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים אך תשחקו בו רק בעוד זמן רב - עדיף להמנע מרכיש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה היום בסביבות הצהריים קיבלתי את המשחק לידי קראתי את ה- README ומייד התעכזתי כשראיתי את דרישותיו אך נישארתי עם תקווה וקיוויתי לנס שיגרום למשחק לעבוד... ותנחשו מה התרחש נס הוא עובד ולא רק שהוא עובד הוא גם עובד דיי טוב קצת בקטעים אבל אפשר להיסתדר (כמובן אני מדבר על הגראפיקה הכי הכי נמוכה) דרישות מינימום: OS: Windows XP/ME/2000/98 (Windows 95/NT not supported) CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor RAM: 128 MB CD/DVD-Rom Speed: 8x Hard Drive Space: 1.8 GB free hard disk space plus space for saved games, Windows swap-file, and DirectX 8.1 Video: 32 MB AGP video card using the Nvidia GeForce 2, ATI Radeon 7500, or more recent chipset with DirectX 8.1 comp…

• 80 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by STRENGTH,

זה משחק מאד ישן אני יודע אבל סתם בא לי לשחק בו. אני תקוע בשלב של הדוקטור שלב 3 נראה לי ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי למקום שצריך לקפוץ על צינורות ואני לא מבין מה עושים. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  14. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24710

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Riaz3r,

שלום, דבר ראשון אני יודע שהמערכת שלי מאוד חלשה יחסית לBF3 אבל עד לא מזמן הצלחתי להריץ אותו בובה על המחשב שלי, בהגדרות נמוכות. רץ יופי, שיחקתי בפאנן אבל עכשיו יש בעיה. בעת הטעינה של המפות, שאני נכנס לתפריט במשחק הכל רץ לאט, מגיב מאוד איטי. שאני כבר נכנס למשחק אז אין לי בכלל נשק, אבל יש לי את הכוונת והוא גם יורה כדורים. פרמטתי את המחשב, התקנתי מחדש, רץ מעולה. לאחר כמה ימים שוב, אותה תקלה. ניסיתי לעשות באורגין "Repair Install" ועדין אותה תקלה. עכשיו אני חושב שזה אולי קשור ל Windows Activation, כי זה קפץ לי בזמן יחסית צמוד אחד לשני, אז אני לא בטוח. או שזה אולי קשור לOC שעשיתי, ניסיתי להחזיר את הOC הישן שהיה לי, 4.40MHZ אבל זה קרס אז שחזרתי הכל להגדרות סטוק. ניסיתי לעדכן דריבר…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by sd1,

קבלו את המכונית שלי: http://www.2send.us/uploads/4407737593.JPG מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום, אני מחפש משחק FSP בסגנון CS... שאפשר לעשות בו FCM/PCW או משהו בסגנון... וגם שיהיה אפשר לקנות לו שרת(CS,COD)... ושלא יהיה כבד מדי.. שירוץ על מחשבים סבירים(כמו סורס+-) שתהיה לו קהילה בארץ... גרפיקה רצו סבירה אך לא חובה... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by ארקדי גאיידמק,

באיזו משימה ממש בהתחלה אני עומד ליד איזה בובות ולידי יש משאית עכשיו ממה שהבנתי אני צריך לירות בבובה הזאת יעני הוא כמו בן אדם ואני יורה מלא פעמים ולא יודע מה לעשות מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  19. חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד בכלל! ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) אז יאללה אני מחכה לכם

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Donald Mark,

היי אנשים, סרטון חדש CS GO , הבאתי את המשחק לא מזמן ואין לי מושג מכלום חח , סרטון קודם עשינו קורס נשקים עכשיו גיימפלי נגד בוטים להתאמן ואוטוטו אונליין גייימפלי http://youtu.be/pFTa36VSIs8 חוץ מזה יש לי עוד המון משחקים שאני מפרסם כנסו לערוץ IF YOU LIKE SLAP THAT SUB BUTTON

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by alon p,

אני מאוד רוצה לקנות סוף סוף battlefield 2 מקורי, אבל מה שמרתיע אותי זה העובדה שצריך להוריד מליון ואחת פאצים ידנית ולהתקין אותם ידנית ואני זוכר שכבר לפני שנתיים זה היה מש ממש מיגע ועכשיו בטח עוד יותר.. רציתי לשאול אם יש איזה דרך לקנות את המשחק עם הפאצים או שזה יוריד ויתקין אותם אוטומטית או משהו כזה..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בחנות פלטפורמת ה-Origin של EA מקיימים בימים אלו מבצע קייצי משלהם, עם הנחות משמעותיות על כותרים טריים אשר לא תוכלו להשיג בשום מקור אחר לכתבה: http://hwzone.co.il/dragon-age-inquisition-%d7%95-battlefield-hardline-%d7%9b%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8/

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DS,

קראתי בגיימר שלווי יהייה משחק כל יום וואו. הם אמרו שאפשר להוריד את זה מהווי וגם אני עדיין לא מבין חוץ מCOD איזה משחקים בלעדיים יהייו לוי

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by RS4,

התקנתי את המשחק עכשיו הוא מוגדר לי דרך השליטה של הג'ויסטיק של ה-XBOX360 ואני רוצה לשחק דרך המקלדת בדקתי בSETTTINGS.EXE בתיקייה של המשחק ואנלא מצליח לשנות שם ל-KEYBOARD כאילו זה לא נותן לי לבחור רק תאפשרות של הגו'יסטיק הוא נותן לי איך אני משנה תזה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.