עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקי אז ככה כל משחק שאני נכנס אליו הוא מראה שהוא טוען מגיעה למשחק ונתקע לפני כמה ימים הכל היה בסדר והמחשב שלי הוא חדש למשל GTA4 סיימתי אותו ועכשיו אני מפעיל אותו הוא עושה loading וזהו לא עובר את זה ככה גם בgodfather 2 ועוד כמה משחקים והכרטיס הגרפי של הוא g-force 9800 GTX והוא מעודכן ובסדר גמור עכשיו מה יכול להיות מקור הבעיה ומה אפשר לעשות!?!? תודה מראש לכל העוזרים.

2. בטוח יש איזה NEED FOR SPEED .....או משו בסיגנון... אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  3. יש לי וינדוס 7 לא יודע אם זה קשור אבל הנה זה מה שזה מביא [ ואם זה קשור אז זה גם לא מביא לי להתקין דירקטס דרך המשחק .. יענו זה כן מותקן על המחשב אבל דרך המשחק זה לא נותן תמונה : [

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Guyn,

"Infinity Ward גאה להציג את הדור הבא של משחקי היריות המלחמתיים ואחד המשחקים הכי מבוקשים של השנה." מילים אלו, חברים, נכתבו על Call Of Duty 4. משפט זה כל-כך נכון וכל-כך רלוונטי עבור הכותר השישי בסדרה. בנובמבר 2007, כאשר Infinity Ward הציגו את זירת המלחמה המודרנית- האדמה רעדה. כיום, שנתיים אחרי, אנחנו מקבלים את ההמשך המצופה ל-Modern Warfare. גבירותיי ורבותיי, הכינו את המקלטים- האדמה עומדת לרעוד בשנית. ז'אנר: First Pirson Shooter (יריות מגוף ראשון). תאריך יציאה: 10-11-2009. מפתחת: Infinity Ward. מפיצה: Activision. אתר הבית: www.modernwarfare2.com טריילרים: www.gametrailers.com/game/call-of-duty-modern-warfare/11043 רקעים למשחק: http://www.modernwarfare247…

• 8.3k תגובות
    • 643.4k צפיות
  5. Started by shmel,

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by ilay22,

קחרי סאגה ארוכה של לגרום למשחק לעבוד אחרי שקניתי אותו ב direct 2 drive מגיע הפרק הבא - הלייב עדכן את עצמו לגרסה 3 (אני חושב..) ועכשיו הוא בכלל לא עולה עם המשחק מה שאומר שכל הסייבים שלי נמחקו ויש לי אפשרות רק למשחק חדש יש דרך לגרום ללייב שוב לעלות?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. סטאר וורס חדש למחשב זה תמיד דבר מרגש בזמנו, שחקני המחשב מאוד התעצבנו מהעובדה שב- LucasArts החליטו להוציא את המשחק לכל מכשיר בשוק, חוץ מהמחשב האישי. התירוץ של החברה: "דרישות המערכת גבוהות מדי". זה נשמע כבר אז כתירוץ מגוחך, ועכשיו זה נשמע מגוחך עוד יותר, כי LucasArts מתכוונת להוציא את המשחק ל- PC בסוף השנה הקרובה, באיחור של יותר משנה. כדי לכפר עלהאיחור ההיסטרי, הגרסה שתגיע למחשב נקראת Ultimate Sith Edition ותכלול, לצד המשחק המלא, גם את כל חבילות התוכן הנוסף (DLC) ששוחררו עד כה, כולל משימה חדשה לגמרי שמתרחשת בסוף אלטרנטיבי למשחק ובה, בתפקיד ה"שוליה הסודית" של דראת' ויידר, אנחנו נלחמים באובי ואן קנובי ובלוק סקייווקר בכבודם ובעצמם לא בטוח שזה צריך לעניין אותנו במיוחד. כי …

• 25 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by rroonnii,

*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/painkiller-resurrection/pc/painkiller-resurrection-demo-2/ *טריילר http://www.youtube.com/watch?v=SQAf31OtpDU&feature=player_embedded מינימום: Operating System: Windows XP / Windows Vista Processor: AMD/Intel CPU 2.4 GHz/Core Memory: 1.5 GB or more Hard Drive: 6 GB HD space Video Card (graphics): 256MB DX9 Graphics Adapter (GeForce 6600GT or better) Sound Card: DirectX 9 compatible audio hardware DVD ROM מקסימום: Operating System: Windows XP, Windows Vista Processor: AMD/Intel CPU 2.6 GHz/Core Memory: 3 GB Video Card (graphics): 512MB DX9 Graphics Adapter (GeForce 8800GT or better) Hard Drive: 6 GB HD s…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בהתקנה של המשחק נשאלתי אם אני רוצה להתקין DIRCTX וסירבתי כי אני יודע שבחלונות 7 יש כבר DIRCTX11 מותקן.. ואחר-כך באתי להפעיל את המשחק ואני מקבל הודעה שחסר הקובץ D3DX9_41.DLL.. השאלה היא האם לחזור על ההתקנה וכן להתקין DIRCTX בהתקנה או מה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שהגרסה המקורית יצא בזמנו יצא לי לשחק רק בגרסת הWII שהייתה די פושרת אין לי מושג איך גרסת הHD אבל בקרוב אני יוכל לנסות אותה בזכות הגרסה הזאת שיוצאת עוד כמה ימים למחשב לאנשים ששיחקו במשחק בגרסת הHD זה לא יתן הרבה סך הכל אותו משחק אם כמה שלבים נוספים ואולי תוספות קטנות אחרות אבל אני שמח שזה יוצא גם לPC הפעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Asakura,

בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?

14. Started by rom.com,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא טרופיקו 1 ולא מצליח, מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג?(בין אם להוריד או בין אם לקנות)...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by mj23,

היי קניתי תמשחק COD MW2 ב STEAM ועכשיו כנראה מבטלים שם תמולטי פלייר אני רוצה לבטל תהזמנה בSTEAM הזמנתי תמשחק דרך פייפל PAYPAL יש למישו מושג איך אני מבטל?!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ועכשיו, זמן הניחושים. [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by Mazumotte,

היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by Guyn,

החידושים שהמשחק מציע: משחק המשלב אלמנטים של FPS ו-RPG, במהלכו תצטרכו להשלים קווסטים שונים בעזרת כמות עצומה של למעלה מ-600,000 נשקים (או יותר נכון וריאציות של נשקים שונים). במשחק תוכלו לשתף שחקנים אחרים במצב און ליין, כאשר אלה יוכלו להצטרף ולעזוב בחופשיות בכל זמן שיחליטו. Borderlands מבטיח שילוב כמעט אינסופי של סביבות, אויבים, משימות, נשקים, חפצים וכלי רכב. כמו כן, המפתחים מבטיחים יכולת התאמה אישית לכלי הרכב ולשדרוגי הדמות שלכם תוך ההתקדמות. אתר הבית: www.borderlandsthegame.com טריילרים: www.gametrailers.com/game/borderlands/5366 הורדות למשחק: www.gamershell.com/pc/borderlands דרישות מערכת מינימליות: תיאור מפורט על העלילה: המשחק עצמו מתרחש בעתיד, בעידן שבו…

• 333 תגובות
    • 37.6k צפיות
  20. עם המעבד הקודם שלי הייתי מקבל 38-39 פריימים לשניה ועם המעבד החדש (q9550) אני מקבל 58 פריימים לשניה הבדל משמעותי הייתי רוצה לדעת כמה אתם מקבלים ועם איזה מערכת?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. עבודה של מח"ט או משהו בסגנון...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by CRT,

עד עכשיו מה שהכי נהנתי ממנו זה NFS פורשה שלדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה הזאת. רוצה משחק בסגנון כזה כמה שיותר ריאליסטי היופי לא מעניין אותי. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שמעתי מכמה חברים ונדמה לי שקראתי (ואפילו מנסיון אישי שלי חברות כמו VALVE והמשווקת של HALF LIFE שמות באגים במשחקים לא חוקיים שמתוצרתן) אז רציתי לדעת אם חנות כמו STEAM שכולם מדברים עליה (אם מישהו יודע בבטחה) לא שמה SPYWARE או כל מיני באגים במחשב דרך משחקים שהיא מוכרת. אני פשוט רוצה להתחיל לקנות משחקים חוקיים, או אם אתם מכירים חנות יות ר טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  24. GTA2..משחק קליל כיף ו...חינמי. את המשחק אפשר להוריד מכאן: http://downloads.moomoo.co.il/download.php?i=77 המשחק קליל גם מבחינה תכנית ומאפשר אירוח שרת על אחד ממחשבי השחקנים (עד 6 שחקנים) ברקע מדברים בסקייפ\ונטרילו, המטרה להרוג בשלל דרכים את שאר השחקנים, כל הריגה שווה לנקודה, משחקים עד מספר מסויים, בדרך כלל 30. כל המעוניין לשחק שירשום כאן או ישלח לי הודעה פרטית. המשך יום מהנה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלווםם, קניתי לפני כחודש את WOW EUROPE (בלי הרחבות) ואני רוצה להמשיך לשחק. החלטתי לקנות את החבילה של השלושה חודשים, אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי . שמעתי על כל מיני כרטיסים שמוציאים בדואר שמאפשרים לעשות את זה.. אפשר עליהם מידע ? נ.ב- אשמח לקבל עזרה מאנשים שעושים את זה באמת ולא יודעים בערך איך עושים את זה , כי לפי מה שהבנתי ה-WOW לוקח תשלום מידיי חודש והכרטיסים שאפשר לעשות מאפשרים רק תשלום אחד .. אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים