משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצאו גרסאות של God of war I וגם God of war II למחשב??????? להלן תמונה http://i40.tinypic.com/se9ldl.png
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לאחר תקופה של משחקיות מעולה בקוד4, אני נמצא בהתלבטות קשה. סיימתי את הסינגל הן של באד קומפני והן של מודרן וורפר, וברכישה אני מעוניין במולטי בלבד. אני נורא אוהב דינאמיקה, לא אוהב להתקמפר במקום עם סנייפר אלא לעבור במהירות בין מחסות, להסתובב ולבדוק אויבים מכל כיוון ובקצרה - run n' gun cod4 style האם יחסר לי מזה בבאטלפילד שכאמור טוב יותר במולטי? בכלל, מה לדעתכם עדיף לרכוש?
-
- 46 תגובות
- 6k צפיות
-
-
עוד מישהו לא מצליח אפילו לשנייה להתחבר לשרתים שלהם ולהפעיל את המשחק??....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כשאני ניכנס לAMERICAS ARMY 3 ומנסה למצוא מפות אז זה לא מוצא לי שום מפה. זה כותב לי שזה מחפש ואז ברשימה של המפות אין כלום. או לפעמים מוצא לי 4 מפות וכולם ריקות.. התקנתי את כול הפאצ'ים עשיתי את כול האימונים. אהה ומדי פעם זה מוצא לי סרור אחד רק. שבו יש קצת אנשים. מה עושים?. פעם זה מצא לי 100 סרורים עכשיו כלום.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש ואני ממש לא מעודכן במשחקים האחרונים. המשחק האחרון ששיחקתי בו הוא GTA SAN ANDREAS וFALLOUT 2, תמליצו לי על כול המשחקים הטובים שיצאו מהשנה שנתיים האחרונות. בנתיים ברשימה שלי זה: Farcry2 GTA IV. Mirrors Edge. COD Modern Warfare 1\2 Dirt2 Assassin's Creed 2
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה כפי ששמתם לב לפני כמה ימים קיבלתי באן בשרת שלדעתי ממש לא מוצדק.. נכנסתי לשרת והייתי Attacker ואיך שנכנסתי אני רואה שהקבוצה השנייה עושה לנו Base Rape ששמתי לב שהאדמין נמצא בקבוצה שעוברת על החוקים אז התלוננתי והאדמין אומר לי "עזוב אותי באמא שלך" ולאחר כמה מילים שזרקנו אחד לשני הוא הביא לי באן שלדעתי ממש לא מוצדק.. אשמח אם האדמינים יוכלו להוריד לי אותו תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מדובר במשחק פרוץ, אף על פי שהוא פרוץ זו היא לא הסיבה לבעיה, מפני ששני חברים שהורידו בדיוק מאותו מקור, משחקים בלי שום בעיה. אחרי שהורדתי ממקור אחר - הבעיה לא פסקה. תמונות: בזמן המשחק, יש הרבה הרבה פסים שחורים שיורדים. מה כבר ניסיתי לעשות: * להתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך. * לאפס תדרים למעבד, זכרונות, כרטיס מסך (להוריד OC). * חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ואף אחד לא נתקל בבעיה הזאת. זה המשחקהיחיד שזה קורה לי בו, כל משחק אחר עובד מעולה. עריכה, המחשב עבר פרמוט מלא לפני פחות מחודש, גם לפני הפרמוט היה אותו דבר. (לידע כללי, הפרמוט נעשה מסיבות אחרות) מפרט: hd5770 e8400 @ 4ghz ocz titanium 800mhz 2gb x2 p35 ds3l win 7 x64 צריך עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום יש לי בעיה ששחקנים שאני קונה במשחק אני לא יכול לשתף אותם במשחקי ליגה, יש ליד אותם שחקנים סמל של גביע עם עיגול אדום עם קו, מישהו יודע מה צריך לעשות בכדי לשנות את המצב הזה שכן יהיה אפשר לשתף את אותם השחקנים במשחקי הליגה?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, הבעיה במשחק היא שכאשר אני עושה Play ואז בוחר סגנון משחק נגיד DeathMatch אז אין לי אפשרות לבחור סרבר, הוא כותב שהוא מחפש סרברים ואין לי אפשרות לבחור סרבר. הוא נכנס ל - DeathMatch אבל אין לי אפשרות לבחור את השרת. איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש Mystery.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני משחק בברצלונה בליגה הספרדית, קניתי 2 שחקנים חדשים ומשום מה הם לא יכולים להשתתף במשחקי הליגה אלא רק במשחקי הגביע הספרדי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בכדי שיוכלו לשחק גם בליגה?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחיפוש ברשת אני מבין שיש שם איזושהי בעייה עם כיוון הרזולוציה ע"פ בחירתך אני פשוט לא מצליח למצוא פתרון ראי לעניין הזה. האפשרויות היחידות שקיימות ב Disply settings הן 800X600 או 1024X768 וזה קצת הזוי. אני צריך לכוון ל 1366X768. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם?…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
השאלה בכותרת - נועד לפתור ויכוח שלי עם בן דוד.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו 2658 G550 מעבד t6600 זיכרון 3 גיגה כרטיס nvidia g210m win 7 ואני מחפש משחקים (גם ישנים) טובים שירוצו על המחשב הנ"ל בצורה בואו נאמר יותר מסבירה.. אגב אסטרטרגיה לא בא בחשבון תודה רבה, איתי שרוני.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... דבר ראשון האם הCOD6 למחשב האישי כולל מולטיפלייר??? אני זוכר בהשקה אמרו שהוא לא יכלול מולטיפלייר זה עדיין ככה??? דבר שני יש לי אקסבוקס 360 פרוץ ואני רוצה לשחק בCOD6 ברשת כמובן שאני לא יכול .חבל שאי אפשר להחזיר אותו למקורי ... בעקבות זאת השאלה: אם יש מולטיפלייר למחשב האישי -כמה עולה COD6 למחשב??? ואיפה הכי זול לקנות והאם המחשב שלי יריץ את המשחק (בהגדרות בינוניות ) ??? מפרט: Primary Adapter Graphics Card Manufacturer Powered by ATI Graphics Chipset ATI Radeon HD 4550 Device ID 9540 Vendor 1002 Subsystem ID 026C Subsystem Vendor ID 1043 Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.012.000…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב וחגן שמח. יש לי את 4 חבילות ההרחבה (או שזה 3 ) , התקנתי אותם כמו שמוסבר ואני לא יודע מה הלאה, נשמע טיפשי ומגוכח אבל ככה זה , אני מעלה את FALLOUT בוחר ב LOAD DATA מסמן את ההרחבה ושום דבר לא קורה כאילו, אני נכנס למשחק רגיל ולא נוספת לי שום אופציה חדשה שום כלום. אשמח להסבר . תודה וחגם שמח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS ***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר קרוב לחודש שאני משחק במשחק ובשבוע-שבועיים האחרונים, בנוסף לכל הבעיות של EA, אני מקבל התנתקויות מהמשתמש באמצע שאני משחק בלי סיבה נראית לעין. ההתנתקויות האלה קורות בערך כל 1-5 דקות מהרגע שאני נכנס לשרת, ותמיד מפסיקות בידיוק ב23:15 בלילה. לפני שהתחלתי לפזר האשמות, חיברתי את המודם ישירות למחשב, פתחתי פורטים ועדיין אותה בעיה נמצאת. נכנסתי לפורום באטלפילד של ויגיימס ונתקלתי בדיון הבא (מצטער אם אסור לתת לינקים לאתרים חיצוניים): http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1345954 גם שם יש אנשים עם אותה בעיה בידיוק, והמכנה המשותף של כולם הוא שכולם מנויים בבזק כספקית אינטרנט. בדקתי את הנושא הזה גם אצל חבר שיש לו בזק וגם אצלו יש את אותם ניתוקים מבאטלפילד. אני לא יודע אם זה …
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-