עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז ככה התקנתי את המשחק והכל הלך פיקס כל הפאצ'ים אחרי זה אני לוחץ אל PLAY נכנס למשחק הלחצן של היד לא זז העכבר עצמו עובד הכל פיקס אבל במשחק הוא לא זז. אני צריך עזרה עם מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה יש לי ווינדוס 7 עם זה משנה משו!? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by r1plet,

לאחרונה יותר ויותר אני שם לב לכך שהקונסולות של הדור השלישי (XBOX360 וPS3) משתלטות יותר ויותר על שוק הגיימינג, ויותר מזה - קהילת הגיימינג. אני לא גיימר מטורף ובתכלס לא משחק בכל-כך הרבה משחקים, אבל מספיק שאני שחקן COD ומעודכן בכל הנוגע למשחקים בכלליות ואני רואה בברור משחק אחר משחק איך הPC נופל מול הקונסולות. הדוגמא הכי רלוונטית כרגע היא MW2 - האם קיים בכלל אספקט שבו המשחק לא עדיף בקונסולות? אפילו COD4, למרות המודים והשרתים הייעודיים אני אישית הייתי מעדיף לשחק בקונסולות נטו בגלל הקהילה האקטיבית. אפילו עניין הגרפיקה שבו המחשב כביכול גובר על הקונסולות - אני תמיד אעדיף לשחק באותם ה30FPS ה"מסכנים" ורז' ה1920*1080 או במקרה הפחות טוב 1280*720 ובכל זאת להנות ממשחק שזורם 98% מהזמן ב…

• 85 תגובות
    • 9.6k צפיות
  3. תודה וסליחה אם זה לא המקום הנכון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by F430,

נראה כמו משחק שהולך להיות ממש מהנה! קצת על המשחק,במשחק אתם תפתחו קריירה כאשר תתנהל באימיילים, לרוב את האימיליים תקבלו מרשתות חברתיות בדיוניות, במהלך המשחק השחקן יתקל במספר רב של מכוניות כגון Vipers,פורד וכו'. לכל המכוניות יהיה מנוע של F1,במכניות יהיו אביזרים שונים,חלקם משמשים להגנה וחלקם להתקפה, וכן תכונות שונות כמו האצה,מהירות, הסחף, אחיזה ויציבות. דגמים מיוחדים של מכוניות נוצרו על ידי ביזארי(המפתחת). יש גם גירסאות לסביבות עירוניות מוכרות כגון נהרות ב לוס אנג 'לס ומספר חלקים של לונדון. באזורים אלה המפות קצת שונו כדי שיהיה יותר מהנה. המפתחים עשו דבר מיוחד,האופי במשחק ישתנה בהתאם למירוץ או בהתאם לצוות. אתם תצתרכו להכין סגנון משלכם למירוץ, להגדיר כוח בקפיצ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שמתי לב שהיום הרבה משחקים מכילים תאור מפורט על אנשים\מקומות\מפלצות שהדמות פוגשת למשל assassin creed כתוב שם על כל מכר ומקומות שזה ממש מיותר mass effect witcher אני מוצא את זה מיותר ולא קורא האם אתם קוראים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני אמור לקבל היום מחשב חדש, כ.מ. 5770 ומעבד מרובע של AMD, ככה שהמחשב אמור להריץ כל משחק... אני צריך המלצות על משחקי נהיגה טובים, יש לי גם הגה אז אם המשחקים גם תומכים בהגה זה בכלל מושלם. המשחקים לא חייבים להיות רק נהיגה אלא יכולים להיות גם פעולה שיש בה נהגיה (כמו GTA) תודה רבה! ניצן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Spiderpaz,

יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stone cold,

http://news.vgchartz.com/news.php?id=80095

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tal daniel,

טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by danield51,

הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ~BaRaK~,

מפתחת: Black Rock Studio מפיצה: Disney Interactive פלטפורמות: PS3 ,X360 ,PC תאריך יציאה: 18/05/2010 טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/split-second/10856 ביקורות: Game Revolution - 83 Gamers.AT - 86 GameSpot - 7.5 דרישות מע': Minimum System Requirements OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 4000+ Memory: 2 Gb Hard Drive: 6.5 Gb free Video Memory: 256 Mb Video Card: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800 Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Recommended System Requirements OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 DUO @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4800+ Memory: 4 Gb Hard Drive: 6…

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by GreenApes,

שם המשחק: Football Manager 2010. סוג המשחק:PC\Xbox\Psp ז'אנר: סימולציה. שנת יציאה: 2009/2010 על המשחק: המשחק הוא משחק כדורגל מודרני,מסוג סימולציה,לא כמו שכולכם מכירים. המשחק אינו דומה ואף לא בקצת לPES\Fifa,המשחק מביא לכם אפשרות להיות מאמן של קבוצות החלומות שלכם, אם זאת בארסה או ריאל או כל קבוצת על אחרת.ואף לקחת קבוצה מהדרג הכי נמוך בעולם ולהפוך אותה לקבוצת על! האתר הרישמי: http://www.footballmanager.com/ דמו: (יצא המשחק המלא) גרסא קטנה: http://www.mirrorfootball.co.uk/football-manager-2010/ גרסא גדולה(ישיר) : http://www.filefront.com/14721259/FootballManager2010_Strawberry_Demo.exe/ פאצ'ים: 10.1 http://www.megaupload.com/?d=TQTDVEVP ד 10.2 shttp://www…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Superative,

אז ככה,היום ניסיתי להיכנס למשחק וכל פעם זה כותב לי את זה כשאני לוחץ על הסמל בשולחן עבודה : קניתי את המשחק,והדיסק בתוך המחשב. אין לי מושג למה זה קורה. ועשיתי RETRY הרבה פעמים זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by Daniel :D,

סרטון קצר שהכנתי על מקרה של אחד למליון שקרה לי במהלך מרדף משטרתי. תראו בHD אחרת לא רואים בברור את השוטר יורה. תהנו תגיבו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by GreenApes,

שמעו אני משחק משחק משחק.. ופתאום יוצא לי לדף הראשי של המשחק ומראה לי כל פעם אותה בעיה ולמה אחרי שזה יוצא לי מהמשחק וכותב שזה אוסף סטטיסטיקה לוקח לזה שעות וזה לא מתחבר בכלל ושאני יוצא מהמשחק ונכנס מחדש תוך שנייה זה מתחבר? נ.ב אני ב012 לא בבזק! המהירות אינטרנט היא 2.62..(בדקתי באתר כלשהוא) יש לי פה כבר נושא אבל אף אחד לא עוזר.. כולם חושבים שהם עוזרים בכך שאומרים "אתה בבזק."

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי התקנתי את המישחק על WIN7 , במישחק יחיד זה עובד 10 , אבל במולטי פלייר זה לא ניכנס אפילו לפתיחה ורושם שיש בעיה בקובץ ההפעלה EXE , קראתי קצת בפורומים באנגלית וניראה לי שיש בעיה עם ההפעלה במערכת דיירקס 10 , יש עוד מחשב עם WIN7 ושם זה פועל תקין, מה יכולה להיות הבעיה? רוני

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by ori24,

שלום לכולם, שאני מפעיל את המשחק אז יש סאונד רגיל אם זה באות של NVIDIA ושל 2K GAMES בהתחלה וגם בתפריט עצמו ובסרט הפתיחה של המשחק יש סאונד רגיל. אך שהמשחק עולה אחרי סרט הפתיחה ומגיע לקטע של הים אז אין סאונד בכלל וגם שמתקדמים במשחק הסאונד נעלם כליל. יש לי WINDWOS 7. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. היי יש לי שרת קבוע שאני משחק בו ב-CSS ולאחרונה הוא נפרץ, נכנסתי לשרת בזמן שהוא היה פרוץ, ואחרי דקה או שתיים קיבלתי באן סתם ככה.. הכי הרבה שמצאתי בגוגל זה הדף הזה: http://www.game-monitor.com/cstrike2_GameServer/79.133.50.141:27015/Office_Only_BankNoAWPTick100_BsG.eSport_by_Prime-Servers.html למישהו יש רעיון איך ליצור קשר עם האדמין ולבקש שיוריד לי את הבאן ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Publisher: City Interactive Developer: City Interactive Release Date: May 25, 2010 המשחק נראה על פי הטרייל חביב למדי אם כי כמה אפשר לשחק ברשת רק עם סנייפר? בנוסף החברה שאחראית על הפיתוח די ידועה במשחקים הז'אנרים שלה. Exclusive Multiplayer Debut Trailer http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-sniper-ghost/100138

• 41 תגובות
    • 11.9k צפיות
  22. נראה כמו שילוב היברידי בין HALF LIFE, UT3 וBORDERLANDS

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  23. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני לא הצלחתי להבין בדיוק מהן ההרחבות החדשות שיצאו. אבל אשמח לשחק בהן. יש לי את GTAIV המקורי. אני אצטרך לקנות שוב את ההרחבות? או שאני יכול להוריד בחינם? אשמח אם תחדדו את אוזני לגבי ההרחבות תודה, תמיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MedicZone,

שלום לכולם אנחנו מקהילת VGAMES אנחנו בניתיים 5 אנשים אנחנו צריכים עוד 3 סוסים אנחנו נמצאים בשרת TS3 של VGAMES אנחנו דורשים: להיות שחקנים טובים חייב שיהיה לכם מיקרופון ולהיות פעילים מינימום שעה ביום -אנחנו נעשה טסטים מי שרוצה להיות בקלאן ולהיבחן שיוסיף אותי לסקייפ pelegbs

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים