משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום אנשים! אני מאוד מאוד רוצה לצאת מבועת ה MW2 ,קו4 כבר לא עובד כמו שצריך מבחינת לאגים, אין לי מושג למה. BC2 אני פשוט לא אוהב את הסגנון, לא כי הוא לא טוב.. אממממ התחלתי לשחק קצת ב DEVIL MAY CRY 4 ,נחמד לאללה , אני רוצה עוד משחקים, אני פתוח לרוב הז'אנרים מלבד אסטרטגיות, זה פשוט יכול להרדם אותי, על כל פנים, סומך עליכם..
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בע''ה, שלום חבר'ה, יש לי מעבד E8400 וכ.מסך ZOTAC GTX260, זכרונות 4GB. המחשב טרף כל משחק שהבאתי לו עד היום(כולל COD 4'5'6) בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1920X1080. גם GTA עבד מעולה על ההגדרות הכי גבוהות, אבל בחודש וחצי האחרון התחילו לי מעין "תקיעות" כאלה במהלך המשחק בGTA, כלומר פתאום יש ירידות FPS לאיזה 3-2 שניות, לפעמים קריטי ולפעמים פחות. קצת מציק לי שזה קורה. אגב, זה לא קורה במשחקים אחרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? נ.ב, המחשב נקי מאבק לחלוטין.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי כאן את המשחקים האלו. רציתי לדעת מה לדעתכם היה משחק יותר מעניין ? מבחינת גרפיקה והכל הם אותו דבר אני מניח, רק קו עלילה שונה. התחלתי לשחק קצת ב Lost and demand ושמתי לב שהרבה מסגנון המשחק הוא סביב האופנועים והקנופיה ופחות "לבד". מה לדעתכם היה משחק מוצלח יותר? ממה נהנתם יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין קניית משחק Retail לבין קניית CD Key חוץ מהקופסא ? למשל Starcraft II החדש, האם רכישת המשחק בגירסת Retail ב- 240ש"ח, תתן לי משהו על רכישת CD Key ב- 200-220ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בנתיים אני מחכה למאפיה 2 האגדי , שיחקתי לא מזמן הנסיך הפרסי החדש ועברתי אותו - נחמד פלוס. כל הSHOOTERS החדשים פשוט על הפנים, משעממים וחוזרים על עצמם, לא משהו שלא ראינו בשנים האחרונות... כל משחק שעובר לי במחשב אני מתבאס מחדש. איזה משחקים חדשים יש ששווים קנייה? ואני לא ממש מת על מולטיפלייר אבל אם יש משחק ממש מומלץ (לא להיות שקופים ולהמליץ על COD) שוט! תודה רבה
-
- 47 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם למישהו יש מידע כלשהו אודות הכותר הבא של elder scrolls ? חיפשתי בגוגל כל מיני דברים אך לא הגעתי למסקנה חד משמעית לגבי המשחק... לכל מי שיש מידע ורוצה לדבר על הכותר הבא של המשחק מוזמן לעשות זאת כאן
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כדי לשחק עם אחי.... משחקי ספורט פעולה אולי משהו מעניין עוד יש ועוד שאלה אפשר איכשהו לחבר 2 מקלדות כדי שנוכל לשחק שתינו במקלדות....???
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק ומאוד התלהבתי, שיחקתי דיי הרבה זמן אבל לא הבנתי איך אני אמור להגיע לדברים המגניבים באמת - כבישת טירות, מבצרים, גביית מיסים, מלחמות בין ממלכות, דברים כאלה. אז, איך מגיעים לזה? ובעצם איך מתקדמים במשחק? ודבר שני, מה שונה הדמו מהמשחק המלא? כי בדמו יש המון אפשרויות ולא נראה שיש הגבלות בכלל. תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.. רוצה להזמין את test drive unlimited ולא בא לי על ללכת לקנות דיסק (גם יותר זול), פשוט רוצה להוריד ישירות לקונן כמובן בתשלום... מישהו מכיר אתר כזה? חבל שאין בסטים.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה מלפני 4 שנים בערך. היה בזמנו פצצה מבחינת גרפיקה זה בתקופה מודרנית ואתה מתחיל כמפקד של יחידה שאמורה למנוע פיגוע או משהו כזה. בסוף העולם מדרדר למלחמה בגלל שעשו פיגועים נגד מפעלי נפט בשביל להעלות את המחירים שלהם. זה העלילה פחות או יותר. מקווה שמישו יודע על מה אני מדבר תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קצת מוזר לי שעדיין אין דיון ראשי למשחק הזה. הוא בהחלט שיפור מהקודם ומגיע גם לו לקבל דיון ראשי ;D Prince Of Persia: The Forgotten Sands Forgotten Sands מוציא אתכם למסע של קרבות אגדיים בנסיבות מיסתוריות והוא מהווה המשך עלילתי לכותר האדיר Prince of Persia: The Sands of Time. הכינו את עצמכם לקרבות בלתי אפשריים ודעו שתצטרכו להתמודד פנים מול פנים עם המוות. חוו את כל האלמנטים שאהבתם בסדרה המקורית בצירוף משחקיות ייחודית וחדשה. המיסתורין והקסם של הימים העתיקים מציף את המשחק תוך שהקרב בין הטוב לרע מתעורר לחיים. Forgotten Sands של Ubisoft מבטיח לקחת את קונסולות הדור הבא לקצה גבול היכולת שלהן. עלילת המשחק מספרת על הנסיך שמבקר את ממלכת אחיו לאחר ההרפתקה הקודמת שהתחרשה ב-Azad. …
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני משחק כרגע בskrimish במפה RIVER TOWN. ואני לא מבין איך אני משיג IRON, באזור שיש IRON אני לא יכול לבנות.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב יש לי שאלה: קניתי את המשחק לפני כשנה וחצי שיחקתי מעט כי המחשב היה קצת חלש ולא נהנתי היום התקנתי את המשחק על הלפטופ החדש שלי TOSHIBA L650 10H הכל היה סבבה ואז ראיתי בוונדוס לייב שיש עדכון חדש להוריד הורדתי אותו והתקנתי,ואז פתאום המשחק לא עלה יותר הסרתי את המשחק והתקנתי אותו שוב מישהו יודע מה קרה?,הרי קניתי את המשחק והוא מזהה אותי בלי בעייה(הסריאל נמבר בחוברת של המשחק) האם בכלל אני חייב לעשות UPDATE למשחק? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה משחק כדורגל טוב..למחשב איזה עדיף הפרו אבולושן 10 או הפיפא 10 חשוב לי שיהיה אפשר לשחק דרך ההמאצ'י , משחק lan כאילו
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זה משחק שיצא לא מזמן [למחשב בטוח אבל נראה לי שגם לPS3/360] שאתה משחק בגוף שלישי וזה מתרחש בעיר שהתפזר בה איזה חיידק ואתה צריך להציל אותה. החיידק ממש נטפל לביניינים [גם למגדלי מים שצריך להרוס אם מתקרבים אליהם או שיוצאים מהם מפלצות]. הגיבור/שחקן יכול לשנות את הגוף שלו לגוף אבן / יד שהופכת לשוט/להב וכד'. נראה לי שמסרתי מספיק פרטים בשביל אלה שמכירים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-