עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש במקרה איפשהו מדריך או רשימה של סוגי בעיטות/תרגילים שאפשר לעשות עם הגיים פד? פשוט יש כל כך הרבה קומבינציות... או שמישהו יכול לתת כמה טיפים? אם זה משנה הגיים פד הוא לוג'יטק קורדלס רמפלד 2 (אם אני אנסה לכתוב באנגלית יהיו יותר מדי טעויות כתיב P: )

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by Galit17,

אני מפעילה את הקובץ DS2VideoConfig שאחראי על ההגדרות של הכרטיס מסך והוא רושם לי שיש בעיה(ראו תתמונות ששמתי) כשאני מפעילה את המשחק רואים את הגראפיקה של המשחק ממש גרועה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/battlefield-hardline-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9/

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by furyanaor,

הקונסול הזה מכוער ומעצבן, לא רואים מה כתוב בפקודות עם הלבן על גבי אפור הזה. . . ב1.6 כשהיו משנים את הסקין של STEAM זה היה משנה גם את הסקין של הקונסול עצמו, פה מה שום מה הוא מתעקש להישאר כמו שהוא למרות שהחלפתי את הסקין. איך מחליפים סקין לקונסול או לפחות לשנות את צבעי הסקין של הקונסול עצמו ?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. שמו השעתממתי אז התקנתי את GTA VICE CITY ועכשיו שיחקתי והכל סבבה.. עברתי מלא שלבים ויש לי מלא כסף..קניתי כבר את כל העסקים אבל נישארו כמה בתים..ופשוט אין לי משימות אז מה שימתי תמישחק?או שאני צריך לעשות איזה משהוא מיוחד?בבקשה עזרה...ואני משחק כבר יחסית הרבה זמן בלי שאין לי שום משימה של המישחק..רק משימות של עסקים..כמו להשיג מכוניות והמשימה באי של הסרטים וכאלה.. בבקשה תעזרו!!

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by pain_killer12,

שמעתי שmanhunt2 יצא בקיץ 2007. איך אני מחכה כבר למשחק הזה, תוכלו להביא אולי ידיעות או טריילרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by ohadhaviv92,

PES 12 PC | unable to login. קניתי את המשחק התקנתי התקנתי את הפאצ עשיתי ONLINE ב SELEKTOR נכנס למשחק נכנס לONLINE עושה סיסמא ושם מתשמש ולא מתחבר לי כותב לי unable to login יש לי ספק hotbox התקשרתי לבשק אמרתי להם שלא עובד וזה פתחו לי פרוטים ניסו לכבות פירוול ואטי וירוס ניסו הכול שעתיים ולא עזר כולם עדיין לא עובד ורושם לי unable to login חיייבב עזרה בבקשה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. מהו הנשק האהוב עליכם מעולם המשחקים? הבחירה הייתה קשה מדי, אז הנה שלושה שלי: רובה הפולסים מ-Half Life 2 אם לא היה מספיק שהנשק הזה עוצמתי, יש לו יכולת לירות כדורי פלאסמה. הכי כייף לשגר כדור כזה בחדר סגור ולראות איך הקירות משחקים פינג-פונג עם החיילים. רובה הפלאסמה מ- Doom 1/2 אם תרצו זה העוזי של הפלאסמות. נשק אוטומטי עם סאונד אדיר. הפצצת כבשים מ-Worms World Party מה אפשר להגיד? אחד הנשקים הקטלניים יותר שהומצאו על-ידי האדם... אממ אני מתכוון על-ידי התולעת כמובן.

• 116 תגובות
    • 12.8k צפיות
  9. כותרות |: לא ידעתי את מי לשאול...

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by MeTaL_SnAkE,

מי שיכול לתת.. אודה לו מאוד.. וגם אשחק איתו אם ירצה כי אני ממש לא נוב כשזה מגיע למשחקים.. ^^ תודה לעוזרים.. !

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. גירסה 1.1 של טכנולוגיית רינדור השיער מבית יצרנית כרטיסי המסך תאפשר את יצירתן של מאות אלפי שערות אינדיווידואליות באופן נאמן למציאות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-hairworks-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e/

12. Started by jj516,

אני מקבל שלב שאני צריך לעלות לשני חברים שלי, אחרי שאני עולה יש פיצוץ ואז אני בעצם נופל למטה, כשאני עולה בחזרה אומרים לי "destory the three anchors" ואני לא מוצא שום עוגנים שם!!! מה אני אמור לעשות? וצריך לפעול שם מהר אחרת שני החברים שלי נהרגים מהר מאוד על ידי השומרים!

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, חבר שלי ואני מנסים לשחק ב-CNC3 ברשת ע"י שימוש בהאמצ'י. בעת הבחירה במשחק רשת (MULTIPLAYER), אנו רואים אחד את השני בלובי, אך כאשר אחד מנסה לפתוח משחק, השני לא רואה את המשחק שנפתח. לפעמים, ללא התרעה מוקדמת, אנו מצליחים באותה דרך ליצור משחק שהשני רואה ויכול לבצע הצטרפות, אך שם תמיד המשחק מפסיק להגיב, עם הודעות שגיאה של טיים אאוט והודעות שמשתמש נזרק החוצה. שנינו משתמשים בגירסא 1.04 של המשחק. יש למישהו רעיונות?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by Guy950,

היי, יש לי מחשב חדש שנרכש לפני כמה ימים (המפרט נמצא בפרופיל שלי) והוא אמור להיות מספיק חזק כדי לסחוב משחקים, אז התקנתי את המשחק mirror edge והמשחק משום מה ממש מקרטע לי. יש איזשהי דרך לסדר את זה או להבין ממה הבעיה נובעת?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. דמו ה-Infiltrator המתקדם שהוצג לראשונה עד לפני שנתיים זמין עתה להורדה והרצה גם על המערכת האישית שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/המערכת-שלכם-נגד-unreal-engine-4-עוד-הדגמה-מרשימה-זמ/

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש המלצות למשחקי הרפתקאה או קוסטים ישנים, כי אין על המשחקים הישנים והמושקעים בכיוון של תפקידים הרפתקאה קווסט וכאלה, שיהיה משחק עמוק וכיפי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8508 למה לעזזל אני לא חי ביפן :'(

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by nore0,

Cheat List: Ultimate DOOM and DOOM 2: These are the Ultimate DOOM and DOOM 2 cheats which are only included with the Limited Edition Doom 3 game. * All Keys, All Weapons, and Full Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press A,B,A,B * Berserk Mode: hold LEFT TRIGGER and press X,X,X,Y. * End Level: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,B,B. * Chainsaw: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,A,A. * Weapons and Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,B,B. * GOD Mode: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,A,A. * Invisibility: hold down LEFT TRIGGER and press X,X,Y,Y. * Light Amplification Goggles: hold down LEFT TRIGGER and press Y,Y,Y,X. * Radiation Suit: hold down LEFT TRIGGER and…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. החלטתי לנצל את הוונטרילו הריק שלי למען מטרה טובה משחקים של משתמשים מהפורום במשחק HL2:DM ! אז מי שרוצה לשחק איתנו אז שיבוא לוונט הזה זה שרת וונטרילו! להוריד וונטרילו אפשר פה: http://www.filmzon.se/sidor/download.php?id=13 זה לא שרת משחק! ventrilo.zapto.org 3784 גרסא 2.1 תכנסו עם הטאג [HWz]שם משתמש באתר גם בוונט וגם במשחק שנוכל לזהות אותכם.. =] מנהל : [HWz]TAsraf כינוי במשחק : [HWz]TAsraf בנוסף מומלץ לשים את הכינוי שלכם במשחק פה =] בהמשך יעודכנו שרתים שאנחנו משחקים בהם מידי פעם כל אחד יכול לרשום סרבר שהוא ממליץ עליו עם פינג נמוך :xyxthumbs: :yelclap: תודה על שיתוף הפעולה בהצלחה לנו.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by BrAvE_HeArT,

אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?

21. איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  22. אני מחפש משחק של לבנות ולכבוש שטחים כמו ג'נרלס, red alert 2, או warcraft. ולא הכוונה שלי לסגנון כמו company of heroes שלדעתי לא אותו דבר אלא הכוונה משחק עם אותו רעיון בדיוק כמו מה שהזכרתי, אוספים כסף, בונים צבא וחיילים, ותוקפים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Battleborn, המשחק החדש והשאפתני שינסה לשלב בין הגישה של סדרת Borderlands לקונספט הממכר של משחקי הפעולה המקוונים, חושף את דרישות המערכת שלו בשילוב עם עובדה מפתיעה עד מאוד אם אהבתם את ההומור, העיצוב החזותי והמשחקיות המטורללת של סדרת Borderlands המצליחה – כנראה שיש לכם די הרבה סיבות להתעניין גם ב-Battleborn, המותג החדש של חברת Gearbox Software שינסה לקחת את כל מה שעבד במשחקים ההם ולתרגם אותו להצלחה בעולם ה-MOBA ומשחקי הפעולה המקוונים. את התוצר הסופי נוכל לשפוט בתחילת החודש הבא, כשיושק באופן רשמי, אך בינתיים נוכל להתרשם מדרישות החומרה של המשחק, שחושפות בין היתר פרט מפתיע מאוד, כאמור – Battleborn לא יציע תמיכה ברזולוציות Ultra HD וברזולוציות של מסכים אולטרה רח…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by hapoel,

אחרי שגמרתי להתקין אז מי שמכיר את המשחק צריך לדעת זה מגיע לשמן הזה שצריך לטעון את המשחק ויוצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום סתם ככה יוצא מישהו יכול לשער מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. היכונו: FIFA 17 הוכרז רשמית עם סרטון קצרצר, שמודיע כי המשחק יתבסס השנה על מנוע ה-Frostbite 3 המתקדם של EA, בדומה לחלק גדול מכותריה האחרים של המפיצה. החשיפה המלאה של משחק הכדורגל החדש תתרחש ב-12 ביוני, ההשקה תגיע ב-29 בספטמבר - ואנחנו מקווים שהפעם שחקני המחשבים האישיים לא יקופחו טכנולוגית, לשם שינוי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.