עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ביל וסבסטיאן,

אני בגג של בניין בהתחלה, הורדתי את השרשרת ואני לא מוצא כלום יותר

2. הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה

3. Started by oren_c,

יש ביוטיוב סירטונים של Rust וגם Rust 2.0. יש קהילה בארץ בשביל זה? חבל שאנחנו לא בסביבה כמו ארה"ב או אירופה, שם פינגים נמוכים עם הרבה שחקני multiplayer

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ezx,

אני ניכנס למישחק הכול עוד אבל אין סאונד ובאוטו רן של הדיסק יש מישהו יודע מה הסיבה לזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Devian_Game,

Enjoy

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yonatan.mendelson,

מה שעשה טוב לסדרת Battlefield יעשה טוב גם למתחרה המרה שלה? בקרוב נגלה לכתבה

7. Started by Moty_p,

עכשיו שיש לי שרתים אני מחפש אדמינים טובים.... אז אני מחפש שחקני CZ\CS לזכר הימים הטובים.... בנוסף אני חייב לציין פריצת אבטחת מידע שמצאתי ככה שאם אתם בעלים של שרת אז תגידו לבעל החברה שלכם.. הנה קישור לסרטון: http://www.melonportal.co.il/cz/WebMod3-Security.asp הפתרון זה שימוש בכלי שבניתי, הנה קישור לסרטון שלו: http://www.melonportal.co.il/cz/WebMod3.asp

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Shadowman,

כשאני נכנס למשחק אי אפשר לשנות את האפשרות של ה renderer!!! הוא עומד קבוע על Direct3d, ובמשחק כל הגרפיקה מבולגנת! יש למישהו מושג????

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by NAZRAK,

סופה של תקופה, אחרי 14 שנה http://www.gamespy.com/ למיטב הבנתי פשוט מאחדים אותם לגמרי עם IGN כי זה לא משתלם להחזיק שני אתרי גיימינג. הגיוני, אך עדיין עצוב לי, בחמש שנים הראשונהות הייתי מתעדכן ישירות למייל על הגיימינג רק מהם וצוחק מההומור האדיר של "פארגו". כשהוא פרש כבר הייתי מתעדכן הרבה פחות. היום כבר זה בעיקר דרך GT.

10. הי בזמן האחרון סתם חזרתי למשחקים ששיחקתי ואהבתי בילדות (יחסית) כמו Solider of fortune ,Deus ex, fallout1-2 שמתי לב שאין בכלל הנאה מהמשחק, בעוד שפעם הייתי נהנה לחזור למשחקים שמאוד אהבתי האם אתם חוזרים לפעמים על משחקים שאהבתם רציתי לעשות סקר אבל אני לא מוצא באפשרויות

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. הכל נימצא בכותרת

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by evy,

שמעו כשאני מנסה להפעיל את המשחק אז הוא רושם לי את ההודע הזאת..למה זה קורה? critical error (הכותרת) general protection fault history:configui<-initengine

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by shaks,

מישהו מכיר תוכנה/אתר בשביל לשחק שח מט עם אנשים ובלי אנשים (לא איכפת לשלם אם זה שווה את זה) שמתאים למבוגרים (כפתורים גדולים ופשטות תפעול). משהו שגם מתאים גם למתחילים ולא לשחקני שח מנוסים. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שחקתי בערך שעתיים משחק מהנה המכאניקה של המשחקיות והאקדוחנות עשויה טוב וגם הצורה שהסיפור מועבר והזרימה של המשימות בנויה בצורה מרעננת ושונה בנוי ככה שהגיבור הראשי "אתה" מספר לכמה אנשים בבר על כל מעשי העבר שלך ולפעמים בתוך המשימות עצמם יש מעברים בזמן ושינווים בתוך השלב ברגע שנזכרת שבעצם משהו קרה אחרת מה גם שכל שתי שניות מישהו פולט איזה קללה עסיסית והדיבורים עשוים ברמה טובה אהבתי גם שאתה עושה דברים רנדומלים במשחק והדמות אומרת משהו בנוגע לזה מי שישחק יבין הגרפיקה והעיצוב ממש מזכירים את בורדרלנדס עם ההצגה של הבוסים בצורת קומיקס ובכלל בסל שיידינג אהבתי את המשחקים הקודמים בסדרה יש לי אותם על המדף חוץ מקרטל שאפילו לא ניסיתי את האמת פה חזרו למקורות ועשו את זה טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dids22,

תודהה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. Started by אלי ויל,

בסוף שלב 9 מניף סראנו לעבר מקס סכין, מופיע סימון ללחוץ על RMB ואח"כ LMB, כמה שאני מנסה תמיד מקס נהרג. ניסיתי להוריד ברזולוציה וזה לא עוזר. ראיתי שבאתרים באנגלית מעלים את הבעיה הזאת, אבל האנגלית שלי גרועה. מישהו יכול לעזור לי?

17. הפרק החדש בסדרה הייחודית והמוזרה של סגה עשוי להיות המוצלח ביותר עד היום - וכזה שבכל מקרה ממש לא כדאי לכם לפספס לכתבה

18. Started by Shadowman,

רשמים ראשונים מהמשחק בכיף! אני צפיתי למשחק הרבה זמן, נקווה שהוא יהיה יותר טוב מדום!

• 283 תגובות
    • 35.4k צפיות
  19. Started by Eden 6600,

התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. לא אהבתי את הסיפור של הbioshock אשמח לקבל המלצה למשחקים חדשים באיכות ורמת משחק גבוהה איו לי בעיה של מפרט שיחזיק דברים.. בתודה מראש ליאור,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ישנם שתי גירסות DVD9 ששוקלת 8GB וגירסה של DVD5 ששוקלת 4GB . מה ההבדל בין שתי הגירסות ולא בקטע של הגודל? מה השוני בין שתי הגירסאות ואיך מצליחים להוריד בנפח ועדיין לשמור על אותו המשחק?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by WarMachine,

שוחרר הדמו של משחק האסטרטגיה המדהים הזה לפני כמה ימים והוא פשוט הנאה צרופה. גרפיקה תלת מימדית לדעתי הכי טובה שאי פעם נצפתה במשחק אסטרטגיה (מלבד GC2) , משחקיות מדהימה עם ירידה לפרטים הכי קטנים, אני ממש מחכה לשחרור האנגלי של המשחק הזה כי הוא הולך להיות משחק האסטרטגיה מבוסס מלחמת עולם 2 הטוב ביותר, בקיצור שווה לנסות! לינק לדמו: http://www.gamershell.com/download_6433.shtml

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה? אגב יש קולות ושומעים את כולם מדברים (הייתה לי בעייה לפני זה באקס פי עם קולות)

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by h-y-d-r-o-6-6-6,

אני מחפש משחקי רשת תפקידים ואסטרטגיה לא כבדים למחשבים די חלשים תמליצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני במשחק והכל פועל מצוין ואני לא מצליח לירות = \ אחרי שחזרתי שנתיים בזמן לאימונים ואני מגיע לאימוני מטרה ואני לא יכול לירות למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.