עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WimpyKid,

שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.

2. היי הזמנתי מחשב 4600X2 1GB DDR II 667 SAPPHIRE X1950GT אני משחק על 1024*768 האם מישהו יוכל לומר לי האם המשחק יהיה על ההגדרות הגבוהות ביותר?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בגלל חגיגות Battlefield 10th anniversary כל משחק בסדרה שלהם עולה 10 יורו וזה תקף רק להיום http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.60028300/childCategoryID.60028300 http://blogs.battlefield.com/2012/09/10th-anniversary-intro/

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by Tommy,

המשחק יצא לחנויות המובחרות כמו שנוהגים להגיד פה אין לי אותו עדיין אז אני מצפה לאנשים שיש להם לכתוב פה איך המשחק ...

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by zuppa,

אני מנסה לשחק במשחק 1942 אך כל פעם שאני מגיע למשחק עצמו (ההתקנה והיכולת להנחית את עצמי קיימות) אמי לא מצליח לזוז או לירות והמשחק נתקע! ניסיתי להוריד את הרזולוציה להכי נמוכה אך ללא הועיל. יש לי GF 4 MMX 64MB האם זה מספיק למשחק זה? אני משחק ב vietcong וזה עובד פצצות. אם זה לא כרטיס המסך איך אני יכול לסדר את זה כך שהמשחק יעלה? אם יש צורך להוריד משהו אנא הפנו אותי ללינק -זה יעזור רבות.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  6. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. מה השמות המלאים שלהם למשחקים הכי חדשים בסדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by Ghtm,

היי כשיצא C&C3 רכשתי את המשחק דרך EA Link. שיחקתי בו תקופה מסויימת ואז הפסקתי, ואז כשרציתי לחזור, כל פעם שהפעלתי את EA Link התוכנה ניסתה לעדכן את עצמה וכל פעם הורידה קבצים, התקינה אותם ואז לא נפתחה [אותו דבר קרה גם אם ניסיתי להפעיל את המשחק מקיצור הדרך שלו]. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל עכשיו כל פעם כשאני מנסה להתקין ההתקנה נטענת ולא מתחילה. רציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו, והאם ידוע למישהו הפתרון? אני רוצה לסיים את המשחק ולא יכול. תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by schumi,

למישחקים האלה יש ממש סימולציית נהיגה הכי קרובה למציאות פורמולה 1 - (f1 challenge 99 - 02 )זה מישחק הדמייה של אוטו פורמולה 1 ויש לו המון אפשרויות נהיגה ושליטה מגוונת במכונית ממש כיף לינהוג במכוניות במהירות של 300 קמ"ש האוטו גם יודע להחליק בצורה ממש אמיתית והמחשב ידע לעשות תרגיליי עקיפה יפים זה לא ממש מישחק של ליזכות במכוניות ובמסלולים כי הוא מבוסס על הספורט F1 ומי שלא יוהב אותו רק שידע שזה סימולצייה שמבוססת על מיבחנים עם נהגיי פורמולה 1 ולא כמוNFS4 או TEST DRIVE pro race driver או toca race driver זה משחק קריירה שמבוסס על סוגיי מכוניות GT , יש לו גרפיקה ממש טובה ,שליטה לדעתי הכי קרובה למציאות וסירטיי תלת מימד רבים שמכניסים אותך ממש לתוך המישחק. אלה מישחקים הכי מדמים …

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by moonjib,

תאריך יציאה באירופה: 13 באוקטובר (13.10.06) תאריך יציאה בצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה): 20 בנובמבר (20.11.06) (לפי GameSpot). http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12761 לא ראיתי חדשה דומה באתרים מחו"ל או בגיימר, כנראה שויגיימס ראו את ההודעה לפני.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by musari,

מי מבין 2 המשחקים Counter-Strike Source / Battlefield 2 יותר יצירתי ומהנה ? וכמה זמן ממוצע אתם יכולים לשבת על אחד מהם ביום וכן על מי ההיתם יושבים יותר לדעתי 2 המשחקים מצויינים אני נותן יותר ניקוד ל BF2 על החדשנות(דירוגים מפקד מטוסים טנקים וכו..) אבל מבחינת ביצועים (FPS/ שרתים יותר תמיכה בארץ) זה לטובת קונטר סטרייק הוא ממש ממש מושלם מבחינת איך שהוא רץ...

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by De_Lu_xE,

יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג את הפאץ לניד פור ספיד אנדרגראונד ולבסוף הצלחתי . נכנסתי בתפריט של המשחק לאונליין ואז אני לוחץ על המשפט העליון בתפריט ואז מופיע לי לשים שם וסיסמא. מאיפה אני אמור לדעת מה השם והסיסמא? כי הוא לא נותן לי להכנס הוא אומר שהשם לא טוב!!! היות ואני לא מבין בזה כל כך אשמח אם משהו יוכל להדריך אותי איך להכנס ל-Online Game כי אני מת כבר לשחק אותו באנטרנט. תודה....!!!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by bluemail,

זה משחק רשת - פעולה/תפקידים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל הייתי רוצה חוות דעת על המשחק http://s1.gladiatus.co.il/game/c.php?uid=32113

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.breedgame.de/screenshots/screenshots.php?l=e עושה שימוש במנוע הגרפי - Mercury. צפיה מהנה, מוריד כרגע את הדמו (שוקל 217 מגה).

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by thegame998,

חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?

17. Started by Sunny Jim,

האם אפשר לקבוע רזולוציה ספציפית שאני רוצה? אני מעוניין ב1280X800 ואין אותה בהגדרות המשחק עצמו... ואיך אפשר להפעיל AA\AF?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  18. בטעות אחד בבית מחק את השמירה במשחק, מי יודע איפה המשחק שומר את הקבצים ואז אוכל לעשות שיחזור?

19. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק הורדתי Steam עכשיו להתקין ואז מה לעשות ? איזה סיסמה לרשום

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. כותר הפעולה התחרותי המצליח של Valve זוכה לגרסה חדשה שתאפשר לכם להתנסות במה שיש לו להציע ואף לצפות במקצוענים משחקים - ללא תשלום כלל לכתבה

21. Started by se7en,

The Crazy Crane - PhysX Simulation Game V-0-1 סרטון (ללא סאונד): שלום לכולם. אני בשלבי פיתוח של משחק חדש. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ואולי גם הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. למשחק: http://www.kongregate.com/games/sa7ina/the-crazy-crane-physx-simulation-game-v-0-1-wip

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. מה המשחק שכולם שחקו אצלכם במחשבים בבית הספר? אצלינו זה היה Prehistorik 2 (by Titus Interactive) הינה סרטון של השלב הראשון

• 119 תגובות
    • 14.6k צפיות
  23. שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by firemebad,

זה מכבר יצא Europa Universalis IV , מדובר במשחק אסטרטגיה -grand strategy , אני לא יודע כמה כאן משחקים בסדרת המשחקים הזו - http://www.paradoxplaza.com/press/2013/8/europa-universalis-iv-now-available-to-conquerors-everywhere , אני עדיין משחק בסדרה הקודמת הטובה למידי - הנה סרטון קצר שהכנתי : http://youtu.be/8_48W4MBu4Q , אני מתכנן לרכוש את המשחק החדש כשיצאו גרסאות הרחבה נוספות . האם יש פה עוד מישהוא שמשחק בסדרה הזו ? , עוד משהו ... למה אני לא יכול לרדת שורה בלחיצת ENTER פשוטה...ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nesber,

אם כן msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.