עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omerbr,

מצאתי "מדריך" של המון מודים טובים מאוד הורדתי את כולם וניסיתי אותם הגראפיקה ובכלל המשחק משתפר המון כשמנסים את כולם(בעיקר את הכבדים יותר של ה150 מגה שבאמת ממש משפרים את המשחק בהמון אחוזים) קרדיט לlichy מפורום אחר מודים שלי אישית+עצה מG-MAN http://www.fileplanet.com/223422/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---Map-In-Full-3D-Mod שווה הורדה זה לראות את המפה ב3D זה ממש נראה כאילו אתם נמצאים 5 מטר מהריצפה של העיר ואפשר לראות הכל כמו שהוא חבל שBATH לא הוסיפו את האפשרות הזאת למפה שלהם(למרות שזה הגיוני מבחינת קושי במשחק) http://www.fileplanet.com/223487/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---Hard-Coded-Key-Tweaks-Mod-v1.03 פשוט הופך את הממשק ליותר נוח בסקיירים למי …

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by haimiko84,

שבת שלום, חבר'ה. הייתי רוצה לדעת למה בפיפ"א 2007 כשאני זוכה בכל טורניר שיש לו גביע, לא מראים את ההנפה? זה אולי נשמע הזוי, אבל זה כל הקטע כשזוכים בטורניר, לא? בכל מקרה, האם ככה בנוי המשחק או שפשוט יש בהגדרות משהו שפספסתי? תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by gigi,

שלום-אני עומד לפני פירמוט של המחשב אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמור את השמירה שלי בניד פור ספיד... אני עוד מעט מסיים את המשחק אבל חייב לפרמט.....אני לא יודע איפה נמצאת התיקיה של השמירה של המשחק.. אז בבקשה עזרו להציל את המשחק... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lmlm,

המשחק פשוט מושלם. גרפיקה מדהימה מכוניות מגניבות/מטוסים. משחקיות חדשה .פשוט מדהים אבל הוא יוצא ב2006 מתי? אנחנו כבר בחודש ה4 תודה לאלה שיודעים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by spartan,

שם הקבוצה : mousetrap חברי הקבוצה : spartan , breakout , Sidious , located , ludacent steam ID : spartan : STEAM_0:0:25831416 breakout : STEAM_0:1:19420027 Sidious : STEAM_0:0:11004636 located : STEAM_0:0:13727810 ludacent : STEAM_0:1:8483152 איש קשר : spartan - איתי פלאפון : 0542103224 איימיל(לא משתמש בו כל כך עדיף להתקשר) - spartantw@walla.com ערוץ הקבוצה במירק : #mousetrap אנחנו באים 100 אחוז! *עשיתי עריכה כי zex בחוץ וsidious בפנים. קישור לכל ה 5 steamID s i z . co . i l / m y / m v d m z i f l d 5 j l . b m p תוריד רווחים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by (Matan77(Dlixez,

אוקיי , הקלאן נפתח לפני חודש בערך , עשינו כמה אימונים לא היה עדיין PCW תחרותי .. כרגע אני מחפשים עוד כמה שחקנים להעלות את כמות השחקנים ובכלל לשפר את הקלאן (:דרישות לקלאן : TeamSpeak 3.0K\DR 0.90+Level 20+נסיון בסדרת BFוהמון רצון לשחק ! הקלאן הוא לא אך ורק קלאן תחרותי אנחנו נהנים תמיד לשחק בתוך קבוצה , אימונים יתבצעו פעם בשבועיים לפחות או פעם בשבוע .. רשימת שחקנים : Founder : Ben · Xivereno · Xivereno --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Managers Ido · R3dJoKeR · R3dJoKeR Sub-Managers Daniel · Dr_DrecK · Dr_DrecK --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Members : Matan · Dlixez · Dlixez --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Yoel · Yoelsha · Yoelshaכרגע החדר של הקלאן נמצא בטים ספיק פרטי מי שמעונ…

7. Started by Slash87,

למה המשחק לא עולה לי?? אני מגיע לקטע שאני לוחץ start new game הוא מתחיל לטעון ובערך ב רבע לפני הסוף הוא קורס... קרה למישהו??

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by sectorix,

שלום לכולם, אנחנו שמחים לבשר על קבלת חסויות נוספות כבר בתחילת 2012 החל מהיום, מצטרפות אלינו ASROCK יצרנית לוחות האם לגיימרים, וFORSA יצרנית כרטיסי הגרפיקה - כספונסרים רשמיים. אני רוצה להודות לשחר frasE על המאמצים בהשגת החסויות. נשמח אם תתמכו בנו על ידי LIKE לעמוד הפייסבוק שלנו ב facebook.com/nom.eset וכמובן לבקר את שני הספונסרים החדשים שלנו ב : http://www.asrock.com http://www.forsa.com.hk הספונסרים שלנו מהיום אם כן הם - ESET , COOLERMASTER , ASROCK , FORSA , LOGITECH , PEGASUS ואנחנו רוצים להודות להם על העזרה והגב שהם נותנים לנו כדי להתפתח ולפתח. בנוסף, ביום רביעי הקרוב - בתוכנית "רביעי עם גבינה" שתשודר ב6 בערב כרגיל בhttp://he.twitch.tv/cheapcheese יהיו הוד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by slim_shady,

אז ברצוני לברר איזה משחק של blizzard חברי הפורום רוצים לקבל ראשון. אני אישית את דיאבלו כמו שהבנתם מי שקרא פעם ת'רד שנפתח על דיאבלו בפורום. אגב StarCraft:Ghost בתיכנונים ליציאה ככה שאני לא יודע בדיוק איך זה מסתדר אבל נראה כבר.

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. התקנתי והכל אני בא להפעיל עולה ההודעה הזאת אחר כך זאת מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by Astrix-D,

מה הפאטץ' הכי חדש? תוכלו להביא לי הורדה בשבילו?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by avisrOr,

avisrOr XtraShadow PawNz KnowsTheWay Kopatch

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם!!!! היום בבוקר הורדתי את RTCW:ENEMY TERRIRORY MP BETA TEST התקנתי והכל עבד מצויין (למי שלא הוריד עדיין תורידו הוא יפה) אבל עכשיו שניסיתי להיכנס לכל שרת שאני מנסה להיתחבר הוא אומר לי: PunkBuster Must Be enAbled Before Joining This Server והוא אומר ללכת לתמיכה לאתר http://www.evenbalance.com הלכתי ואני לא מבין שם כלום!!!! אז עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)מה זה PUNK BUSTER ? 2) איך עושים לו ENEBALE?!?!?!? בבקשה תעזרו אני מת לשחק בו!!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by yossi555555,

שלום , מישהו יודע אם אני קונה את המשחק call of duty modern warfare 2 דרך store.activision ישירות ולא דרך STEAM אם אני יוכל לשחק עם השרתים של STEAM וחברות אחרות בmultiplayer סליחה על הבורות פשוט לא הבנתי אם אני מעלה את מצב הmultiplayer דרך המשחק עצמו ולא דרך פלטפורמה של STEAM לצורך הענין האם אני עדין חשוף לאפשרות לשחק עם המון שחקנים כמו דרך STEAM ? השיקול הוא שדרך האתר של היצרן זה הרבה יותר זול כרגע תודה! לינק לאתר http://store.activision.com/store/atvi/en_US/home?resid=T3vc7goHAtUAAGOWfAgAAAAe&rests=1333517549877

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. מישהו בדק את הדמו הזה שמתי אותו על המקס של המישחק והוא רץ על 10 fps זה הגיוני אפילו פאר קריי לא רץ ככה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by pc student,

???

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש בקרוב יוצאת חבילת המשך ל C&C:G בשם Zero Hour סוף סוף. ניהנית מ GENERALS אז אני בטוח קונה (מוריד ;D) את זה גם.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by ravid,

איזה יופי, שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware, "The way its meant to be played" של nvidia וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע), התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות) (מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט) battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ), חפשו את הסמל למטה- http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp ויש עוד הרבה... עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות- בעוד מספר חודשים…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by LOL,

אומנם אין לי יותר מידי מה להגיד אבל פשוט הטריילר הזה נראה כל כך טוב שהייתי חייב לפרסם אותו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by GAI2003,

שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  22. המשחק הוא CONFLICT DESERT STORM 2 לא מצליח לעשות לו UNINSTALL, לא דרך "התחל", לא דרך לוח הבקרה/הסרת או הוספת תוכנה ולא דרך הקובץ שבתקיית המשחק..... למישהו יש רעיון ????? תודה.aaaaaa32

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אני גר בחיפה, בגראנד קניון באנג לא פתוחים......יש עוד חנות שמוכרת את far cry במחיר הזה חוץ מבאנג?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by GodLike,

היי. לקחתי הפסקה מדיאבלו 3 וחזרתי קצת ל POE רציתי לדעת אם יש שחקנים ישראלים או קלאן ישראלי או כל דבר דומה ...

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.