משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז עלה בדעתי לעשות משהו עבור הקהילה. היות ואנחנו יושבים בבית מול סטארקרפט כל הזמן, קל לפספס את החדשות האמיתיות על דברים שקורים בחוץ! אולי זה ייתן לנו קצת פרספקטיבה אם זה מצא חן בעיניכם, או עיצבן אתכם, או כל דבר - רק תגידו, אני מתחשב בדעתכם. אם מספיק אנשים מסמפטים את הרעיון, יהיו עוד
-
- 12 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם זה בכלל שאף אחד לא משחק או שפשוט אף אחד לא מגיב / אין לו / לה להגיד על המשחק? אני אישית הייתי שמח אם היינו משתפים קצת Class-ים , טיפים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? אז ככה אנחנו מפרסמים את טורניר מספר 19 של התאחדות למשחקי המחשב בישראל: http://www.z33k.com/z/hd5 כרגיל ההרשמה חינם רק שהפעם חוק Pure חל על הטורניר ויהיה אפשר להרשם מעל ל- 32 שחקנים וכולם ישחקן באמת באמת כמובן הכל תלוי ב- CheckIN! כרגיל ינתן פרס לשחקני ברונז עד פלאטינום רק לשחקנים שישחקו בטורניר בלבד! עכשיו להפתעה: הפרס למקום הראשון הפעם ומעכשיו יהיה ציוד של חברת SteelSeries! הפרס הראשון להפעם יהיה SteelSeries QcK Diablo III Limited Edition! אז תרשמו אנשים ונתראה בע"ה ביום רביעי בשעה שמונה!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שבוע הבא יתקיים טורניר פתיחת שנת 2012 של סטארקראפט בחסות HWZONE![/glow] הפרסים: פרטים המלאים של הטורניר: הטורניר יהיה בפורמט Double Elimination BO3. המשחקים של הטורניר ישוחקו בארבעה ימים: יום חמישי ה-26 לינואר, שבת ה-28 לינואר, חמישי ה-2 לפברואר, שבת ה-4 לפברואר. בכל אחד מהימים הללו משחקים יהיו בין השעות 19:00-22:00. בכל יום ישחקו 3 שלבים: חמישי 26 לינואר - עד לשלב 3 בסולם העליון. עד שלב 2 בסולם התחתון. שבת 28 לינואר - עד לשלב 6 בסולם העליון. עד שלב 5 בסולם התחתון. חמישי 2 לפברואר - עד שלב 8 בסולם העליון. עד שלב 8 בסולם התחתון. שבת 4 לפברואר -עד וכולל הגמר. לו"ז וחוקים מלאים נמצאים בלינק לבראקטס. אופן ההרשמה: 1) יש להגיב לדיון זה עם השם …
-
- 69 תגובות
- 13k צפיות
-
-
גירסת המחשב המבוטלת של Alan Wake תצא לאור באיחור גדול ואם כמה שינויים לא צפויים. גיסאת המחשב הסופית של המשחק פותחה על ידי Remedy בשיתוף פעולה עם Nitro Games ותהיה זמינה להורדה בחודש הבא ללא פרסומים ורעשים. הפתעה נוספת וגדולה הרבה יותר היא שהמשחק לא ישתמש ב GFWL, המפיצה המקורית של המשחק (מיקרוסופט) לא קשורה כלל לגירסת המחשב שתופץ על ידי Remedy עצמה דרך STEAM, כמו כן המשחק ישתמש ב STEAMWORKS המשחק יכלול גם את ה The Signal ו The Writer, חבילות ה DLC שיצאו עד היום. דרישות מערכת הוגנות ביותר שרומזות על פורט דיי איכותי: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 PROCESSOR: A dual core processor is required: AMD: Athlon X2 2.8GHz Intel: Core 2 Duo 2GHz MEMORY: 2 GB HA…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בשלב הנ"ל אני תקוע, דיברתי עם המפלצת ים ונתתי לי את eel, אחרי זה דיברתי עם אליזבת' והיא שטה למקום אחר. כל המשימות בוי חוץ מהמשימה להגן על הטירה הראשית ואני לא יודע מה לעשות. נא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היי! זה שוב אני. אז ככה! ביום ראשון, ה 26.2.12 כולם מוזמנים לבארקראפט (צפייה בטורניר סטארקראפט עם בירה)! את השידור נראה על מסכי ענק בספורטס באר האדיר M.A.S.H בתל אביב (http://www.mash.co.il/) למקום מספר טלויזיות מפוזרות בפאב עם מסך ענק במרכזו במיוחד בשביל טורניר מיוחדים ובעלי חשיבות גדולה, במיוחד טורנירים של סטארקראפט!!! דבר ראשון, הסייגים - 1) חשוב מאוד להבהיר. הכניסה תהיה מגיל 18 ומעלה... בכל זאת זה בר... 2) האירוע שנעשה את זה לכבודו עוד לא סגור, כשיוחלט, אני אעדכן פה וארשום בקבוצה של Barcraft Israel. 3) אם יאשרו הגעה הרבה יותר אנשים מפעם שעברה, נשקול לנסות לפצל את האירוע כדי שיהיה מקום לכל מי שירצה לצפות בסטארקאפט על בירה עם מלא אנשים עכשיו לפרטים! האירו…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי. התחלתי לשחק במשחק אבל יש לי בעיה , אני לא יכול לשמור . כשאני נכנס למשחק זה שואל עם אני רוצה לעשות משתמש, כשאני לוחץ על OK אז פשוט רק לי הלוגו של המשחק על כל המשחק ושום דבר לא מופיע לי . איך אני יכול להתחבר (יש לי סידיקי בשביל אונליין) והמשחק אצלי דרך הסטים . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב אז תם הזמן לקבוצה החמישית של התמונות ויש לנו תוצאות! התשובות הן: 1) Tubi 2) nomPure 3) qTpYuvalshot סיכום תחרות - סה"כ 27 אנשים השתתפו בתחרות. רק 6 אנשים השתתפו בקבוצה החמישית והאחרונה של התמונות (חבל!) והנה התוצאת שלהם: אופן חלוקת הנקודות לקבוצה זו של תמונות: 0 נקודות על תשובה שגויה; נקודה אחת על תשובה נכונה בלי נימוק או עם נימוק לא מלא; 3 נקודות על תשובה נכונה פלוס נימוק נכון. Format: (name) - (pic 1) - (pic 2) - (pic 3) vor - 3 - 3 - 3 endertx - 3 - 3 - 3 freepwr - 3 - 1 - 1 desertflame - 0 - 3 - 3 gulzar - 3 - 3 - 3 amit - 0 - 3 - 3 ולכן, ...drumroll... - במקום השלישי עם 20 נקודות - FreePwR !!! 8) - בתיקו על מקום שני עם 2…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx2…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שמח לבשר על צירופו של אביב (Bulugulu) שריף לקבוצת PwR , אביב הוא שחקן טראן ברמת מאסטר , אביב יעזור לקבוצה בכל המשימות הקרובות כולל SC2CL המון בהצלחה לאביב !!!! GOGO BuluguluPwR
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מאז כמה ימים אני לא מצליח לשחק נורמלי יש לי פינג סביר אבל הוא בכל זאת עושה בעיות מישהו שם לב לשינוי בזמן האחרון? (אני מחובר דרך רימון אם זה משנה)
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, בסופ"ש האחרון כתבתי כלי נחמד שמשנה באופן אוטומטי שמות של קבצי ריפליי לפי תוכן כדוגמא שמות השחקנים או המפה. הכלי רץ באופן אוטומטי ברקע ובודק אם נשמר ריפליי חדש ( או ידנית אם תרצו ) ומשנה את שם הקובץ לפי תבניות מוכנות או תבניות שתוכלו לכתוב בעצמכם. שחררתי את הכלי דרך TeamLiquid בכתובת http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=303760 מקווה שזה יעזור לכל מי שנתקל כמוני בבעיה של ניהול קבצי ריפליי מרובים והשנאה שבלעקוב אחריהם .. SECTORIX.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אך אני לא מצליח לשמור את השלבים. התקנתי את WINDOWS GAMES LIVE אך עדיין זה לא אפשרי. שאני מעלה את המשחק לא נפתח לי שום תפריט של הWINDOWS LIVE וגם בסמל הLIVE בתפריט המשחק לא מוביל לשום מקום. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפי נתוני אתר "canurunit", המשחק אמור לרוץ אצלי חלק. המשחק אכן רץ די חלק, למעט מספר תקיעות פה ושם, אך הבעיה העיקרית היא קריסות שמתרחשות ללא כל סיבה, בשלבים שונים של המשחק. הכוונה היא, שבשלב כלשהו במשחק, המשחק פשוט נתקע, ואז הוא פשוט יוצא ממנו. מישהו יודע למה זה קורה? ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו המשחק Stranded. http://stranded.unrealsoftware.de/index.php?s1s2 עדיף משחק עם גרפיקה יותר מתקדמת. שיחקתי minecraft.
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-