עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Firepur,

שלום,כאן Firepur,לטס פלייר מתחיל אז כן,אחרי שסיימתי את קאסטלואניה הגיע הזמן לעבור למשחק אחר,פוקימון! למי שרוצה לראות את הפרק הראשון יש קישור כאן http://youtu.be/kHtjbcvqWmQ ולמשחק הזה יצטרף אליי אורח ... חוץ מזה כלום צפייה מהנה

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by Thug Love,

אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by Vidati,

טוב אז ככה יש לי את המשחק המקורי, והרבה זמן לא נגעתי בו... אחרי ששיחקתי בPROSTREET עשה לי חשק לחזור למשחק הקודם. קיצור יש לי וויסטה ובהתקנה המשחק אומר שהוא לא יכול להתקין כי אין לי DX9.0C אז נכנסתי לתקייה של המשחק ומצאתי תקייה בשם DX9 וניסיתי להתקין אבל הוא לא מתקין ואמר שהמוצר מותקן כבר... מה עושים? תודה עריכה: ניראה לי שזה בעיה של DX10... אולי אפשר לבטל אותו ולהפעיל DX9 במקומו? או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Electrobunny,

חברה יש לי בעייה....ואולי זה לא בדיוק בעייה.... אני מחור לSTARCRAFT קשה!!! לא יכול להעביר יותר מ24 שעות בלי איזה מישחק בB.NET ואני ממש לא אוהב את WARCRAFT 3 זה נראה לי כמו כשלון חרוץ! יש לי בעיית התמכרות או שזה סביר?

6. Started by דניאל52,

אני משחק על הכל HIGH רק בלי SHADOWS וכש אני בפטח פתוח ההרים ומה שלפני הוא מרוח כזה... בלי פרטים הכל מרוח מרחוק למה זה ככה? אה וגם הורדתי את ה PATCH הכי חדש וזה אומר שזה אמרו לקחת 20 דקות לעדכן ככה זה אמור להיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Sargon,

משחק קלפים ממולץ מבית בליזארד. המשחק למעשה חינם וניתן לשחק אותו גם בלי לקנות חבילות קלפים. המשחק הוא בערך כמו מאגיק רק יותר פשוט אך לא פשטני. יש בו הרבה עומק ואני נהנה לשחק אותו. הבעיה במשחק כזה זה כשיש חוסר איזון עם קלפים אפילו עם קלף אחד זה הורס את כל המשחק. לאחרונה שיחקתי נגד כלפים שלא היו לי מוכרים ויכול להיות שאלו כלפים מההרחבה שיצאה לא מזמן. http://us.battle.net/hearthstone/en/ אשמח לשמוע אם עוד אנשים משחקים.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by CyberBot,

יש התעלמות פשוט מוחלטת של המנהלים בשרת הטים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי את pro evolution 6 ועכשיו קניתי ג'ויסטיק... אני רוצה לשחק נגד אח שלי אבל אנחנו לא מצליחים לבחור את הקבוצה של ה AWAY אחרי שאנחנו נכנסים למשחק ב P2 Quick start אחרי הבחירת קבוצה הראשונה זה לא עובר לשנייה מה אני עושה לא נכון?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש לפני איזה חודש וחצי. מחשב נחמד מאוד, GTA 4 עובד לי איכות גבוהה באופן טוב. הבעיה היא במשחק nfs undercover, הגעתי בערך לאמצע המשחק ולאחר שאני מסיים מירוץ מסוים המשחק יוצא לוינדוס אומר לי error report של חלונות ורשום שהוא לא הצליח לטעון איזה קובץ שדומה בשם ל pnkbster משו כזה. אני לא יכול להמשיך במשחק ככה כי זה יוצא כל פעם. בעיה נוספת היא ב moto gp 08 של קאפקום, איך שאני מתחיל את המשחק ולוחץ על start race או רוצה לטעון מירוץ כלשהו, המשחק יוצא לחלונות ורשום לי אפשרות של error report. איך אני מסדר את זה חבר'ה? תודה מראש ויום טוב

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by subwoffer13,

ואללה אני רואה אירועי ענק בחול של לאן , תחרויות פרסים וכו' . האם ישנם נסים כאלה גם בארץ הקודש?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sargent bilko,

:errrr: :errrr: :errrr:אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אהההההה!!!!!!!!!!!!!! הם רודפים אחריי אני לא יכול לחסל אותם שמישהו יעזור לי להגיע לsafe hous ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by eliil1,

המשחק דומה לקודמו ,ובו תשחקו בעולם פתוח (OPEN WORLD) . במשחק הזה לא רק אתם תוכלו להיעזר בסביבה,אלא גם אויביכם, למשל לתפוס מחסה מאחורי אובייקטים מסויימים ועוד. כמו כן, ככל שתתקדמו במשחק, כך גם רמת הקושי תעלה בהדרגה. המשחק לוקח אתכם לאי פנאו (PANAU) ,הנמצא בMalay Archipelago (קבוצת איים בדרום-מזרח אסיה ). אתם תשחקו את הסוכן ריקו רודריגז (כן ממש כמו ההוא מצ'יקיטיטס) , שעובד עבור הסוכנות האמריקאית בעלת השם המקורי ביותר... "הסוכנות" (the Agency) ריקו מטייל ברחבי האי פנאו ודרום אסיה במטרה למצוא את החבר הנעדר שלו טום שלדון (Tom Sheldon). במהלך המשחק אתם צריכים לגרום כמה שיותר כאוס (CHAOS) ,על-מנת להעיף את הדיקטטור השולט באי קיבינמט, וזאת ע"י השמדת רכוש הממשלה וביצוע משימות עב…

• 94 תגובות
    • 17.6k צפיות
  15. אז כך בהתחלה התקניתי את המשחק עם כול הדיסקים הכנסתי קראק לתקייה הכול עבד ואז פירמטי את המחשב אבל לא את ההרדיסק של המשחק ואחרי הפירמוט המשחק לא רוצה לעלות לי מופיע לי.. למערכת אין אפשרות לאתר את הנתיב שצוין:the game cannot be launched אנשים איך אני פותר את זה תודה.. נ.ב את הדיסקים המקורים מחקתי מהמחשב כך שלהתקין שוב אני לא יכול ובנוסף לזה שאני כבר כמעט מסיים יותר מחצי מהמשחק ואין מצב שאני מתחיל הכול מהתחלה חובה לסדר את זהההההה תודה..

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by The_magament,

שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by huhxd,

למישהו יש מושג האם המשחק הזה בוטל? או שזה עדיין לא בטוח? יצא טריילר והמשחק נראה פשוט ענקקק יהיה ממש חבל אם הוא יבוטל/בוטל http://www.gametrailers.com/player/43996.html אני חייב לציין שאני לא אוהב סימולטור טיסה וכד' אבל אם המשחק הזה יצא אין סיכוי שאני לא אתן לו צ'אנס.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום היום כששיחקתי BF2 אז באמצע פתאום המשחק יצא ונכבה ככה בלי שום תקיעה או הודעה אני חייב לציין שזאת לא הפעם הראשונה אבל כבר יותר מחודש זה לא קרה מה הבעיה ומה אני צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. הי חבר'ה, הוידיאוים בxplay מסרבים לעבוד לי... דוגמא: http://www.g4tv.com/xplay/reviews/1905/Rise-of-the-Argonauts-Review.html אני רק רואה מסך שחור ותו לא... לא הצלחתי למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים.

20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-total-war-warhammer-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש לי את המשחק המקורי והכל קונטר סטריק סקור יהני זה בא עם האל ליף 2 ומורידים מהסטיימ בכל אופן אני מניח שאתם יודעים את זה כבר ואני לא מחדש לכם כלום לבעיה שלי אני לא שומע סאונד במשחק ..זו הבעיה בעצם אין שום סאונד לא בתפריט ולא בכלום.... ועוד שאלה קטנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042363,00.html#n מאיפה אפשר להורייד את העידכון של התאורה הדנמית .. אבל עזבו את זה בצד ... , קודם כל שאני ישמע משהו :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HunterVee,

ראיתי ששרת הטים ספיק כבר לא איתנו זמן מה לצערי. למרות שבגלל העבודה שלי אשר מציבה אותי בחו"ל רוב הזמן אני נחשב שחקן אונליין לייט אקסטרה, תמיד נהניתי לבוא לטים ספיק שהיה לי זמן ולשחק עם חברים משכבר ולהכיר חברים ושחקנים חדשים. אבל לא נורא, ארגנתי שרת טים ספיק שכולם יוכלו ליהנות ממנו השרת ממוקם בפרנקפורט שבגרמניה ומציע פינג נחמד של 60 לישראל, אז לא נורא כל כך. כתובת השרת: vee.teamspeak.social יש כמה ערוצים של משחקים, פתוח להצעות אם מישהו רוצה ערוץ למשחק שאין כרגע בשרת. כולם מוזמנים גם לשחק וגם בשביל סתם לדבר עם החברים. אם איזה קלאן או צוות או גילדה רוצים ערוץ משלהם אז גם אין בעיה, בקשו בפרטי או תפסו אותי בשרת אם אני לא עובד, ושיהיה בכיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה לקנות PSP מארה"ב... מישהו יודע או מכיר חנות שיש לה אתר בארה"ב (ואל תציעו לי EBAY) תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ezx,

שלום לכולם אז ככה מתי שאני ניכנס למישחק דרך הגיים ספי אני רואה שחקנים אבל איך שפותחים חדר אני לא רואה אותו זה בעייה מוכרת מישהו יודע איך מטפלים בעניין הזה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. וגם לינק כמובן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.