עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bogdant,

אז ככה משחק פשוט -ריאלי- טוב רציתי לשאול 1.העם כדי להתקין את הפטצ של OBLIVION מהאתר הרשתי כי נרא לי יש בו מלא בגים והדיף בלי 2.איך אני עובר משימה 1 Black Hand Quests Next of Kin: זה משפחה שצריך להרוג הרדתי את כולם חוץמ השומרת Caelia Draconis כי כשה אני תופס אותה לבד בחדר במלון והורג אותה בכול זאות מקבל BOUNTY של 1000 והשומרים רודפים אחרי מזה יש להם מחשיר קשר או שזה בגלל הפתצ??בג או משהו ?? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RUONXHEV,

| רכישת המשחק | טריילר ראשי | עטיפה למשחק| מנוע ...................................Unreal Engine 3 פלטפורמות .........................................PC,iOS ז'אנר ...............................FPS,אקשן,פעולה,יריות מודים....................Single player & Multiplayer תאריך יציאה..................................25.04.2011 אנשים אני מפרסם לכם את הדמו של המשחק שאני בניתי! *בשביל להכניס אויבים תלחצו על~ (מקש טילדה) ואז תקלידו addbots 50 ואז יפיעו 50 אוייבים! *F12 - פותח את מרכז הנתונים. *המשחק תומך בDX11…

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. C&C 3 HELLGATE Blizzard president Mike Morhaime ארוך אבל שווה קריאה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  5. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by xlSnaK,

אני מוריד מביטורנט עכשיו ת'משחק בגודל של 742 מגה. עכשיו צריך איכשהו להמיר את הקובץ למשהו שיעבוד ב ps2 פה יש אתר שמסביר אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר בקצרה איך עושים שמה.. או שיש לו שיטה יותר פשוטה האתר: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/18/275350 תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by deannahum,

שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by mega1234,

יאללה, תתחילו להפגיז בסקרינטשוטס , אחת ההרחבות שאני הכי מחכה לה - המשחק הראשון כמו שכולם יודעים היה מעולה בוא נראה אם ההרחבה שומרת על הרמה הגבוהה.

• 102 תגובות
    • 11.3k צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

יש פה אנשים נחמדים מהקריות עם MCO ..??? או שה56K שלי יתחיל להוריד 400M מהאינטרט... :'(

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בבקשה אני חייב להשיג איכשהו סידיקי למשחק הזה....כבר הורדתי אותו אבל אין לי סידיקי .... בבקשה כל מי שכבר לא משחק בזה או לא צריך... בבקשה שלחו לי בפרטי או לאימייל ibanezzzzz@gmail.com תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Sleepy-T,

בוקר טוב! האם משחק מסויים למחשב יכול להגיע בעטיפות שונות?... למשל קניתי black & white 2... וכשסתם חיפשתי בגוגל תמונות ראיתי שיש כל מיני עטיפות...[עם הבדלים קטנים...], יש לזה משמעות?... ולמה בדיסק עצמו למעלה מצד שמאל כתוב pc dvd only dvd compatible ובמשחק American McGee's Alice כתוב למעלה בצד שמאל pc cd rom מה ההבדל? האם זה תלוי בשנת היציאה של המשחק?...[כי השני ישן יותר מהראשון]... שאלה אחרונה... רציתי לקנות את המשחק של אליס אבל כתוב באתר שהוא נמכר בגרסת ה-jewel case.... מה זה אומר? http://www.freak.org.il/sg_product~0101010~3~1.htm תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by fragon,

משום מה אני לא יכול לקנות דרך סטים. קניתי דרך CJS והם אומרים לי שה CDKEYS יגיעו רק ביום השחרור 1. מישהו קנה מ CJS וקיבל אולי CDKEY כבר? 2. יש אתר אחר שאתם יודעים בודאות שאם אני קונה עכשיו אני מקבל CDKEY כדי לעשות PRELOAD?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uzi_sch,

שימו לב לרשימת המשחקים מבוססי המנוע "UNREAL 3" לכל הקונסולות: http://en.wikipedia.org/wiki/Unreal_3 דוגמאות: Gears of War Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas BioShock Medal of Honor: Airborne Stranglehold בקצב הזה אפילו משחקי חרטא יראו מיליון דולר. על HALO כתוב שהמנוע הוא: Proprietary "Halo Engine" with Havok Physics. יש סיכוי שזה בעצם המנוע של אנריל? משהו יודע איזה מנוע מריץ את "Call of Duty 4: Modern Warfare"? אחרי שראיתי תמונות וטריילרים מכל כך הרבה משחקים מבוססי "אנריל 3" אז יש לי הרגשה שאני מזהה אותו בכל מני משחקים. האים זה קורה גם לכם? הינה כמה תמונות של משחקים מבוססי "אנריל 3" שעומדים לצאת בעתיד הקרוב. האים אתם מזהים את אותה גראפיקה "עשירה, חדה ומעודנ…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי במחשב NBA 2K13,NBA 2K14,PES 13 ויש לי אותם דיי הרבה זמן והם עובדים מעולהה! פתאום מיום רביעי בערך...כשניקיתי קצת את המחשב שלי (מחקתי כל מיני קבצים וסידרתי קצת..) שלושת המשחקים האלה עובדים מאוד לאטטטטטט! כשאתם לוחצים על האייקון המשחק נפתח רגיל ועולה רגיל וברגע שלוחצים על משחק מסוים זה מתחיל לעבוד לאט. לדוגמה: אתם נכנסים לnba 2k14 אז שאתם נכנסים זה עולה רגיל והכול בסדר, אתם בוחרים קבוצות כדי לשחק עם חבר או נגד המחשב וכשהמשחק מתחיל הוא נהיה ממש ממש איטי והכול תקוע כזה... אז יכול להיות שמחקתי משהו ובגלל זה זה תקוע? כי יש לי גם בטלפילד 3 והוא עובד מצויין! תודה לכל העוזרים. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד- קניתי אותו לפני איזה שנה בשביל גימינג.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Stingray,

לא שיחקתי במחשב משנת 2004... מאז לא שידרתי ולא שיחקתי כלום. אני שוקל שידרוג כדי לחזור לשחק,בזמנו הייתי משחק בLO-MAC ופאלקון 4 וכו... האם יש סומולטורים אחרים היום ששווים משהו??

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. חבר'ה אני באימונים של AA עם ה M16 צולף כמו תותח בכל מה שזז אולי מחטיא פעם פעמיים ובכל זאת המפקד השמוק הזה אומר לי שאני לא מספיק מוכן ושולח אותי לאימון חוזר!!! אז התעצבנתי יריתי בו ... שמו אותי טיפה בכלא ;D אבל איך עוברים את הקקה הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Black_Call,

יש פה כאלה שמשחקים דייזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dbx22,

התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. תודה.

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by zwex35,

אהלן,כמו שציינתי בכותרת,מאז שמזערתי פעם אחת את המשחק הוא תמיד נכנס לבמצב חלון,חיפשתי בהגדרות אין שם כלום לגבי זה,עשיתי RR למחשב,התקנתי מחדש,ניסיתי לשנות רזולוציות הגדרות פשוט כלום. חשוב לציין שזה רק במולטיפלייר! *משחק מקורי

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by jeyjey,

הסאונד מאחר לבוא, כלומר אני יורה והצליל של היריה מגיע באיחור או שאני עומד עם העכבר על איזה אפשרות בתפריט ושומעים את הצליל בערך חצי שניה אחרי זה ממש מעצבן ומבלבל אתמול פירמטי תמשחב ולפני הפירמוט לא היתה לי הבעיה הזאת משהו נתקל כבר בבעיה כזאת ויודע איך לפתור אותה? צירפתי תמונה של ההגדרות במשחק אם זה עוזר, מצטער שזה כהה אין לי מושג למה זה יצא ככה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום אני עם המפרט שבצד ומשחק בPES עם 2 ג'ויסטיקים ואחרי שאני מכניס גול אני לא יכול לעשות START ולהמשיך לשחק {עם אחד כן ועם אחד לא וזאת לא בעיה של הג'ויסטיק אלא של המשחק כי שחקתי ככה ב-2 מחשבים והיתה בעיה...} יש איזה פתרון לבעיה!? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DimaX,

יש לי קומפליט(גירסה 4) והשביתה הורגת אותי משיעמום אז יש לי זמן לשחק! תכתבו מסנג'ר או אייסי פה או בהודעה פרטית.... אנא ציינו אם אתם נובים גמורים או לא...

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.