משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני יודע שאמנם עכשיו ה-1 באפריל אבל לא מדובר במתיחה אני שמח לבשר שחברת OverWolf תאמץ מהיום והלאה את Pw-Gaming ותהיה שותפה מלאה מהיום והלאה בכל פעילויות הקבוצה. OverWolf מצטרפת למעשה ל- CoolerMaster ולחברת GIGABYTE המהווים את תומכי הקבוצה נכון להיום! חברת OverWolf היא חברה ישראלית חדשה המתמחה בשילוב משחקי מחשב עם תוכנות תקשורת ורשתות חברתיות כמו סקייפ,פייסבוק וכדומה, אתם מוזמנים לעיין יותר באתר שלהם http://www.Overwolf.com מקווים להמשיך עם הבשורות הטובות ! יובל.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הפאצ' יש לי בעיה שיש שדרוגים לנשקים שסגורים לי למרות שהם צריכים להיות פתוחים (והיה לי אותו לפני זה). תמונה לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק , הגעתי למצב שבכל פעם שאני מכין משהו בblacksmith אני עולה בצורה לא הגיונית בדרגות לדוגמה: הכנתי תרמיל שיצא כ MOD ( מאוד ממולץ) וקפצתי מדרגה 23 ב blacksmith ל87 בפעם אחרת הכנתי גרזן פשוט מפלדה ועליתי "רק" מ 21 ל43 מישהו מכיר פתרון , כי ממש קשה לצאת אחרי זה ליער הקרוב ושכל זאב\שודד דרכים מקרקס לי את הצורה תוך דקה (ואני רק על רמת קושי של Expert) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני ממש שמח לבשר בשורה מדהימה שאני בטוח שכולכם ממש ממש תאהבו לשמוע ! כמו שאתם יודעים לאחרונה צירפנו 2 נותני חסות משמעותיים שהם חברת Coolermaster וחברת gigabyte בנוסף קבוצתנו סגרה נותני חסות משמעותיים נוספים אשר יחשפו במהלך השבועות הקרובים! קבוצת Pw-Gaming החליטה לפתוח בעזרת הספונסרים שלנו בית גיימינג בישראל אשר ימוקם בעיר אשדוד הבית יכיל את כל הציוד המתקדם בעולם לגיימרים הכולל : -אינטרנט 100MB של חברת בזק בעל מהירות העלאה מיוחדת של 6MB שתתמוך בשחקנים -הבית יכיל 8 שחקנים -כל העלויות ימומנו על ידי הקבוצה כולל שהייה+מזון+לינה -מנוי לחדר הכושר SweatStar (חדר הכושר הגדול בישראל הממוקם באשדוד) על מנת לשמור על כושר גופני 6 שחקנים מקבוצת הסטארקראפט שלנו יעברו לבית הח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שאוהבים לשחק קונקטטוסט עם 64 שחקים (לא מטרו), שמשחקים את ה OBJECTIVE בעזרת עבודת צוות. וחובה מיקרופון בבקשה כי אחרת זה לא ילך. יש גם B2K ואני לרוב משחק בשעות הלילה. מי שרוצה ומתאים לדרישה וחצי למעלה מוזמן להוסיף אותי בבטאל לוג http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Mr_Death_IL/stats/353079802/
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי תמשחק למחשב ועכשיו יש לי פה משהוא מוזר הוא היה קורס לי. אני מקבל בין 90 ל45 FPS על אולטרה הכי גבוהה על רזולוציה FHD. ןבמשחק הפרוץ הוא היה עומד על 70 בלי לזוז. הקטע הוא למה יש לי נפילות כאלה? ואיך אפשר לפתור תבעייה הזאת? אני משחק על מסך 42 אינץ. כאילו זה רץ לי חלק ומגיע ל90 FPS בקרבות עשן ולא משנה מה ופתאום יש נפילות FPS שאני הולך רגיל. ואין משהוא שיוריד את הFPS. ובקריסות שזה היה יוצא לי מהמשחק לא משנה מה היתי עושה לא משנה איזה רזולוציה זה היה קורס לי. עכשיו אני משחק על אולטרה אבל הFPS מדלג לו. ואני יגיד משהוא אין לי אפילו תקיעה אחת הכול רץ חלק חלק זה סתם משהוא שמעניין אותי. ונגיד בNFS RUN אני מקבל 30? חחח איזה שטות למשחק כזה כאילו הFPS תקוע על 30. בMWF אני מקבל 120 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אהבתם משחקים כמו fallout 1, 2 , baldure's gate, ו planescape torment - יש עוד סיכוי שיהיה עוד משחק כזה. אם אתם רוצים להשפיע על איך יראה המשחק, המפתחים הודיעו שהם יהיו קשובים להודעות ב http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewforum.php?f=3 ואני ממליץ למי שמתלהב מהרעיון, לתרום להם 50 ש"ח - אתם מקבלים בתמורה הורדה של המשחק בלי DRM (ככה שאפשר להתקין כמה פעמים שרוצים, על איזה מחשב שרוצים) ועם איזה תכונה מיוחדת (שלא תשפיע על האיזון של המשחק). אם הם יצברו עוד 300 אלף דולר גם obsidian תשתף איתם פעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמידי שבוע אנחנו משחקים במסגרת הקלאן ליג האירופאי, מחר בשעה 20:00 אנחנו משחקים נגד קבוצה אוסטרית, המשחק הזה חשוב מאוד שכן אנחנו נמצאים חזק מאוד בתמונת העלייה לליגה מספר 2 וניצחון יכול לקדם אותנו מאוד, השידור יהיה בכתובת http://www.twitch.tv/jabotepwr בשעה 20:00 בדיוק, כולכם מוזמנים! יובל.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם כלאן שנוסד ב-2010, בימי BAD COMPAN 2, וזכה לכבוד רב, לאחר מכן התפרק בגלל פרישות רבות של שחקנים עקב לימודים, נפתח שוב והחזיר את כבודו, שרד עד אחרי יציאותו של BATTLEFIELD 3 והתפרק בעקבות סיבוכים שונים, כעת אנו פותחים אותו מחדש! תודות לשרון כריס, סהר מישלי ועידן הרמן המייסדים הראשונים של הקלאן! דרישות חובה: -מיקרופון -בגרות -פעילות, אבל גמישים. -גיל 13 ומעלה, אבל אם יש בגרות, אין לנו בעיה בכלל! -SPM 350 ומעלה (גמישים). -רמה 35 ומעלה, אבל גמישים. -לא מתייחסים בשיט ל-K/D -עבודת צוות 100% -דיוק של 20 אחוז ומעלה בנשקי ה-Assault (לא חובה, אך מומלץ). -דיוק של 15 אחוז ומעלה בנשקי ה-LMG (לא חובה אך מומלץ). חוקים: -אין לקלל אף אחד מחברי הכלאן ו/או ילדים אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שקרה לי .. ממה שהבנתי זה קרה אחרי הפאץ לגירסא רוסית (שבדרך כלל משנים את השפה רוב האנשים) המשחק עולה אבל כשבאים לשחק רואים מסך שחור ריק ואי אפשר לעשות כלום ... הפתרון עידכון קבצי השפות של המשחק ... אפשר למצוא הסבר כאן וקישורים להורדה (2 מגה) http://pastebin.com/0sesgL7A מקווה שיעזור לעוד אנשים שנתקלים בזה ... עובד לי מצויין ...
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני כמה ימיים החלפתי לכרטיס מסך HD6870 של Sapphire. בבורדרלנדס אני מקבל FPS של בערך 30-40 על ההגדות הכי נמוכות. וזה ממש לא הגיוני בהתחשב בעבודה שהכרטיס מריץ קרייסיס 2 שהוא משחק הרבה יותר גרפי על ההגדרות הכי גבוהות (אולטימט) על בערך 60 FPS. כשאני מעביר בבורדרלנדס הכל להגדרות הכי גבוהות אני מקבל באזור ה 20 FPS... ממש אי אפשר לשחק ככה. עוד מישהו נתקל בבעייה כזאת? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
!השינוים הבולטים ביותר זה ש FIM-92 STINGER בקושי ננעל על מטוסים ומסוקים, ו USAS-12 סורס באופן משמעותי.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! איזה כיף לבשר הודעות כאלו, אני שמח לבשר שחברת CoolerMaster מאמצת מהיום באופן רישמי את קבוצת Pw-Gaming החברה תתמוך בקבוצה ובשחקניה מהיום והלאה בכל פעילויות הקבוצה אני שמחים לצרף גורם כל כך חזק ודומיננטי כשותף בגיימינג שלנו ומקווים לייצג אותם, את עצמנו ואתכם בצורה הכי טובה שרק אפשר! בקרוב מאוד בשורות משמחות נוספות! יובל.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
חשבתי שהרבה משתמשים בפורום קונים מאנגליה, ציפיתי לראות אותם מגיבים על הנושא. או לפחות פרסום של כתבה כלשהי באתר... רשת הענק מאנגליה, GAME, בשלבי סגירה האתרים של GAME ו gamestation הורדו והחברה סגרה כ 227 חנויות. כמו כן יותר מ 2000 עובדים אבדו את מקום עבודתם, כ 40% מהעובדים של החברה. http://www.pcgamer.com/2012/03/26/game-enters-administration-ceo-quits-227-stores-close/ הרשת עוד לא נסגרה סופית ויש רשימה קטנה יחסית של חנויות שעוד עובדות, אולי ניסיון להשאיר את הרשת בחיים עד שימצאו קונה/יסגרו סופית.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
השינויים המצופים: http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, הנה המשחקים ששודרו במסגרת ה-Nation Cup של ESL, בין נבחרת ישראל לנבחרת דנמרק - PwEman Vs. Ciara - (לינק למשחק 2 בסוף) PwShadowmoor Vs. StrinterN - (לינק למשחק 2 בסוף) eSr^HeNili Vs. Chuck - (לינק למשחק 2 בסוף) 2v2 - חשוב לציין שגם YuvalShot שיחק וניצח GM חזק מאוד מדנמרק, אני מאוד מקווה שאספיק להקליט גם את המשחקים האלה! תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שמתי לב שפורום אסטרטגיה די שומם, רציתי לדעת באיזה משחקי אסטרטגיה אתם משחקים\שיחקתם בזמן האחרון? בכלל יש כאן קוראים קבועים? (לא שיש יותר מדי מה לקרוא.. : ) אני שואל בגלל שלפני שבוע בערך פתחתי את הדיון על המוד המצופה Modern Combat לCoH. מוד שהיה בפיתוח 4 שנים ולא היתה עליו אפילו תגובה אחת וזה די הפתיע אותי... בעיקרון אני לא מפסיק לשחק בCompany Of Heroes עם Blitzkrieg Mod http://www.moddb.com/company/coh-blitzkrieg-mod-team ולפני שבוע קניתי את Total War: Shogun 2.. משחק מעולה. כבר 24 שעות משחק והיד עוד נטוייה ;D
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שותף\ים לשלבי קו-אופ [וגם באופן כללי למשחק] עד שהבאתי אוזניות של Razer זה יהיה עלבום לא להשתמש בהם סתם, ברצינות אני מחפש, יש מישהו בעניין?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חברי קהילה יקרים, Israel Gaming Association גאים להציג את טורניר IGA Season 1! על מהלך הטורניר: הטורניר מחולק לחמישה Clashים, שבהם שחקנים יתחרו על פרסים ועל Seeding לתחרות ה-Championship. בכל Clash, השחקנים מתמודדים על 50$ + פרסים נוספים – ובנוסף השחקנים מתחרים על Seeding) Seeding - ככל שמגיעים גבוה יותר בתחרות, מקבלים יותר "ניקוד"). בסוף חמשת הClashים, 32 השחקנים עם הניקוד הגבוה ביותר יכנסו לתחרות ה Championship. ה-Seeding חשוב גם לתחרות ה-Championship עצמה, כאשר השחקן בעל ה-Seeding הכי גבוה, ישחק נגד השחקן עם ה-Seeding הכי נמוך (מקום 1 נגד 32, מקום 2 נגד 31, מקום 3 נגד 30 וכו'). כך שלשחקן בעל ה-Seeding הגבוה ביותר, יקבל בתיאוריה (כי במציאות מי יודע מה יכול לקרות…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-