משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סוף סוף השגתי את זה ועכשיו הוא מבקש serial בבקשה עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה ממש גדול פליז גוד פליז גוד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? דברים כאלה קיימים בכלל? אני פשוט חייב אותו כדי לשחק ב final fantasy x פשוט חייב!! אם יש כזה דבר: איזה מחשב זה דורש? אני יכול לצרוב דיסק כזה?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני 2 סריאלים.. שמתי אותם. אחרי שאני מתקין אני שם את הקראק, נכנס למשחק ואז הוא רושם לי COULDNT VERIFY MEDIA. הורדתי עדכון למשחק, אני בא להתקין זה רושם לי שזה לא מוצא את התקיה ולא שיניתי את המיקום שהוא רצה להתקין בהתחלה. מה אני אמור לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת המשימה שצריך להרוג את ג'ימי פגורינו נוסעים על האופנוע בחוף ואז קופצים עם רמפה למסוק של ליטל ג'ייקוב ורומן זה אומר ללחוץ SHIFT שמאלי שוב ושוב כדי לעלות למסוק וזה מה שאני עושה אבל זה לא מטפס למסוק מישהו יודע מה צריך לעשות בקטע הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעות שגיאה (מצורפת תמונה). בהתחלה את ההודעה הקטנה ואז את הגדולה. מה הבעיה? תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תמליצו לי על משחקי FPS / גוף שלישי שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב על: AMD sempron +3000 1.81GHz nVidia GeForce FX5200 128MB 512MB RAM תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, רציתי להמליץ לכם על ערוץ היוטיוב שלי, Yarimiz . מדובר בערוץ גיימינג, חומרה ומחשבים שעלה השבוע לאוויר. הערוץ יתרכז בעיקר בגיימינג וכבר עכשיו אפשר לצפות בו בשלושה סרטונים שקשורים ל-Battlefield 4. מדי שבוע יעלה סרטון חדש באתגר "בואו ננסה", בו אני משחק אך ורק עם הנשק ש אתםמציעים לי לשחק איתו, זה יכול להיות נשק צלפים עם כוונת ברזל, או Assault Rifle עם תוספות שיעיקו על המשחק איתו. אתם מציעים, אני משחק! אני יודע שאני חדש כאן בפורום, אך המטרה שלי היא להשתקע פה כי נראה שהקהילה פה חמה וחיה. אשמח אם תתנו תעדכם על הסרטונים פה ובתגובות על הסרטונים עצמם. אם אהבתם, תלחצו לייק ותנו בסאב, זה מאוד יעזור לי להרים את הערוץ למעלה! הערוץ: https://www.youtube.com/user…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי שבSWAT 4 יש 14 משימות אבל ראיתי רק 13. החמצתי משהו? למישהו יש את המשחק GABRIEL KNIGHT 2 - THE BEAST WITHIN? והאם המשחק הראשון בסדרת גבריאל נייט גם היה במתכונת ווידאו כמו השני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ביקרתי כרגע באתר של בליזרד (כמובן בגלל ההכרזה המשעשת על SC2) והצצתי לרגע לאתר הבית של World Of Warcraft וגיליתי כמה Screenshots מהמשחק ולדעתי המשחק נראה פשוט מזעזע, אפילו שהוא MMORPG והעניין שהכי הופתעתי לגביו זה שהוא לא עומד לצאת בקרוב. אז אני שואל אתכם למה מפתחות המשחקים מייצרות משחקים עם גרפיקה כזאת עלובה כאשר יש בשוק את הטכנולוגיה למשהו הרבה יותר יפה, טוב וחזק? ובמיוחד חברה כמו בליזארד אשר בטוח יכלה להוציא את Warcraft 3 עם גרפיקה יותר מרשימה, ועכשיו היא מוציאה עוד משחק עם גרפיקה דיי עלובה, הרי לא הגיעה הזמן לחדש? הרי יש היום הרבה חברות אשר מוציאות משחקים דומים עם גרפיקה עוצרת נשימה. לדוגמא: Bethesda Softworks הוציא משחק מדהים לא רק במשחקיות שלו אלה גם בגרפיקה (במי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבוצת מפתחי משחקי אינדי יצרה אוסף של 300 משחקים שהוכנו בזמן קצר/משחקים לא גמורים והם נותנים אותם בחינם כניראה שלא תיראו באוסף הזה משחקים מרמה של LIMBO, SMB ומשחקי אינדי אחרים שהגיעו ל STEAM בשנים האחרונות אבל זה בחינם אז למה לא להוריד ;D http://kotaku.com/5851316/more-than-300-tiny-indie-games-in-one-free-pirate-kart-bundle http://www.piratekart.com/
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2898/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Xbox-360-vs-PC-Water-Comparison/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2905/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Water-and-View-Distance/ מה זה איך הגלים זזים !!! יהיה כזה אפקט או מנוע משחק או מה שזה לא יהיה למחשב ?? או שזה בלעדי לקונסולות הדור הבא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה של המשחקת לא רואים את האדמה והשמיים ושאר האובייקטים (אנשים וכו') חצי שקופים ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בתפריט הגרפיקה אבל כלום לא עוזר!!! הכרטיס מסך שלי asus v6800 (ישן, אבל עובד....) והדרייברים 30.82 של nvidia לפני זה היה לי את היותר ישנים ה 21.81 , המומלצים לכרטיסים ישנים וגם אז זה לא עבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש פקודה לכתוב בקונסול? כמה נחשב נורמלי שאני ידע להתאים את ההגדרות תודה
-
- 28 תגובות
- 14.1k צפיות
-