משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=MCybGWAxaa4 נראה כמו שילוב של DIRT ו GRID וגם נחמד שהחזירו את השלג
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא מדבר אלי באופן אישי אבל בטח שהרוב פה ישמח לראות: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2/index.html
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה
-
אני היום התקנתי ויסטה והכל עובד טוב כל המשחקים עובדים אבל משום מה הסורס שהוא על HL2.EXE לא עובד עולה המסך פתיחה של SOURCE ואז מתכבה ונותן הודעה בויסטה "hl2.exe has stopped working" בבקשה עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת ישן אבל בשביל לשחק בחבילת ההרחבה Medal of Honor: Spearhead צריך להתקין את המדל אוף הונור הרגיל או שזה עובד בלי זה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, יש לי אחות - היא אוהבת משחקי מחשב ( חחח אני מפתח לי בבית גיימרית קטנה) המחשק הראשון שהיא נחשפה אליו היה שר הטבעות שיבת המלך - סיימנו אותו ביחד ב CO UP ... אחרי כמה זמן נמאס לה מצאתי לה את SIMPSONS HIT AND RUN , גם אותו היא סיימה, היא עדיין נהינת מהמשחק פעם אחת, אני לא יודע איך , אני חזרתי הביתה מבית ספר ואני רואה אותה משחקת HL2 כנראה שהשארתי את המשחק פתוח היא מאוד רוצה שאני אתן לה לשחק CSS , אבל אני לא בטוח שזה המשחק בשבילה, נתתי לה לנסות חחח והיא הורידה לאיזה נוב הדשוט עם שוטגאן.... היא לא התלהבה מCSS עכשיו אני מחפש בשבילה משחק חדש לגמרי, גם שיעזור לה לפתח את האנגלית וגם שיספק לה הנאה כמו ב SIMPSONS כל תשובה תתקבל בשמחה ( חוץ מ GTA SA )
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זוכר שפעם מזמן ראיתי על המשחק (עוד שהיה לי GF6200) על מישהו שהוציא פאץ שגרם לשיפור הטקסטורות בצורה אדירה במשחק HL2 וכל התוספים שלו, אני זוכר שראו על הפנים של השחקנית שם ממש את הנקבוביות בעור והיתי בהלם מאיך שזה נראה... איפה ניתן למצוא את זה? אני לא רואה שזה קיים באתרים ממש. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי יצרנו קבוצה שיעודה לתת עדיפות לחברה שלנו (אלו מאתנו שמשתמשים באתר) באתר https://www.steamgifts.com , המטרה היא לשתף את המשחקים העודפים שלנו בין חברי הקהילה :-) החברות באתר היא חינמית (כך גם הכניסה להגרלות) אך יש סף כניסה להצתרפות לאתר (לפי שווי חשבון סטים). קישור לקבוצת הסטים (הכרחי מכיוון שהיא הסנן בתוך האתר רק חברי הקבוצה רואים את ההגרלות באתר): http://steamcommunity.com/groups/IL-Giving קישור להגרלה הראשונה (בע"ה יהיו עוד): https://www.steamgifts.com/giveaway/vUbh2/dust-an-elysian-tail נשמח אם תחזקו את הקבוצה (בין אם כמשתתפים בהגרלות בין אם בנתינה לקהילה) מקווה שזה לא בניגוד לחוקי הפורום :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ככה מסדרים את הבעיה: התחל-הפעלה עכשיו תכתוב: dxdiag.exe עכשיו בחלון שנפתח לך תלך ל-sound ושמה ב- hardware sound acceleration אתה צריך לגלול עד שיופיע לך basic acceleration עכשיו לצאת ולהפעיל את המשחק והבעיה מסודרת.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב באשכול אחר שאלתי את זה אבל כדי לעשות סדר אני אשאל את זה פה: יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני זוכר ששיחקתי בזה או במשהו מאוד מאוד דומה במחשב...ואני לא חושב שזה היה אימולטור. יש דבר כזה? ואם כבר, יש משחקים קטנים ממלצים להעביר תזמן? [ליטל פייטר ואימולטור לפוקימון ומעלה...]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המשחק וכרגע אני ממתין למעבד+לוח אם+זיכרון חדשים לפני שאני אתקין אותו (יקח בסביבות החודש בערך לארגן הכל לדעתי). בינתיים אני מתחיל קצת לקרוא כדי להכיר את המשחק. באיזה שרת כולם משחקים? איזה class נחשב הכי חזק ב pvp וב pve? ולמה אין דיון רשמי לשאול בו את כל השאלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי משחק ? החברה האלה מייצרים DLCים שכל אחד יותר טוב מאחר. DLC בסגנון D&D חחח....מצחיק איך הם עשו שאתה מרגיש דמות במשחק D&D. גם הייצורים חדשים מפות חדשות הכל חדש.... תענוג ! וקשה..... בצילום חבר "אידיוט" לבל 61 הצטרף אלי, אני לא קלטתי עד שנתקלתי בORC.... והוא 61 ואני 56....וזה ממש ממש לא כוחות.... העפתי את החבר מהמשחק לכל הרוחות....
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
3vs3 ODC #4 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השלישי שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 19:30 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר למשחק עד כ 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים משחק AND 1 כזה סטריטבול לPC???? אני מדבר על משו שדומה לאחד של הPS2 (הVOL3) עם גרפיקה טובה ולא ישן כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
כמאט בכל הגירסאות של אי ספורט יש את האפשרות המצוינת הזאת ? העם יש אותה במשחק יורו ? כי אני לא שם לב ... וחייב להיות כזה דבר .
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי יצא לכם כבר לשחק עם המשחק הזה,כי ברגע שאני מפעיל אותו על מקסימום הגדרות אז חום הליבה הגרפית מגיע ל82 מעלות עם מאוורר על 55% , חוץ מזה הרמה הגרפית של המשחק מדהימה ביותר והמשחקיות מעולה , שווה לשחק בו בקונסולה יותר , קצת מזכיר את אנצרטד .
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יאללה בואו נחייה קצת תפורום כל אחד ישים את הציוד שלו + תמונה Razer Deathadder 2013 / Razer Imperator 2012 Razer Kraken Pro 7.1 EDITION Razer BlackWidow Ultimate 2013 Razer Goliathus Speed Edition יאללה דיון אש
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם כן, תעזרו לי רגע המשחק עולה לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות ושומעים טוב והDX מעודכן (9.0c) אבל עדיין המשחק מתרסק לוינדוס במסכי טעינה... הורדתי את כל ההגדרות והכל ועידכנתי דרייברים מה שעזר בהרבה לגרפיקה ואפילו התקנתי את המשחק מחדש ועדיין לא עזר! גם שמתי את הפאצ' החדש 1.1 וכלום! help!@!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
קראתי מן "כתבה" באינטרנט, אבל אני לא בטוח לגמרי שהיא נכונה. רציתי לדעת מה דעתכם עליה: תחילת כתבה: בקשר לWii : המכשיר מבחינת ביצועי גרפיקה מאוד חלש כל אחד משאר מכשירי הדור הבא חזק ממנו לפחות פי12 רק לצורך ההשואה יש למכשיר מעבד במהירות 700 הרץ שזה בדיוק מה שיש באקס בוקס 1. הגימיק האדיר שזה בעצם החידוש הגדול זה השליטה החדשנית שזה פשוט רעיון אדיר חבל על הזמן. המחיר כמובן בהתאם הקונסולה מאוד זולה המשחקים לא חזקים גרפית אבל מרטקים מבחינת משחקיות וכמובן שיש במכשיר את כל המוסקטים של נינטנדו בניהם זלדה = בקיצור שווה למי שלא יכול להרשות לעצמו מכשיר יוקרתי או למי שרוצה קנסולה נוספת בנוסף לPS3 או XB360 אני שוקל לקנות את הקונסולה. עכשיו לחברה הגדולים בקשר לXBOX360 : המכשיר הראשון …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-