עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חברים אני יוצא פה נוב לגמרי, אבל אני שואל ברצינות, התקנתי את CS:GO, האם להתקין גם את השאר? יש למישהו מדריך טוב בשבילי למתחילים?

• 10 תגובות
    • 7k צפיות
  2. Started by bbking,

יש לי גירסת רילודד ואודה לכם אם יש למישהו שמירות מ45% ומעלה תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yossi555555,

שלום רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הMULTIPLAYER של CRYSIS 2 אישית בSINGEL מאד נהנתי אבל הבנתי שהSINGEL לא תמיד משקף את מצב הMULTI איך הוא כדאי לא כדאי ? אהבתם? תודה לכל העונים ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Mor Abergel,

הורדתי את ה-..Vertical SYNC מהדרייבר.. הוא על מושבת ! התקנתי את התוכנה FRAPS והיא מראה לי בזמן משחק עד 60 FPS ! איך אני עושה שזה לא יהיה מוגבל ? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מציאות מדומה, ממשקי תלת-מימד פתוחים ומכונות Steam - החברה שיצרה את Half-Life ופורטל תהיה עסוקה בשנים הקרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-valve-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%90%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בשלב הזה הסוס המעופף שלי נתקע תחת היד של האיש אבן הזה ואני צריך לחלץ אותו.. אני מדבר על השלב הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen046.jpg עשיתי את כל הדרך מה שאני צריך קיבלתי כבר את הקשת מהעין שלו, שרפתי את הבחור שזאוס קילל אותו וקיבלתי כבר את הכוח RAGE מהאלה... עכשיו אני מנסה לחזור חזרה למקום שבו הסוס נמצא אבל הדרך חסומה לי ואני לא יכול לטפס לשם חזרה, איך אני מגיע לסוס חזרה ? אני נמצא באיזור הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen050.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen051.jpg תודה לעוזרים שברתי את הראש ועדיין לא הצלחתי לעלות על דרך

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אני קצת לא שייך לכאן אלא עוזר לילד נכה שזה כל מה שיש לו לעשות המשחק מגיע עם קונסולה עם הרבה מתגים וידיות ועבד אצלו עד היום על וינדוס XP עכשיו יש לו מחשב חדש עם ווינדוס 7 לא יודע איזו גרסא 32 או 64 הביאו לי לנסות להפעיל את זה ולי יש 7 64 והמשחק עולה ולא מקבל פקודות מהקונסולה כמובן שהרצתי אותו בתאימות לXP וגם ל98 ושום דבר לא עוזר באתר של מיקרוסופט כתוב שהמשחק פשוט לא נתמך ב7 מה האופציות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by N.S,

לדעתי 1.5 הכי טובה משלושתם

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by benor,

הנה הלינק בשביל הסרבר והקליינט: http://www.gtat.org/downloads.html והנה ההוראות: http://mx-host.de/vcmods/gta3t/wbboard/thread.php?threadid=50&boardid=2&styleid=1&sid=ee8de13134e1acd1d24b01f5e174f551 אתם יכולים לנסות לעזור לי להבין מה צריך לעשות בשביל לשחק באינטרנט/רשת? מה שהבנתי זה שצריך לשדרג את הגירסא של ה - GTA ל 1.1 לפני שמנסים לשחק.

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6205678.html?tag=latestheadlines;title;1

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by RoDHomo,

im in shlav 5 in Game f.e.a.r and i dont know what to do pleas help me i have some message in the game from number 455-456-345 and he tell me to go somewhere and i dont know where i have to go plz someone help me!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bjnhv,

יש לי מחשב ישן והמון זמן לא שיחקתי. לאחרונה התפנה לי זמן ושיחקתי כמה משחקים שפתחו לי את התאבון לעוד. שיחקתי וויצר 1+2, fallout3 כולל ניו ווגאס. elderscrolls - oblivion+skyrim. - מחפש משהו בסגנון. מה אתם ממליצים שיכול לרוץ על הכרטיס שלי (מעבד Q6700)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

http://www.kickstarter.com/projects/newworldinteractive/insurgency-2?ref=live למי שלא זוכר מדובר במוד דיי טוב ל HL2, הם עובדים עכשיו על משחק חדש שאמור להיות טיפה מהיר יותר אבל לשמור על כל שאר הדברים מהמשחק המקורי. נראה לא רע, יש שם צילומים מגירסת ALPHA וחוץ מהכלי נשק שנראים מצויירים מידי הכל נראה יחסית טוב. נשאר להם עוד 28 יום ועד עכשיו נתנו להם 46K שזה לא רע בכלל, כנראה שהם יעברו את ה 180K שהם מבקשים.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by RealKPHx,

תנו לייק אם אהבתם!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by asafyy,

אם כן שלחו הודעה בבקשה בפרטי.

17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות. אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  18. אני רוצה לשחק עם חברים אבל אנחנו לא מצליחים לקלוט איך ליצור משחק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by musari,

חיפשתי ואני לא מוצא טרינר לפאטץ החדש 1.05 גוגל נתן לי תוצאה רשום שם שזה ל1.05 הורדתי וזה ל1.04 שקרנים שם...גוגל תוצאה ראשונה היא שיקרית...תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by e.s,

איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by MasterDK,

טוב זה נראה המקום המאתים ביותר לשאלה הזאתי. בזמן החארון אני משחק במשחקים אבל גם לומד עליהם קצת ונתקלתי במונח engine שפרושו מנוע בעיברית. עכשיו מה זה ה"מנוע" הזה ומה התפקידים שלו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by SilentBob,

סרטון משחקיות קצר עבור לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים-פעולה משדרג משמעותית את הציפייה שלנו לבואו גם המפיצה הגדולה EA Games חשפה קו מותגים מרשים במסגרת תערוכת E3 לשנת 2016, אם כי יש סיכוי לא קטן שהמוצר המעניין ביותר שלה הוא לא Titanfall 2 ואפילו לאBattlefield 1 שמגיעים השנה – אלא דווקא Mass Effect: Andromeda, שהוצג בסרטון קצר יחסית אך מבטיח מאוד, לקראת ההשקה המיועדת במהלך המחצית הראשונה של השנה הבאה. Andromeda יציע גישה ועלילה שונות לחלוטין מאלו שקיבלנו מכותרי Mass Effect הקודמים – עם צוות גיבורים חדש שנמצא רק בתחילת דרכו ויובל על ידי דמות ראשית שתענה לכינוי Ryder, במשימה לחיפוש כוכב בית חדש עבור בני האנוש בגלקסיית אנדרומדה שאותה טרם הזדמן לנו לחזוק בעולם המשח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by El Cuervo,

הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by David_Beckham,

אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה .. מה אני צריך קוד של מולטיפלייר ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.