משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
נראה שהכל FPS וכאלו מכירים קואסטים טובים? שממש אתה נכנס לעלילה, שיש להם SINGLE PLAYER של עשרות שעות, עלילה מעניינת ועוד? ואם אפשר גם גרפיקה נחמדה וסאונד טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הייתה לי מוזה בעבודה אז קפץ לי רעיון משעשע או פייל, את זה נראה אחרי הפרק הראשון. אני הולך לכתוב כל כמה ימים פרקים בסדרת "סנטיקס מתחיל"... סדרה שיש לי רעיונות כללים וכיוון כללי לסדרה אבל השתתפים[השמות] פתוחים בהתאם למי שמעוניין להשתתף רק צריך לקחת בחשבון שאני כנראה ישתמש בסטיגמה שהודבקה לו או בסיפור מצחיק עליו, יהיו דמויות דרמטיות ומאוד חשובות לעלילה שאת רובן כבר בחרתי לצערכם! אז יאללה *אם לא נוח לקרוא בגלל שיש הרבה מלל צמוד פשוט תגדילו את הכתב עם CTRL+גלגלת, תהנו * מצטער על שגיאות כתיב מראש (בכל זאת אני עולה חדש ) פרק א' - הבראשית היו היה פעם ילד כמעט רגיל ושמו היה סנטיקס, שם רגיל לילד הנולד בשכונת העוני "סלאמס" הידועה לשמצה. כדי להבין מה עיצב את דמותו של סנטיקס בי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
3Vs3 ODC #1 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר הראשון שלנו ביום חמישי הקרוב בשעה 20.00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש,…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ODC #1 נותן החסות לקאפ הוא שניידר פתרונות מחשוב חמשת השחקנים מהקבוצה המנצחת יקבלו כל אחד מהם עכבר SideWinder X3 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר הראשון שלנו. טורניר זה הוא טורניר חמש על חמש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על ה…
-
- 37 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני דיי חדש בקהילה הזאתי ואני אשמח אם תראו את המונטאג' החדש שלי מכיוון שאתם לא מכירים את הערוץ שלי אתה יכולים לראות את שאר המונטאג'ים שלי ואת שאר הסרטונים שלי צפייה מהנה http://www.youtube.com/watch?v=P8ADiBbZY8U אשמח לסאב ולייק אם אתם רוצים להמשיך להיות מעודכנים בערוץ שלי ליילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VqP_uENsyk0
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אז ככה.. רציתי להגיד תודה ענקית לאתר HWZONE על הזכיה, תמשיכו להיות עינייניים ומקוריים, האתר מספר 1 בארץ. תודה למנהל rngkay שדאג וליווה את קבלת הזכייה באופן מסור, אני חושב שאתה עושה עבודה נפלאה באתר. תודה לכל המנהלים שתמכו ותומכים כל יום, עוזרים וקשובים לבעיות של חברי הפורום. תודה לכל מי שהצביע..בלעדיכם לא הייתי זוכה ואני מוקיר לכם תודה ענקית. תודה לכל שאר המשתתפים על הפרגון ועל ההשתתפות, באמת שהיו סיפורים מרתקים ומצחיקים כאחד. התחרות: http://hwzone.co.il/community/threads/526548-%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A1-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-MSI-GD65 שלב ההצבעות וההכרזה על הזכיי…
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איפה שהוא באזור יציאת CRYSIS 3 הפסקתי לשחק ולעקוב,אז אשמח לקצת מידע על משחקים חדשים ושווים ששווה לבדוק רצוי כאלה שיעבדו סביר על הגדרות בינויות לפחות במערכת הבאה: AMD PHENOM 2 955 @ 3.8GHZ HD5850 באוברקלוק בינוני 8GB Ram תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני לפני פירמוט.. רציתי לדעת מה לשמור לפני פירמוט של המשחק METRO החדש? בקשר לBF3 אני רק מוריד אותו ואת ההרחבות מאוריג'ן וזהו? את המשחק סיימתי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי ,חבר'ה. הרבה זמן שמנסה להכנס למרבית השרתים ( battlefield 3 ) אך מקבל זריקה . זאת הסיבה קיבלתי באן על ידי רמאות. אני יודע שזה לא המצב הנכון לגביי.. ואולי זה נבע משפרצו לי לחשבון (אגב סידרתי את זה) . אני צריך להראות להם שאיני רמאי (Cheater) ..ומוכר כאן בפורום כמשתמש פעיל ונקי. לכן הצביעו לסקר .ומי שיכול להגיב (באנגלית) להגנתי ..מה טוב. ובעיקר המנהלים . מודה לכם ,RROONNII. .
-
- 75 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
פשוט סרטון מעולה! מנוע מצוין (:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שאין להם סאונד טוב במשחק וכל מי שיצא לי לשמוע שאין לו סאונד טוב עזרתי לו ואם אני יפרסם מדריך הרבה יותר אנשים יוכלו לראות אז יאללה... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומשם ללשונית Sound תמונה של ההגדרות - ההגדרות עצמם: Voice Volume - 0 Music Volume - 0 SFX Volume - 1 Master Volume - 1 Codcaster Game Volume - 0 Codcaster Voice Volume - 0 Hearing Impaired - OFF (לא משנה מה תגידו על זה, מבדיקה שלי הסאונד חזק יותר כשזה לא מופעל). Sound Device - האוזניות שלכם. (אני מאמין שזה כבר מוגדר אצלכם על האוזניות שלכם אם אתם שומעים איתם במשחק אז לא צריך לגעת בזה). Presets - Supercrunch כן כן ההגדרות האלה יכולות להיות ממש חזקות אבל א…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדריך זה מיועד לאנשים בעלי FPS נמוך כתוצאה ממפרט מחשב חלש שלא יכול להריץ את BO2 בצורה טובה מאוד, לכן כמה שיותר FPS יכול לעזור לאנשים אלו, ומדריך זה אינו מיועד לאנשים שיש להם מחשב טוב מכל הבחינות ויש להם FPS נמוך, זאת כבר בעיה אחרת. אז מאותה סיבה שהכנתי תמדריך לגבי הסאונד, אנשים לפעמים לא מבינים למה יש להם FPS נמוך שצריך להיות להם גבוהה יותר... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומתחילים בלשונית Graphics תמונה של הלשונית Graphics - אז ככה מה שחשוב לגבי FPS מהתמונה זה: Screen Resolution - תשימו מה שנוח לכם, כמה שהמסך שלכם בכלל נותן לכם, ואני מאמין שכמה שפחות יותר FPS אבל אני לא בטוח, אצלי זה הכי גבוהה כי לי אין בעית FPS. Shadows - ממליץ שיהיה לפחות על LOW אבל אם …
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קהילת Battlefield עוברת IP אנחנו נאלצים להחליף כתובת Ip לנוחיותכם בשביל להגדיל מספר האנשים שיכולים להיכנס לטים ספיק כל החדרים נשמרו וכל התיאור שבתוכם אך הסיסמאות לא של חדרי הקלאנים לא נשמרו ואתם צריכים לעבור תהליך הרשמה זריז לטים ספיק כתובת האייפי שלנו היא 212.199.164.135 מצטערים על אי הנעימות הנהלת הפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המשחק לבד הוא כיף עבור אחד שמאוד נהנה מ SimCity 4 ?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי אליה ואני תחקירן בתוכנית גאדג'טים שמשודרת בימי שבת בערוץ 10. אנחנו רוצים לעשות פינה ובה נביא חייל מהשייטת ומישהו שממש יודע לשחק call of duty ונראה מי טוב יותר במשחק - החייל (שעבר אימונים של הצבא) או השחקן (שמשחק מלא) יש לכם רעיון מי שחקן call of duty הטוב ביותר בארץ? אשמח לשמוע - צרו קשר איתי במייל eliahaben@gmail.com או כאן תודה
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן כל מי שרוצה להזמין מראש את Battlefield 4 במחיר נמוך Zavvi שיחקו אותה ומציעים מחיר יותר נמוך ממה שכל חנות אחרת תציע בעלות של בערך: 201 ש"ח כולל משלוח. כבר קרוב לחודש אני מחפש מקום זול ואמין להזמין ממנו בלי פרוקסים ובלי שטויות אז אם זה מה שגם אתם חיפשתם הנה זה פה אני מקווה שעזרתי(ואם בא לכם לעשות לי טובה ולשים את הקוד הזה: ZV11725946 בזמן שאתם נרשמים זה גם יהיה נחמד) תהנו http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html
-
- 31 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://alliances.commandandconquer.com/en_US/ref/aS0BmaYdy6fggXoemkezAQ
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משהו עבור מחשב שהוא מכיל SLI של TITAN, וכמובן מעבד סופר מהיר ומומהר ו SSD וזכרון סופר מהיר (DDR3) ועוד ועוד קיצר "מחשב חלומות". אני רוצה משחקים הכי הכי דורשניים גרפית משהו שבאמת יהיה "וואו" שירוץ ברזולציה גבוהה עם הכל על ULTRA HIGH ועם פילטרים מלאים וכו'.
-
- 400 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
מי שמכיר, בעבר היה לWIN XP את Gearhead Garage האגדי: http://www.gearheadgarage.com/ ואחריו הגיע משהו שמתקרב יותר לדבר האמיתי, המבוסס על תכנית טלויזיה בדיסקברי, Monster Garage: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mgSetfeLcw#t=168s ויש עוד שלל משחקים ששמים דגש על חווית הנסיעה ופחות על הבניה והתיקון במוסך... בכל אופן, אם למשהו יש הצעה טובה - אני אשמח לשמוע כי גוגל הפנה לי את גבו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-