משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים! נשארו 93 יום ליציאת המשחק,מקווה מאוד שהוא יהיה ברמה מספקת! אני מחפש Guild שמורכב משחקנים ישראלים,ברמה גבוהה ולשחקנים בעלי ניסיון! מנסיון כדי להגיע רחוק במשחק,וכמובן להנות,עדיף לשחק בקבוצות ולא SOLO. האם יש פה מישהו שמקים Guild בסגנון הזה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אם כל הבאנדלים והסיילים הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה משחקים שאני לא רואה מתי אמצא זמן לשחק בהם. אני לא יכול להקדיש מעבר לשעה~שעתיים ביום למשחק, ובקצב הזה אין לי בעצם צורך לקנות אף משחק חדש בשנים הקרובות.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, הנה GAMEPLAY שלי מתוך MW3. אשמח אם תתנו לייק, סאב ותביעו את דעתכם https://www.youtube.com/watch?v=1V5vdEFpASE
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי ראיתי אחד מהמשתמשים פה שיש לו חשבון ב raptr עריכה: לא משנה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע איפה להתחיל. משחק אלוהי. משחק אגדי. אני מכור. טוב עכשיו רציני. המשחק הזה, לא משנה באיזה מוד של משחק (s&d או demolution וכו') כיף!. אני חושב שהתחרותי פה הוא לא s&d אבל אני חדש במשחק ועדיין לא התעדכנתי בהכל. טוב אז בוא נתחיל בדברים הטובים: משחק חדש, מרענן, לא מזכיר כמעט את קוד. הוא דורש טכניקות שונות לכל קלאסס ומפתח גם את יכולת הHS שלך כי ככה אתה הורג הכי מהר. משחק של מחשבה ושוב לפי מה שהבנתי לא הולך להיות S&D תחרותי. אני יכול לשבת ולשבח פה כל קלאסס וקלאסס שהם מדהימים פשוט!!!!! אבל עכשיו הגיעו החדשות הרעות: קודם כל זה מזכיר את TF וגם במשחק התחרותי פחות או יותר דומה ל TF.(אתמול בסוג של "VERSUS" ששיחקתי שמעתי הרבה קוראים למשחק TF3 ובצדק) אני לא יוד…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
רייזר עושים GIVE AWAY די גדול אז תירשמו! http://championoftheday.pgtb.me/NK9CKh?app_data=entry_id%253D45528284
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
Steam Family Share הוא שירות חדש של Valve אשר נמצא כרגע בבדיקת בטא סגורה ומאפשר לשתף את ספריית המשחקים שלנו עם אנשים אחרים. ניתן ליצור קבוצה של עד 10 משתמשים אשר משתפים את הספריות שלהם. קווים מנחים: 1. הבעלות על המשחקים שייכת למי שקנה אותם ככה שאי אפשר לקנות DLCS למשחק שמישהו אחר קנה. 2. אי אפשר לשחק במשחק אשר נמצא בספרייה אשר נמצאת כרגע בשימוש על ידי מישהו אחר. 3. ניתן להגדיר מה בדיוק משתפים (ספרייה, הישגים, חנות וכיו"ב). כל עוד אנו במצב Family רק מה שמשותף זמין לנו. 4. אם מישהו משתמש במשחקים בספרייה שלכם לפעילות לא חוקית כמו צ'יטים והאקינג במולטי אתם תקבלו באן וינקטו נגדכם צעדים בלי קשר אם פיזית אתם עשיתם זאת. Abuse: ניתן להתחבר לSteam במצב Offline בחשבון אשר קנה…
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שחקן בשם REX מחלק 5 מפתחות לקבוצה שתעבור למשחק הזה. לינק: http://forums.warchest.com/showthread.php/38834-Extraction-key-giveaway-for-2-teams! GL מי שרוצה מי שרוצה לנסות את מזלו שיכנס ל #extraction במירק וישאל בערוך הכללי, לאנשים יש עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Warhammer Eternal Crusade הוא משחק MMO בעולם 40K של חברת Games Workshop. המשחק משוחק בסגנון משחקי פעולה וקרבות ענק בסגנון PlanetSide 2. המשחק צפוי לצאת בשלהי 2015 ובינתיים נראה יוצא מגדר הרגיל. אתר המשחק הפורום הרשמי לא יודעים מה זה 40K ? קראו כאן >> Lexicanum דיון ענק שמאגד הרבה מידע על המשחק
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שלפני הפאטצים אמרו שבwin8 הביצועים הרבה יותר טובים, זה נכון גם היום? או ששיפרו את ביצועי המשחק בwin7?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לפי מה שאתם רואים COD מת ואין דרך להחזיר אותו גם אם זה אומר לחזור לCOD קודם ... יש משחק חדש שקוראים לו Extraction(free-to-play)s שהוא הולך להיות משחק ממש טוב משחק FPS עם תמיכה טובה מאוד מצד המפתחים של המשחק שגם יצרו את המשחק ET שהיה אחד המשחקים התחרותיים שיצאו אי פעם. כרגע הוא התאריך שלו TBA אבל יש CLOSED BETA ד שיש שם בערך 200 שחקנים (אני והקבוצה שלי משחקים ואני מכיר עוד כמה ישראלים שהשיגו מפתח). היוצרים של המשחק הם SplashDamage שיצרו לא מעט משחקים מצליחים ודרך אגב המשחק Extraction משווק על ידי Nexon. -יש פורום פעיל של אירופאים -יש מירק -יש ESL כבר -יש תמיכה מצד המפתחים -יש קונסול -120 fov -יש קונפיג -כל כך הרבה דברים לשנות בsettings שיעזרו לכם(crosshai…
-
- 40 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
המשחק מיועד לחברה שלי שממש רוצה גם להתחיל לשחק אחרי שראתה מה זה BIOSHOCK אבל אין לה קורדינציה בכלל.. כלומר היא ממש newbieית בכל הנושא. מאיפה מתחילים? אשמח לקישורים לSTEAM , פשוט אתן לה לבחור מה שנראה לה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.bf4blog.com/battlefield-4-gadget-attachment-guides/gadget-guide-m2-slam/ לא יודע אם כולם מכירים את המוקש הזה -(מוקש חדש במשחק) אני די חורש עליו הוא מעולה. ואיך לא - מפתיע את האויבים. במיוחד במפה של PARACEL STORM
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=uFykQuhxO1c&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXgשלום לכולם ! כאן אביאל בפרק ראשון בסדרה חדשה ב- The Walking Dead Season 2 אז אם אהבתם סמנו זאת ומצטער שהמשחק לא על רזולוציה מתאימה ויש שחורים בצדדים אני יתקן אתזה בפרק הבא. צפייה מהנה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-