משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה ובוקר טוב, אני מתלבט מאוד בין קניית המשחק שיצא העוד כמה שעות Titanfall לבין battlefield 4 premium. את הבאטלפילד יש לי עם חבילת china rising ואני מאוד אוהב את המשחק (שיחקתי בעבר גם ב-3). לעומת זאת נהנתי מאוד גם מהמשחק titanfall beta שהזכיר לי COD משופר (אני גם יודע שמפתחי MW2 פיתחו את המשחק). מה אתם ממליצים או מה הייתם עושים? אשמח לעזרה (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו מעוניין אז פתחו קאפ ב ESL ב MW3 : http://www.esl.eu/eu/mw3/news/239119/
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפני שעברתי מWI FI לכבל לא ראיתי פינג ועכשיו אני כן יכול לראות שכל סרבר גרמני נותן 110-120. או מבריטניה בדרך כלל 90-95. זה תקין ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה לאחרונה אנשים משתמשים בsr338 מניול סטרייק לדוגמא: אני יודע איך לשחרר אותו ושאתה צריך לשחק במפות של נול סטרייק אבל אנשים ששיחררו אותו מישהו יודע איך?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הגדרתי את הגרפיקה עם הGeForce experience, וזה נתן לי מקסימום בכל ההגדרות.. כשאני נכנס לקרב אני מרגיש איטיות כזאת.. אז הורדתי פילטר ל txaa נמוך.. הורדתי פילטרים יותר ממה שה experience. מגדיר.. ואני עדיין חווה קצת איטיות במשחק. למישהו היה התנסות עם המשחק הזה על כרטיס 770? למה אני צריך לצפות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לאחת המשימות במשחק הסבר על המשימה: אומרים לך לשים C4 על משאית תדלוק ואז לעלות למגדל מים גבוה ולחכות לשיירה שמגיעה מישהו יודע מה צריך לעשות במגדל מים שהשיירה כבר מגיעה? זה כל הזמן עושה לי משימה נכשלה וזה מוזר מצד אחד אומרים לי לא לתקוף ושיש משימה נכשלה אומרים לי מתחת לתקוף את השיירה לפני שעושים עלייה מארב
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעניינתי לאחרונה להתחיל לשחק WOW. חברים שלי משחקים בזה, ורציתי לדעת, האם אני אהיה חייב לרכוש את אותן ההרחבות שיש להם בכדי לשחק איתם? או שמספיק לי לרכוש את ההרחבה האחרונה והיא כוללת את כל ההרחבות הקודמות? כי באתר של WOW, אני לא מוצא את ההרחבות הקודמות לרכישה, רק את המשחק המקורי ואת MISTS OF PANDARIA.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול. מחשב עם מעבד E2140 1.6 זכרון 4GB כ. מסך HD6950 האם זה מספיק כדי לשחק ב- BF4 ברזולוציה של 1920*1080 עם הגדרות תצוגה בינוניות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה גם מהספריה __Installer של המשחק ואז הורדתי מהאתר של Pbuster 3.7 וזה תמיד מגיע לשלב הזה בדיוק תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם לפני שעה קניתי cr לbf4 וזה כותב לי שיש לי את זה גם בbattlelog אבל שאני מנסה לשים חפץ של הcr זה כותב ליAVAILABLE IN CHINA RISING ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שידוע לקהילה התחלנו לעשות גאטרים על בסיס יום יומי ואנחנו מעלים לכאן מנהלי הקהילה את סרטוני הטורנירים. תודה רבה לכל המשתתפים ותודה רבה לכם הקהילה שבאים ומשחקים איתנו.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! נכון כי המתח באוויר וכולם מתכוננים לבוא הטורניר, אנו שמחים להציג בפניכם את רשימת הקבוצות הסופית היתחרו זו אחר זו ע"פ הסדר בטורניר. בכל יום שיעבור מהיום הראשון של הטורניר נריץ את הקבוצה הבאה בתור לאחר שלב הנצחון של קבוצה אחת מבין שתיים. משמע ביום ראשון - 09.03.14 יתבצע הטורניר הראשון בשעות הערב אשר יתפרסמו בהמשך, ולאחר מכן נתחיל את שלב הקפצת הקבוצות והקרב שלאחר מכן. הקבוצות שיעלו ע"פ הסדר הבא: Buchak Vs LAGTAB 1 HWnoobs Vs Elbit Systems 2 Giggity giggity Vs BK25 3 Noob Killerz Vs RaZThEKinG 4 5 - קבוצות לשחקנים יחידים קובצו לקבוצות ע"ינו: שחקנים: GalGal Bennash matansar נגד TalTol Guylederer DFA132 הקבוצות הללו ילחמו לאחר הקבוצות הרשומות. בהצלחה לכולם! השעות…
-
- 55 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אז הנה החלק הראשון של הגאטר שרץ לפני יומיים שהיה גאטר מעולה! תודה לכל מי שהשתתף והנה החלק השני : נ.ב: לא יודע למה שומעים אותי ממש חזק בסרטון הבא זה יתוקן. אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה
-
-
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/addressing-netcode-in-bf4/ מתכננים לתקן Rubber banding, No registered damage,Instant death while sprinting, Kill camera delay ועוד
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הביקוש עליכם , כמו שהיה בגהוסט על אותו הסגנון , השאלה אם אתם רוצים להריץ את זה או שלא כמובן שיש יתרונות וחסרונות אבל לדעתי בעיקר יתרונות אם יהיו יותר מ20 הצבעות ל כן/לא היקבע אם כן או לא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-