משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כן תראו לאן הידרדרתי....... טוב בעצם לא. לאחי הקטן הביאו את המשחק מחו"ל ומכיוון שהוא לא יודע אנגלית נאלצתי לשבת ולהסביר לו ולתרגם לו. כל כל הרבה משפטים!!!! יש לי חרדה מה אני אעשה. לאחר כמה חודשים של דיכאון נפשי, פסיכולוגי ופיזי מתון, מתוך שעמום החלטתי לשחק במשחק הזה. לא יודע איך,למה וכמה פשוט התקנתי. עכשיו יש לי שאלה אליכם(אח שלי נתקע באותה נקודה): יש לי את כל השלבים פתוחים(ז"א כל המקומות). מה שנתקעתי בו זה הקטעים הללו: Flying Dutchman's Ship(הספינה של ההולנדי המעופף). הוא אומר לי למצוא את הגרב המסריחה שלו? איפה? Dig Site(האיזור ההוא עם שני הדגים האלו שרוצים למצוא את האוצר.) יש לי את המצפן. מישהו יודע איפה האוצר? Jellyfish Fields- (שדות המדוזות. אני לא יודע מה לעשות עם המ…
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אז אחרי הסרטונים אני מקבל שגיאה שאומרת error creating pixel shaderinges:pixelShaders \General\CarGlassInternal.pso משהו כזה מישהו יודע למה??? יש לי Ge Force 4 440 MX
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לקראת יציאת המשחק הייתי רוצה לדעת האם חוץ ממני כמובן עוד מישהו מתכנן לרכוש את המשחק ? ואם כן באיזו גרסה? למי שלא שמע קיימות שתי גרסאות . (כרגע) אז קדימה להתפקד !
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
זה האמצע של פרק 7, יש שני טנקים ואני צריך להתקרב אליהם כדי לדווח על המיקום שלהם או משהו כזה, לא הצלחתי לעשות את זה, כל פעם שאני מגיע קרוב אני מקבל RPG מאלה שיורים על הטנקים מהגגות. הרגתי את כל (4) המחבלים שיש באזור הזה, וזה לא עזר לי אני עדיין לא יכל להתקרב לכיכר. מישהו יודע מה עושים ??? בעיה נוספת היא שהם שכחו לשים נקודת שמירה בשלב הזה, ובגלל זה צריך לשחק 20 דקות כדי להגיע לנקודה הזאת, וזה לא שלב קל כל כך. (אני צריך להגיע לכיכר שם בתמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות CD-KEY מקורי של BF 2 במחיר נמוך,אפשר שיהיה כלול המשחק עצמו ואפשר (עדיף..) גם בלי.. maldema@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזשהם תוספות להורדה למשחק? מפה חדשה מכוניות אופנועים וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
במשחק Top Spin 2 אפשר לשחק רק עים העכבר או שאפשר עים החצים או האותיות? ;D
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אז ככה בעיה ראשונה היא שקנתי לחבר מתנה פיפ'א עכשיו הוא היתחיל להתקין וב35% זה אמר לו שחסר איזה תמונה או משהו!! מה אני עושה?!?! עכשיו בעיה שנייה זה שיש לי חברים שיש להם פיפ'א ואני רוצה לשחק ברשת ולא יודע איך.. איך עושים זאת??
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כשאני מגיע למניו.. אז אני לא רואה מה כתוב! יענטו במקום שיהיה לי כתוב "START GAME" אז זה יענטו כתוב.. אבל מרובע! כאילו ריק.. יש לי ריבוע צהוב כזה במקום כתב.. נגיד שהצלחתי להפעיל את שלב ראשון(והצלחתי).. הטקסטיור במשחק נידפק! הכל מרובע מגעיל! וגם באמצע משחק הכתב משתנה לי כמו שציינתי בהתחלה! אני לא יודע מה לעשות.. ואני גם לא יודע ממש איך להסביר את זה.. אני אנסה לעשות פרינט סקרין בשביל להראות לכם.. מבקש את עזרתכם אחים שלי.. בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול התחיל אצלי באג מאוד מוזר ב-SC2. במהלך המשחק המסך קופא, אבל המשחק ממשיך לרוץ ברקע. הבאג מופיע באופן אקראי כעבור זמן משחק מסוים. משחקים אחרים עובדים בלי שום בעיה.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש 2 קבצים של bin ושתיים של קיו בפעם הראשונה פתחתי את הבין הראשון ועשיתי setup והוא ביקש את הדיסק השני ב50 אחוז התקנה. אז בפעם השנייה פתחתי את שתיי קבצי הבין לאותה תיקייה ואז הוא ביקש את הדיסק השני ב98 אחוז! איך עושים את זה לפי הסדר?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה פירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע! ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד. למישהוא יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אתמול נפתח פעם ראשונה שרת Steam ישראלי . אני למשל יכול לשים לב להתחברות מהירה יותר ליוזר. גם אתם שמים לב למשהו? הנה הכתבה: http://www.vgames.co.il/article/3557.html
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה! זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שיחקתי עכשיו במשחק הנל והוא נראה נחמד מאוד למרות שבחרתי בשחקן יחיד הגרפיקה נראית מאוד נחמדה אבל המשחקיות לא ממש עשתה לי את זה חשוב לציין ששיחקתי משהו כמו 10 דק......מישהו ניסה ומוכן להביע דעה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היו דיבורים.. האם יש עדיין משהו על הפרק? ומה השם של הכותר?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
1. איזה כ.מסך יריץ אותו בשיא על ההגדרות הכי טובות.? 2. מאיפה אני קונה את המשחק ואיך אני משלם לבליזארד כל חודש? ואם זה אפשרי כבר? 3. אני מחפש כבר שבוע פוסטרים יפים של WOW ושל WC3 למישו יש מושג מאיפה ניתן להשיג \ לקנות פוסטרים איכותיים ?
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה בסדר שהאריזה של המחשב שלי תהיה פתוחה לטורניר ?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-