עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omri_ro,

האם ניתן איכשהו שנות שהכפתור השמאלי בעכבר יהיה כפתור הבחירה?

2. הי חב'רה, אחרי הרבה מחשבות החלטתי להעלות סרטון גיימינג עם "פרשנות", בזמן העריכה התחלתי לצחוק מעצמי, אז החלטתי לשתף.

• 30 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by Holy,

החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. הורדתי את המשחק הזה לא מזמן COMMANDER AND CONQUER (הראשון) בהורדה חינמית. ואז גיליתי שיש למשחק הזה גם תוספות שיצאו חצי שנה אחרי אז חשבתי שאם אפשר היום כבר להשיג את המשחק הקודם שלו אז אולי גם אפשר את התוספות (שגם בנוי על אותו גרפיקה) השם המלא של המשחק הוא:COMMANDER AND CONQUER COVERT OPERATIONS יש דרך להוריד את המשחק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alon p,

היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. GTA 4: תוכן בלעדי בגרסת ה-Xbox 360 אחר שכבר הכריזה בתערוכת E3 האחרונה כי Grand Theft Auto 4 ייצא תחילה ל-Xbox 360, ורק חודשים ארוכים לאחר מכן לפלטפורמות אחרות, מודיעה חברת המשחקים Rockstar כי במסגרת שיתוף הפעולה המתרחב בינה ובין מיקרוסופט יפותח שפע של תוכן בלעדי ל-GTA 4, אשר יוצע לבעלי ה-Xbox 360 בלבד. התוכן הבלעדי יופץ באמצעות שירות המשחקים המקוון Xbox Live. עדיין לא ברור האם מדובר בתוספות מינוריות כגון תלבושות ורכבים נוספים, או שמה Rockstar מתכוונת להציע לבעלי ה-Xbox 360 הרחבות משמעותיות יותר בדמות שלבים ואתגרים חדשים. סוני, המתכוננת בימים אלה להשקתה העולמית של קונסולת הפלייסטיישן 3, מבטיחה שירות משחקים מקוון משלה אך בעקבות ההסכם בין מיקרוסופט ו-Rockstar נראה כי שירות …

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. טים שייפר האגדי מנסה לשדרג את פלטפורמת מימון ההמונים החדשה שסייע להקים עם ההכרזה על Psychonauts 2, עבור מעריצים ומשקיעים כאחד יש סיכוי לא קטן שלא התנסיתם בו ואולי אפילו מעולם לא שמעתם עליו, אך עם זאת Psychonauts, משחק האקשן-פלטפורמה שהושק בשנת 2005 למחשב האישי ול-Xbox המקורית, בכל זאת נחשב בעיני לא מעט אנשים כאחד מהכותרים שהכי ראויים להערכה אשר נוצרו מאז ומעולם, וכאחד מהשיאים המשמעותיים ביותר בקריירה של טים שייפר, המפתח שסייע ליצור כותרים קלאסיים כמו סדרת אי הקופים,יומו של הטנטקל ו-Grim Fandango. Psychonauts מעולם לא היווה הצלחה מסחרית גדולה, אך נראה כי צבר קבוצת אוהדים רחבה מספיק – וכעת מגיע ניסיון מעניין ליצור עבורו המשך מודרני, גדול וטוב יותר, בעזרתה של פלטפו…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  8. איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. חבילת משחקים חדשה עלתה למיזם הגיימינג-צדקה, הפעם בסימן כמה מהמשחקים הטובים ביותר שנוצרו מאז ומעולם ביקום של 'מלחמת הכוכבים' בשני העשורים הקודמים מיזם ה-Humble Bundle, שמשלב רכישת חבילות משחקים במחירים אטרקטיביים במיוחד יחד עם תרומה של חלק מההכנסות לארגוני צדקה בינלאומיים, החל להעלות הילוך בשבועות האחרונים – עם שתי חבילות משחקים שונות אשר נמכרות במקביל. זה גם מה שקורה נכון לעכשיו, כאשר לצד חבילת משחקי האינדי עליה סיפרנו לכם בשבוע שעבר נמכרת כעת חבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים' השנייה במספר של Humble Bundle, עם דגש על כותרים שאמורים ליצור תחושות נוסטלגיות משמעותיות אצל אלו שאוהבים את המותג והחלו את מסורת הגיימינג שלהם בסוף המילניום הקודם. צרכנים אשר יבחרו לש…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Rong,

הורדתי את המשחק מסבבה דיסי הכל טוב ויפה... עכישיו שאני לוחץ על STUP הוא פותח חלון וישר סוגר אותו וכותב שם PROGREM CANT FIT IN MAMORIY ופיניתי מקום במחשב למשחק וזה עדין עושה לי את זה מישהו יודע אולי מה בעיה??

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום אחרי חודש ומשהו שלא שיחקתי במשחק רציתי היום לחזור ולשחק עכשיו כשבאתי להתחבר לשרת קיבלתי הודעה "game disconnected could not join server" עכשיו מחקתי את המשחק ועכשיו כשאני מנסה להתקין חדש דרך הORIGIN ואומר לו להוריד הוא נתקע לי על "מתכוננן להורדה". עכשיו נסתי להסיר ולהתקין מחדש את ORIGIN. ביטלתי את הפיראוול שלי. יש עוד רעיונות אני משתגע כבר... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by daniel0089,

http://www.gamesradar.com/pc/gtr-evolution/g-20080424134433394077 ניראה משחק טוב...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אני רוצה שיראו את המשחק LIVE FOR SPEED ב2 המסכים שלי כמו פה http://www.metacafe.com/watch/322287/live_for_speed_on_3_monitors/ אבל רק אצלי יש 2 מסכים אז מסך אחד יראה לי את האמצע ומסך אחר יראה לי את הצד איך אני עושה את זה? ניסיתי לחפש בהגדרות וגם בגוגל ולא ממש מצאתי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by tania131,

היי החלטתי שאני קונה את המשחק או היום או ביום ראשון..אז רציתי לשאול אותכם ,מה דעתכם על המשחק..שווה קנייה ? כי לשחק ברשת אפשר רק עם מקורי וברשת זה הכי מגניב..אז למי שיש שיגיב איך המשחק.. תודה ;D

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by klein280,

לפני בערך שנה הייתי מריץ את MW2 במולטי על האפשרויות הכי גבוהות שיש והמשחק היה עובד לי חלק. חזרתי לשחק לפני כמה ימים, המשחק עובד בסדר ואחרי דקה הוא פשוט מתחילות תקיעות במסך מן קרטועים כאלה וזה מחרפן אותי אני לא מצליח לשחק ככה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by naoriko,

איך משחקים ב-Heroes Complete ברשת?? עם העולם וכל זה..??

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. אהלן, המחשב הוא מחשב חזק, נקנה השבוע. (מפרט בצד) איך זה שעם כזה מחשב שקניתי אותו לHIGH במשחקים כבדים, משחקים כמו FIFA לא עובדים חלק בHIGH?! הכוונה היא שמדי פעם יש לאגים במשחק (ואני ממש לא משחק באינטרנט) התקנתי דרייברים, אני חושב שאת הטובים (אם לאחד הרכיבים יש דרייבר שיעשה פלאים אשמח ללינק) :kopfpatsch:

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by m4a1,

מהן הדרישות חומרה של CRYSIS והאם המחשב שלי יריץ אותו טוב? WINDOWS VISTA 1 GB RAM READON X1950GT PENTIUM4 3GHZ יריץ נורמלי? נ.ב אין אופציה כרגע לשדרוג מעבד אבל יש אופציה לזכרון זה יהיה כזה קריטי?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  20. המפרט שלי רשום בצד, בכל מקרה בהמשך לטרד הזה שפתחתי ולא קיבלתי תשובה ברורה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550294.0 השאלה שלי כאן היא דבר ראשון, אם לפי הט׳רד שכבר פתחתי אין הבדל יותר מדי בביצועים במשחקים, אז מדוע כשאני מריץ היטמן החדש או farcry3 המחשב בקושי סוחב עם רזולוציה טבעית (1680-1050) והגדרות גבוהות? הרי הכרטיס אמור להספיק... אם אקבל תשובה גם לזה וגם האם כדאי לי לרכוש q9400 במקום הe8400 כי אראה הבדל ברור בביצועים והמעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך (אם הוא עושה בכלל) , אז אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by r.b.y24,

היי יש לי הגה די ישן G25 ומחשב חזק מחפש משחק מכוניות שאוכל להשתמש בהגה אפשר מציאותי ומציאותי פחות תודה

22. Started by elad the master,

מישהו פה משחק Counter-Strike Source ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by KKK,

היי מישהו שיחק במשחק? הבנתי שזה כמו הרחבה למשחק ה1 עם 19 משימות חדשות... http://www.meqantr.com/call-duty-american-rush-2-t15925.html?s=d87b5e8ca90abca5e6170822d888e8a1&

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by surfface,

רוצים לשחק GTA ברשת נגד אחרים? http://planet.nana.co.il/vivalir/GTA%5FSA%5FMulti%5Fguide%5F%28V00d00%29.htm שרתים http://gtat.org/server/index.php

• 34 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by חן וייסמן,

• 4 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.