עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by asichen,

יש לי xp profesional ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות שבתיקייה מסויימת יראו את הקבצים נגיד ב list בלי שזה ישתנה מדיי פעם... חוץ מהשיטה לעשות רפלאש.... זה משגע אותי.... ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  3. מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!

4. Started by nice,

אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by zobb,

קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. אני רוצה לשנות את יעד ברירת המחדל שתמיד מופיע לי כאשר אני מתקין תוכנה חדשה. למשל: אם עד עכשו זה היה: c:/progrem files אני רוצה שזה יהיה c:/bla bla blue יש רעיונות?. אני יודע שניתן לעשות את זה דרך הרגיסטרי.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by desert,

איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by sella,

זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by lamborghini,

יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by ReL,

יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. 1) איך אני מונע מהאוטלוק לסגור את החיבור לרשת בכל פעם שאני מפעיל אותו? 2) איך אני מגדיר את המדיה פלייר כתוכנת הצפייה בברירת המחדל יש לי את גירסת ה9 אבל הקבצים לא מזוהים ע"י התוכנה ואני צריך לפתוח אותם תחת open with מה שקרה התקנתי את ה bsplyer והוא הגדיר את עצמו כברירת מחדל הבעייה גם לאחר שהסרתי אותו המדייה לא מכירה את הקבצים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by TNT,

יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Liran -,

טוב אנשים אז ככה...יש לי כרגע Windows XP באנגלית עם תוספת לעברית ( HebPack )...הבעיה היא שכאשר אני מתקין ת'תוספת הוא מעביר לי הכל לעברית...ואחרי כמה ימים הוא משאיר חלק בעברית וחלק הופך חזרה לאנגלית...מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי למה זה ?! ואיך אני משנה ת'זה לעברית חזרה ושישאר ככה תמיד ?.. תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by asichen,

יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אין לי מושג באיזה פורום לכתוב את ההודעה אז הפורום הזה נראה הכי הגיוני... יש לי מחשב בלי כון dvd והייתי רוצה לדעת אם אפשר לראות סרטי דיוידי על המחשב גם בלי דיוידי...

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by devek,

מזה הקובץ הזה?! (צירפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תוסה מראש!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  21. היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restart מה יכולות להיות הסיבות השונות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. תמיד יש צריכת מערכת של 100 אחוז בידי הישומים svchost.exe ו system. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by wolly,

בניתי רשת בין 3 מחשבים אבל לא יכול להכנס ל-MY DOCUMENTS ו-PROGRAM FILES במחשב אחר (אפשר להכנס חופשי בין 3 המחשבים לכל הספריות פרט ל-2 הספריות האלה) אני בטוח שאפשר לאפשר גם פעולה זאת ! מי מסביר לי איך עושים ? יש לי 3 מחשבים עם WIN PROF , SWITCH HUB , מודם SAMSUNG ETHERNET תודה מראש

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by asichen,

כל פעם שאני יוצא מתוכנה כלשהיא נגיד outlook או פוטושופ תוכנות אחרות מופיע לי מסך כחול עם מלא דברים כתובים עליו והוא פשוט מאלץ אותי לעשות רסטרט כי המחשב בעצם ניכבה (לפחות המאוורר) חשוב לציין יש לי וינדוס xp profesional

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.