Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג] ואלו הפרטים התקנה מחדש של וינ98 בעברית המדפסת עבדה תקינה בעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמא לא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליה בכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאת הסבירו לי ובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג] זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוק את זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשב אלא ש מאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתי ניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחה לחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשת כלומר המחשב חוש…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתר איך אני נפתר מזה ???
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
יש לי windows 2000 professional ובעיה היא שאני לא מצליח לעדכון את הווינדוס. כשאני לוחץ על windows update כמובן שהוא מביא אותי לאתר מיקרוסופט - אני לוחץ על Scan for updates ואז מופיע לי המסר בא- Windows Update Error Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. Select from any of the following pages for information about Windows Update services, or send us your feedback. Windows Update Home Page About Windows Update Support Information You can also get online support if you are having problems with Windows Update. Send error number to Microsoft (0x800A138F) Note This sends error information but does not create a support incident; you may …
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לפתור בעיה דחופה, כאשר אני מפעיל את המחשב, ה ms-dos מבקש דיסק של וינדוס xp רק כאשר אני מכניס את הדיסק למחשב, הווידוס עולה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי Windows Xp Home Edition (לצערי) וזה מקורי! נקי לגמרי...הורדתי דיסקט אתחול מ-www.bootdisk.com הכנתי דיסקט אתחול, הכנסתי אותו בהפעלת המחשב בשביל לפרמט והופיעה לי ההודעה הבאה מיד אחרי שהמחשב סורק את הפלופי למציאת דיסקט אתחול. File\biosinfo.inf could not be loaded The Error code is 4100 Setup cannot continue Press any key to exit ואז כמובן אני לוחץ על משהו וזה עולה חזרה לווינדוס בהפעלה מחדש של המחשב...ניסיתי עוד כמה פעמים ולא הולך...מתקבלת אותה הודעת שגיאה! ??? זה די דחוף כי אני מת כבר לפרמט ולהתקין מחדש Windows! וגם יש לי קובץ בשם zlpgzx.exe בגודל 112K בתיקיה של Windows Xp במחשב וה-AntiVirus 2004 זיהה אותו כסוס טרויאני, Downloader.MSCache אבל לא מסוגל להעיף אות…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
תקשיבו אני פעיל את הווינדוס נכון שהוא טוען את הווינדוס הוא מסיים את זה ופיתאום עושה ריסט????? מה זה יכול להיות זה פעם עושה לי פעם לא
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-