עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום כל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו, נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיה האם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ? מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yirmi_opp,

מיפרמטתי מחשב של חבר, ויש לי בעיה עם הכרטיס קול. אין לי דרייברים, ואני לא יודע איפה למצוא. שני הרכיבים שחסרים לי הדרייברים שלהם הם: PCI comunication device PCI multimedia audio device גם לי וגם לו אין מושג מה זה הכרטיס קול. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by club_501,

אז ככה מישהו ביקש ממני להשיג לו אקס פי פרופשיונל בעיברית. רציתי לדעת האם יש הבדל בין ההתקנה שהופכת לעברית (Hebrew Language Pack) והתקנה ישירה של ווינדוס בעיברית (במקום להתקין באנגלת ואז להתקין את השפה)?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by holly man,

שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by dannyhecker,

בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by franco,

שלום , יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי , סרגל הכלים בתחתית המסך במחשב שלי הוא תמיד מהבהב , מה הסיבה האם אני יכול לשנות הגדרות על מנת שיפסיק להבהב , תודה.......

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by zeroone,

שלום מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO ?SP1 א. פתאום העכבר אצלי מתחיל להשתולל (הסמן) לכל עבר. וירוס? בעיה מוכרת? ב. איך אני גורם לחלונות XP PRO?SP1ל הראות לי קבצי מערכת דוגמת COMMAND.COM ושאר הקבצים בשורש של C.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. 1. לחצתי בטעות על משהו וה TASK MANAGER שלי נהייה פשוט כזה אני רואה רק TASK & STATUS, איך אני מחזיר אותו למצב רגיל?? 2. איך אני מחזיר את הכפתור SHOW DESKTOP זה שהיה ליד ההתחל. (מחקתי אותו בטעות). תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by peralon,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by idan1836,

התקנתי וינדוס הום אדישן ועשיתי אקטיבציה ובקיצור הכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה ימים הופיע לי שצריך לעשות אקטיבציה שוב. ההודעה הופיעה לי יום אחרי ההתקנה , אז ראיתי ששום דבר לא פותר את הבעיה אז הורדתי קראק מיוחד שמבטל את זה וניסיתי אותו והוא פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא הודיע לי שנשארו לי 22 ימים לשימוש בוינדוס. מה אני יכול לעשות? ד.א. לא שיניתי שום חומרה ולא שיניתי אז הגדרות של הביוס .. אבל יכול להיות שהורדתי את הSP1 . אז זה בגלל זה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.

13. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

14. Started by yambtz,

בכמה ימים האחרונים ה Firewall שלי אומר לי על כמעט כל דבר שאני מפעיל שהוא מנסה להתחבר ל crl.verisign.com או משהו כזה, ומשהו גם ניסה את crl.microsoft.com אם אני לא אומר לו לזכור את התשובה שלי, שהיא "לא" אז זה מאט לי את המחשב כל פעם. כשאני מוחק קובץ לוקח לו שעה, והוורד שואל פעמיים, ואחרי שהוא לא מצליח אז נורטון אנטי וירוס מנסה. (הפיירוול של sygate ). יש למישהו מושג מה זה ואיך להפסיק את זה? עשיתי חיפוש במחשב ל verisign וכל מה שזה מצא זה C:\Program Files\Common Files\Services\verisign.bmp שזה כולו לוגו מסריח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by idan1836,

איך עושים אף דיסק שרוצים להתקין ווינדוס אקס פייייי???????? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... לפני כשבוע בערך האקספלורר שלי הפסיק לעלות! ברגע שאני פותח אוצו הוא ישר כותב : The Page Cannot be Displayed אין לי מושג איך זה קרה...יכול להיות שעשיתי משהו אבל קשה לי להאמין שזה קשור אליי... אני בעיקרון משתמש במוזילה ולא באקספלורר..אבל יש דברים שבשבילם אני חייב את האקספלורר וזה נורא מעצבן שהוא לא עובד!!! חשוב לציין שהאינטרנט עובד מצויין וכל התוכנות שמשתמשות בו עובדות מצויין! דרך אגב שאני פותח אותו הוא כותב למטה את זה: Opening page res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll\dnserror.htm אודה למי שיוכל לעזור! בתודה וברכה , Anas-Nanas

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by d3vil,

שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  18. יש לי שלושה קבצים בשל מיחזור שמסרבים להימחק. אני עושה Empty זה זה כביכול מנקה אבל הם עדיין שם! למה?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by gargoil,

ערב טוב! ברשותי מחשב עם windows 2000 advanced server ולאחרונה מסך ה logon לא מופיע לאחר ה אתחול של המכונה. בכניסה מרחוק עם terminal servic הכל עובד ואין בעיה רק המסך שחור ולכן ממש לא נוח. אני מחפש תיקון לבעיה הזו בתודה מראש ישראל

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Lanzar,

אני מחפש תוכנה לשיחת וועידה חוץ מי WINDOWS MESSENGER ( כי רואים ממש קטן ואין אפשרות להגדיל... ) וזה ממש דחוף לי אז תודה רבא

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ward,

יש לי XP ויש לי משתמש אחד אז אני רוצה להוסיף עוד משתמש אבל אני רוצה שהמשתמש שאוסיף לא יכול לגלוש באינטרנט ושלא יכול להתקין שום דבר מבלי האישור שלי ( ניסיתי את חשבון מוגבל וזה לא חוסם את האינטרנט ) אז למישהו יש רעיון ??

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by n0stredamus,

בזמנו מישהו\ם כתב פה איך לשנות את הסידורי בווינדוס ... אני לא מוצא את הת'רד הנ"ל ... מישהו יכול לקשר אותי לזה ? ???

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by itsik,

שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת ה64 ביט של ווינדוז? זה פשוט מה שמעכב אותי בקניית מעבד 64 ביט של AMD... אפילו השערות מבוססות יעזרו!

• 4 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים