Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, לאחר התקנה חדשה של חלונות 2000 כולל כל העדכונים הקיימים הופיעו תקלות הקשורות כנראה לניהול הזיכרון. התקלה הופיעה גם לאחר התקנה מחודשת. אני מצרף את מספר הודעות מסך שעלו עם יישומים שונים. הבעייה הנפוצה ביותר היא עם הסייר. יש לציין שהבעייה לא עקבית. והיא מפיעה אקראית לכאורה כאשר מפעילים את היישום או במהלך השימוש בו. רעיונות לפיתרון יתקבלו בברכה כולל ישומי בדיקה מתאימים.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/jw666/system32.jpg למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מדבר על סתם פרסומות כשאני נכנס לאינטרנט כל הזמן אתר הבית שלי משתנה לאתר פורנו וכל איזה חצי שעה מופיעות לי על המסך תמונות פורנו וזה לא מפסיק :-X ואני לא מצליח להיפטר מזה!! אני חייב לכבות את המסך כל פעם שאני יוצא מהחדר כדי שלא יראו מה הולך על המסך אני חייב עזרה דחוף חברה תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה הקובץ הזה pavfires.exe לוקח לי98 אחוז מ-cpu usage ואני חייב לברר מה זה הקובץ הזה אז מי שיודע דחוף בבקשה תכתוב בדיוק מהוא ומה הוא עושה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO+SP1 ואני לא מצליח לעשות שום עדכון בין אם אני מנסה לעדכן את העדכון ידנית כגון הקובץ שמתקן את בעיית ה בלאסטר לבין אם אני מנסה לעדכן דרך האתר קורה אותו הדבר, הוא מוריד את ההתקנה ו עושה ריסט ובעצם לא עשה התקין כלום. אני בודק ב "הסרה והוספה של תוכניות" ולא הוספו שם עדכונים כמו שאמור להתווסף. ניסיתי להתקין כבר מחדש את הווינדוס וזה שוב קורה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי windows xp pro עם כל העדכונים , ומאז אני מקבל הודעות שגיאה לפעמים לאחר הפעלה של eMule אשר סוגרות לי את התוכנה לאחר כמה דקות כשההודעה מופיעה ועכשיו כאשר אני התקנתי את ה mIRC כשאני מנסה להתחבר אז ההודעה הזאת מופעיה שוב מחדש ניסתי לבדוק מה הבעיה אבל עדיין לא מצאתי שום דבר חשוד בדקתי וירוסים שגיאות spy-ware תכונות שאולי מתנגשות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום בכל פעם שוורד עולה או נסגר אני מקבל הערה THE MACROS IN THIS PROJECT ARE DISABLED להחליט אם להפוך ל- ENABLEL לך לעזרה. לא הצלחתי למצוא איך להפתר מההודעה ולאפשר מקרו לכל. עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני מפמט ככה איזה מיליון פעמים בחודש ופתאום המחשב הפאג שלי עושה בעיות עם הטעינה של הווינדוס ... אני בא עושה ריסטרט למחשב והוא אמור לעשות boot לפני שהווינ עולה .... אבל הוא לא עושה את זה ... מה לעשות בשביל שהמחשב החכם שלי יטען אותו ? כבר נסיתי כל דבר ב Bios ... בבקשה תעזרו מהר .... זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המחשב שלי הרבה פעמיים נכבה בכיבויי לא סטנדרתי וכאשר המחשב עשה scan disk הוא מעלה לי מלאה תיקיות found00/0 משהו כזה והם לא הפריע לי ממש אבל עכשיו הם תופסים גייגה ואני לא יודע האם מותר למחוק אותם , יש לי חלונות 2000 SP4
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. ביומיים האחרונים שמתי לב שבמקום ה16-20 שניות הרגילות שלוקחים לווינדוס לעלות, הזמן עולה לבערך 40, תגידו לא נורא, אבל לי זה הפריע. בדקתי אילו תוכנות עולות עם הטעינה של ווינדוס- וקובץ אחד צד את עיני- DPIZ.EXE, שאין לי מושג למה הוא קשור, שכן, מופיע רק בשמה, וללא כל כתובת. עוד דבר שבקתי הוא התוכנות שרצות ברקע בעת הטעינה. ומלבד לאותה תוכנה תמוה (DPIZ) שמתי לב לעוד קובץ PENIS.EXE, שם הקובץ היה זכור לי ממקום כלשהו, אבל לא ידעתי מאיפה. לאחר גיגול פשוט, הבנתי שהקובץ שהיה מוכר לי הוא חלק מוירוס הבלאסטר (Version B), אך משום מה לא השפיע באף אורח על המחשב, מלבד קצת איטיות. דבר נוסף הוא זה שבלעדי לסגור את הקובץ ע"י מנהל המשימות- אי אפשר לפתוח את ה MSCONFIG, הוא פשוט עולה ונ…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי היום XP מחדש לאחר שהארד-דיסק הישן שלי נדפק , לא עבר הרבה זמן וישר נדבקתי ב blaster , עכשיו בארד-דיסק הקודם היה לי קובץ תיקון לחור האבטחה של הblaster אבל מאחר שארד-דיס' ההוא נדפק אז אין לי אותו יותר למישהו יש לינק לקובץ הזה ? אני צריך רק את הקובץ הזה כי כל האפשרויות האחרות לא עבדו מסיבות שונות שאין לי כח לפרט
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
גליתי שלרדיו דרום כן יש אתר באינטרנט ואפשר להאזין דרכו לרדיו, כתובות האתר היא : http://www.9697fm.co.il נסיתי להאזין לרדיו ולא הצלחתי, חשוב לציין כי יש לי ווינדוס מדיה פלייאר 9 וכשאני מנסה להאזין לרדיו הוא אומר לי : Windows Media Player cannot play the file. The file either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. מה הוא רוצה לעזעזאל ???
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם.. טוב אז ככה, הורדתי כמה themes, וסמנים לעכבר ועוד כמה דברים מסוג זה לוינדוס אקס פי, ורציתי לדעת איך אני מכניס אותם לרשימה שמשם אני אוכל לבחור אותם? למשל: את ה-themes אני רוצה להכניס לרשימה של ה-themes שאני מגיע אליה דרך לחצן ימני,מאפיינים וכו....
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP PRO וחברים אומרים לי שמשחקים רצים יותר טוב ב ווינדוס HOME מה אתם אומרים כאלה שהיה להם את שניי הגרסאות ??
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-