עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by גליל,

בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by edi17,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by SpLAsH,

מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Shlumper,

לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך ניתן להחזיר אותם?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  6. חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by LazyCat,

פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by unknown,

i reinstalled my xp and now i cant write in hebrew ?can u tell me then how exacly how am i gonna fix this

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by roei88,

יש לי וירוס בקובץ שאי אפשר לתקן או למחוק אותו, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by amirn,

היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by maverick,

מדוע ב-IE כל קובץ תמונה שאני מנסה לשמור (איפלו אם הוא לא BMP) הוא נותן לי לשמור אותו רק כ-untitled.bmp?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Dmoney,

יש לי 2 כוננים קשיחים על המחשב. האחד - FAT32 עליו מותקנת מערכת ההפעלה (WinXP) והשני - NTFS, זהו סתם כונן שחיברתי למחשב...למטרות אכסון בלבד. בקיצור, אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק השני (ה-NTFS), ניסיתי דרך הדוס אך הוא לא מזוהה שם בכלל, אז ניסיתי לפרמט אותו דרך הווינדווס אבל גם אז אני לא יכול בטענה שהמחשב משתמש בהרד דיסק ולכן לא ניתן לפרמט אותו... מה אני עושה? 10x

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

16. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by gal,

היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  18. Started by tphss,

טוב אז ככה. בזמן האחרון הWINDOWS 2000 שלי מתחיל להראות את הסימנים לפני המוות (או הFORMAT...). למרות שאני מבין בחומרה, תוכנה צד יותר חלש אצלי, אולי מישהו יותר לעזור. אני יצרף כמה תמונות בהמשך. יש כמה בעיות, אני מקווה להמנע מFORMAT: 1) שהWINDOWS מתחיל ומגיע כבר לDESKTOP פתאום נפתחת לי ספריית SYSTEM32, כל פעם. 2) ב CNTL+ALT+DEL, WINDOWS 2000 גורם להופעת המסך שיש שם גישה לTANK MANAGER ולנעול את המחשב וכו'. עכשיו, שאני לוחץ שם על TASK MANAGER לא עולה החלון ופשוט נסגר הכל וזה חוזר לאיפה שהייתי לפני שלחצתי. שאר האפשרויות פועלות. 3) שאני מכבה את המחשב פתאום מופיעה מסך של סגירת תוכנה, והשם שלה זה "O", ממש מוזר ומעצבן. יש רעיונות? :-\

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Mishmish,

שלום לכולם! לאחרונה כשאני נכנס לאתרים , מופיעה הודעת שגיאה (לא בכולם) . "אירעה שגיאת זמן ריצה . האם ברצונך לבצע איתור באגים? שורה: 409 שגיאה: תו לא חוקי " אני לוחץ כל פעם ביטול ואז הדף אינטרנט עולה . זה מציק נורא ואם מישהו יודע מה לעשות בנידון אודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by edi17,

חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by ward,

יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by 2004,

התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. היום כשניסיתי להדליק את המחשב, הוא סירב לעלות. הוא הגיע למסך של הXP (מערכת ההפעלה היחידית שלי, יש לציין) שמודיע שיש צורך לסרוק את דיסק E: (דיסק שמשמש להתקנת תוכנות ולאגירת רוב במידע שלי) בScanDisk. לאחר הסריקה, כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, המחשב התחיל לעלות, ואז איתחל את עצמו והודיע שהייתה בעיה בעליית המחשב, והציע לי לעלות במצב בטוח, מצב רגיל, Last Known Good Configuration, וכו'. בחרתי כמובן בקונפיגורציה הטובה האחרונה, אך ללא הואיל. לאחר כמה וכמה נסיונות, נכנסתי למצב בטוח, והרצתי System Restore. קפצתי חזרה לשלשום, והעלתי לשמחתי את המחשב, בהצלחה. לפחות, למשך כמה דקות... אחרי כמה דקות, המחשב שוב אתחל, ומאז כל ניסיון עלה באיתחול תוך פחות מדקה מעליית המערכת. פניתי לאתר של חברת מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Windows FD Deluxe הוא חדש/ישן? טוב/רע .. מה איך הוא מפעיל משחקים ואיך הוא על איזה ממשק הוא עובד ???

• 6 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים