Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
האתר www.hughsearch.net הצליח להשתלט לי על הדפדפן בצורה די עויינת - כל הקלדה של כתובת, במקום להביא אותה לאתר גורמת לחיפוש של אותה כתובת באותו אתר, hughsearch.net אפשר לראות בתמונה המצורפת איך זה נראה זה מתבטא גם בכך שאותו אתר נקבע כעמוד הפתיחה שלי, וכל ניסיון לשנות את זה רק הופכת את עמוד הפתיחה לתוצאת החיפוש של העמוד המבוקש (ניסוח קצת נפתל, אבל אם נאמר שקבעתי באפשרויות את עמוד הפתיחה שלי כ www.hwzone.co.il, עמוד הפתיחה יראה כמו בתמונה המצורפת) יש למישהו מושג איך מעיפים את השטות הזאת ? יש לציין שהדרך היחידה להיכנס לפורום הזה למשל היא להכניס כתובת מדוייקת של טופיק - למשל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=60740
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול שאלה זו: אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESSIONAL לאחרונה גיליתי כי המעבד עובד ב-100% תפוקה ללא כל אפליקציה פתוחה !!! כלומר , אני נמצא ע"ג שולחן עבודה , אף תכנית אינה עובדת (אפילו אנטי-וירוס מנותק) ובכ"ז המחשב מראה כאילו המעבד עובד ב-100% תפוקה !!! איך ראיתי שזה 100%? הקשתי CTRL+ALT+DEL בחלון שנפתח יש אפשרות לראות CPU USAGE רציף על 100%... מה זה יכול להיות? האם זה תקין? אנא עיזרו - תודה... BEERYR ??? ???
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אני חייב את ה-SP1 בשביל שה-USB2 יעבוד..? תודה עריכת המודר: כ"כ קשה לסיים את השאלה בכותרת בשביל שתהייה נורמלית?...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני גולש בכל מיני אתרים באינטרנט או מנסה להיכנס לצ'אטים קופצת לי מדי פעם הודעה אשר אומרת לי כי על מנת לראות את התוכן המבוקש בעמוד זה, עלי להתקין רכיבי ג'אווה. אוקיי, לחיצה על Download מביאה אותי לאתר הבא: http://www.microsoft.com/windows/ie/getosver/javaxp.asp ושם יש לי הפניית קישור לאתר של Sun: http://www.java.com/en/index.jsp -באתר של סאן אני מוריד את רכיבי הג'אווה, ואז לאחר שהכל מותקן בהצלחה אני חוזר לאותם האתרים שבהם הוצגה לי ההודעה אבל שוב מוצגת לי ההודעה שאומרת שעליי להתקין ג'אווה (!!). כאילו וכלום לא קרה. המחשב מתעלם לחלוטין מההתקנה...! מה עושים? -תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני פותח תוכנה או משחק מסוים יש ל תerror הזה מה עושים זה מעצבן מוות וגם באותו זמן שזה התחילת התחילה עוד בעיה כל פעם שאני סוגר תדפדפן explorer הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי לכבות תמחשב וזה לא עזר HELP. *מחקתי חלק בגלל שהתמונה היתה גדולה מידי
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את האקס פי... לאחר ההתקנה הותקפתי מיידית ע"י וירוס הבלאסטר, ומאז יש חלונות מסוימים שנסגרים מספר שניות לאחר פתיחתם כמו חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס שאני מנסה להתקין אף הוא נסגר מה עליי לעשות אני ממש משתגע מזה ?! בברכה, יובל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-