Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מסתכל ואני רואה שהוא לוקח לי 70 מגה(!!!) בזיכרון זה נורמלי ?? איך מורידים את הגודל שלו ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשקראתי את זה פשוט הייתי המום, זה הדבר האחרון והגרוע ביותר שיכול לקרות למיקרוסופט לדעתי :-\ זה יכול לגרום לפורצים לגלות כל מיני דברים נסתרים בחלונות וגם איך לפרוץ אותו, אני חושב להתקין פיירוול עכשיו :-X בסך הכל זה יכול להיות גם מצחיק: "open source Windows" איזה קטע זה יהיה אם מישהו ישחרר גרסת Windows מותאמת-אישית משלו ;D טוב אני קצת עייף עכשיו אז בקיצור: מה אתם חושבים על הגילוי המסעיר ולמה נראה לכם זה יכול לגרום??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם הוינדוס? קראתי איפה שהוא על הבעיה אבל לא מצאתי בחיפוש איפה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הקובץ שיוצר אפשרות בחירה בין חלונות XP ל me איך יוצרים אותו מחדש? אים אני לא טועה זה קובץ boot.cfg
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלומות, אני לאחר פירמוט ואיפוס הביוס, רק התקנתי אנטי וירוס ,ICQ ... בקיצור הודעת השגיעה... ..אני לא מצליח להבין איפה הבעיה...השעון מכוון. plz help תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה נשמע?? אני ממש מחפש המון זמן את הפונט הזה זה לא ממש אותיות אלא יותר קישקוש אז אם מישהוא יודע משהוא בנושא שיתן אינפורמציה..... והלינק המלא: http://www.moddershq.net/gallery.asp?galleryid=2 תודה לכל מי שחושב שצריך להעביר את הנושא הזה אני מתכנן מוד עם הפונט הזה אז בחיאת אל תעבירו... איתן עריכת המודר: לא שמים יותר מסימן שאלה אחד בכותרת.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פותח לי את זה אוטומטית ולא שואל אותי אם לשמור או רק לפתוח תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
התקנתי אתמול XP מחדש אחרי פורמוט. הכל עבד טוב התקנתי כמה תוכנות ועשיתי עדכול ל חלונות. ופתאום נעלם לי האייקון של ה סאונד משורת המשימות וגם הצלילים של החלונות הפסיקו לפעול יחד אם קבצי MIDI. אולי יש עוד קבצים שלא עובדים אני עוד לא בדקתי. מה לעשות מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-