עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by avram,

זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by overload,

מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove

5. Started by Ibrow-Now,

1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה... לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה). לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה.... בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב. אגב..אין לי רשת...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by avimorp,

טוב אז ככה אני פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הווידוס XP לעומת זאת אני כן מצליח להתקין את WIN98 ואני לא רוצה את הווינדוס הזה ואני גם לא מצליח לעשות רפיר(תיקון) לXP ולא מצליח לשדרג אז מה אפשר לעשות במצב כזה בבקשה תעזרו לי אני בלי מחשב וזה משגע אותי!!!???

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by eliran_david,

אני מקבל הודעה של REMOTE PROCEDURE CALL אני מקבל הודעה כזו יחד עם טימר לאחור של 60 שניות והמחשב עושה RESTART לעצמו . ניסתי לכבות את השירות וזה רק עשה יותר צרות .עכשיו זה במצב של אתחול השירות הזה מחדש וזה עדין עושה לי ים של בעיות מחכה לפתרון תודה.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  10. בנוסף, אם אשתמש בדיסקט האתחול של WIN98 במחשב שיש בו XP (כי ארצה להפעיל תוכניות DOS, ואל תגידו לי להפעיל אותן דרך הXP בבקשה) האם הדוס שנמצא על הדיסקט אתחול של WIN98 הוא DOS מלא לכל דבר? זאת אומרת לא תיהיה בעיה להפעיל אף תוכנית בDOS דרכו? או שלמטרה זו עדיף פשוט DISK BOOT של דוס (נגיד 6.22) שאפשר להוריד מwww.bootdisk.com?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by Mortar,

למה לא לתת לתמונות לדבר בעד עצמן ?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by yosizach,

גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. אני רוצה לשנות את הצבע הלבן של הכתב באיקונים בשולחן עבודה, מישהו מכיר איך ?

• 10 תגובות
    • 11.5k צפיות
  15. Started by Amos,

שלום! בעיה קשה בנייד- האיתחול לא מצליח! בהפעלה אני מקבל מייד מסך האומר שאיתחול WINDOWS לא הצליח ואני מתבקש לבחור באחת מ-5 אפשרויות הפעלה (Safe Mode כלשהו, או הקונפיגורציה הטובה האחרונה, או להתחיל נורמלי). בכל האפשרויות האיתחול לא מצליח: בבחירת "נורמלי" או "הקונפיגורציה הטובה האחרונה" WIN מתחיל לעלות, אך נתקע על מסך ריק (לא כתוב כלום). בבחירת כל אחת מאפשרויות ה-Safe mode הוא מריץ כל מיני שורות תכנה על המסך ונתקע גם כן. ניסיתי איתחול עם דיסק WINDOWS ב-CD ROM- המחשב אמנם ניסה לקרוא אותו, אך חזרו אותן תופעות בדיוק. ניסיתי עם דיסקט DOS Startup- אבל הוא בכלל לא קורא אותו. מה עושים??? נתונים: א. Pentium II 333MHz ב. WIN XP PRO (קצת "כבד" למחשב, אבל עבד בסדר). וקצת היסטוריה (שאו…

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  16. נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by The-Crush,

חיברתי את המודם של הכבלים וכל כמה זמן בזמן אקראי הוא עושה לי ריסטרט כל כמה זמן וזה משגע אותי והמודם מוחבר ב-USB וניסיתי לחבר אותו לכרטיס הרשת והוא פועל מצויין אבל רק בעיה אחת שאני חיברתי את 2 המחשבים שלי למודם אחד בשני הכניסות שאחד זה ב-USB ואחד בכרטיס הרשת וזה עם ה-USB מתכבה כל הזמן............למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה בחלונות XP?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  20. הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[

22. Started by yirmi_opp,

קניתי הרד דיסק חדש, westren digital 80 gb 8mb buffer. חיברתי אותו כמו שצריך, הוא מזוהה בלי בעיה בביוס. כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי הודעה שזוהתה חומרה חדשה. אבל אני לא רואה את הכונן. עשיתי הוספת חומרה חדשה אבל כתוב לי שכבר מותקן רכיב בשם WDC WD800JB-00FSA0, אני מתאר לעצמי שזה הכונן החדש. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  23. אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  24. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  25. מעבד סלרון 1200 זיכרון 256 DDR מה ירוץ יותר טוב על במחשב הזה windows 2000 pro windows xp pro windows xp home ? המטרה של המחשב זה רשת בעיקר, הורדות ואייסיקיו בשביל שלא יעמיס על המחשב הראשון. לפעמים גם משחקים כמו VICE CITY אבל לא יותר מזה..

• 7 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים