Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על לינק->OPEN IN NEW WINDOW הוא נפתח לי אומנם בעמוד חדש אבל ממוזער. בדקתי עם ADAWARE ועם SPYBOT S&D אבל אין לי שום עלוקות/דרעקים למינהם במחשב, החזרתי את כל ההגדרות לDEFAULT שלהם ועדיין הוא ממשיך בשטויות שלו מישהו אולי נתקל ההעיה דומה ויודע על פתרון
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אממ , מה לא ניסיתי .. כשאני לוחץ על לינקים מסויימים שנפתחים בעזרת פקודות JS המחשב פשוט לא מגיב ... לא חושב לא כלום , שום דבר. אני יודע שזה קישורי גאוהסקריפט כי אני רואה בסטטוס באר את הפקודה כשאני עומד מעל הקישור ... ניסיתי בתמיכה הטכנית של מיקרוסופט , גוגל , מה לא ניסיתי ב tool>internet options>securety , ה scripting on enable אני משתמש ב WIN XP PRO none SP1 IE6 SP1 יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
הכל כתוב בכותרת חברים, מצורפת תמונה להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש איזו דרך מבלי לפרמט את הכונן או להישתמש בתוכנה מיוחדת??
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אנשים ... אוקי אז ככה.. יש לי ווינדוס 2000 עם sp4 זיכרון אס די רם 256 ומשום מה שאני נכנס לtask manager הוא עושה לי תמיד (בזמן האחרון ) 100 % תחת הכותרת -CPU USAGE- !!!! וגם שאני סוגר את כל התוכנות זה עושה לי את זה : \
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז קיבלתי היום בדואר אז הדיסק וחשבתי שתיתעניינו בזה אז צילמתי מיספר תמונות http://photos.walla.co.il/danieln9 להיכנס ל security update
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקפוא לזמנים קצריםשל כמה שניות, לדוגמא כשאני מדפיס באיי סי קיו האותיות מגיעות במכה אחת אחרי כמה שניות, במעבר חלונות בIE המחשב קופא לכמה שניות, ואפילו עכשיו כשאני מדפיס את ההודעה, פתאום המחשב קופא וכל המילים שהדפסתי מגיעות במכה אחת. אפילו שאני צופה בסרטים כל כמה זמן יש קפיאה קצרה. את המפרט יש לכם, המחשב שמור, ללא אובר קלוק, מותקן אנטי וירוס, פירוול, וכמה תוכנות למציאת SPY, כל העדכונים מותקנים, SP1 וכל השאר. זה בעיה שאין לי שום מושג לאיזה כיוון ללכת, כי אין לי מושג מתי זה התחיל לקרות, אני לא יכול להצביע על שום תוכנה או בעיית חומרה. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא חושב שיש לי כוח לפרמט, כי זו בעיה מרגיזה שגוזלת זמן. ****עריכה**** הדברים שעשיתי בזמן האחרון:…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי בהגדרות וגם בעזרה של הפקס איך להתגבר על מצב של קו תפוס. איך אפשר לקבוע הגדרות של קו תפוס כמו לחייג אחרכך, נודניק או כל משהו אחר? (ובבקשה לכל החכמים, אל תגידו לי לקנות תוכנת פקס, תודה) d
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד לאט בזמן האחרון וכשבדקתי לאחרונה ראיתי את התהליך svchost חמש פעמים ולפעמים הוא מגיע אף ליותר חשוב לציין שעשיתי סריקת אנטיווירוס לפני יומיים והוא מצא ווירוס בתהליך ושם אותו בבידוד
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הורדתי סרטון של האלף לייף. וכשבחרתי איפה לשמור (שמירה בשם) עליתי דרך חלון המסייר לשולחן העבודה ומשם באתי להכנס לתת תיקיה דרך קיצור shortcut, כי אחרת זו דרך ארוכה עם העכבר לשם. אבל זה במקום להכנס לשם שמר תקובץ תחת שם הקישור ונתן לו סמל של קישור. וזה נירא עכשיו כך. מישו יודע איך לשנות חזרה. כי שום נגן לא מקבל את זה גם עם אני משנה סיומת, ולא זיפ או ראר
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל התפריט של הכיבוי השתנה לתפריט של כיבוי כמו ווינדוס 98 וגם כל פעם שעולה הווינדוס מחדש הוא פותח חלון של היוזר ומבקש להכניס שם משתמש וסיסמא איך אני משנה את זה להגדרות הרגילות של זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיסקט איתחול בווינדוס 98se ולהפתעתי גיליתי שאין בתוך הדיסקט את הפקודות:SCANDISK, FORMAT מי שיוכל להגיד לי מאיפה אני יכול לקחת את הקבצים הללו יעזור לי מאוד נ.ב. מישהו אמר לי שאני יכול לקחת מהדיסק התקנה של ה98 אבל הדיסק שלי נשבר. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה קטנה כשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראן הוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על "הפעל אוטומטית" בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונן כשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב איך אני פותר את הבעיה הזו??
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-