עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by Vega,

אהלן, לאחר פירמוט קל התקנתי מחדש קאזה לייט(++) (כמובן לאחר שחיפשתי אותו ברחבי האינטרנט, כידוע לכם גוגל הסירה אותו מרשימת החיפוש..). ובכן, כאשר אני מחפש קובץ בעברית זה אכן מופיע בתיבת החיפוש - אך ברגע שאני לוחץ על Search זה הופך לג'יבריש. מה גם, שהקבצים שאני מוריד בעברית הם בעלי שם קובץ לא מובן (שוב, ג'יבריש). אנא, הושיע!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. היי! יש לי בעיה. אני עובד עם ווינדוס 2000 ו-XP, וכשאני לוחץ על קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנמצאים על שולחן העבודה הם לא נפתחים בחלון חדש אלא בחלון שכבר פתוח. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אהלן... יש לי בעיה שאני מאין שאף אחד לא נתקל בה אבל מקווה שיש מישהו שיכול לפתור אותה.. אז ככה: אני לא מצליח להכנס לתיקיות כל תיקיה מסוג-file folder זה מכיוון שאני נגעתי באפשרויות תיקיה ושם באפשרות של -file folder וכאשר נגעתי שם בפעם הראשונה לא הצלחתי להחזיר את זה לברירית מחדל שהיא פותחת את התיקיה בלי שום בעיה כרגיל.. הכוונה שלוחצים פעמיים על העכבר אז אתה נכנס לתוכן התיקיה כמו שאצל כולם... כאשר אני נגעתי שיניתי שם את האפשרות ואני לא מצליח להכנס לתיקיות האלו.. ניסיתי ליצור אפשרויות חדשות אבל רק הסתבכתי יותר כי אני לא מצליח למחוק את החדשות.. יש לי אפשרויות רק לפתוח את זה עם winamp אבל אני רוצה את הרגיל.. אני חושב שאפשר לשחזר דרך ה-regedit אבל בפעם האחרונה שנגתע שם הי…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

לא מזמן עשיתי פורמאט למחשב. יש לי מחיצה © בגודל 5GB ששם גם אני התקנתי את הXP וכמה תוכנות חשובות אחרות OFFICE NERO וכו'. תמיד השתדלתי לשמור עד 1.5 GB פנויים ב C. היום אני מגלה שיש לי משהו כמו 900 MB פנויים עשיתי חיפוש וגיליתי שאני צריך להפטר מה TEMP FILES (לא בעיה) גילתי שיש לי ב C קובץ ענק pagefile.sys האם אני יכול למחוק אותו אני? (יודע שזה קובץ מוסתר) בנוסף לקח אני יודע שאני יכול למחוק איכשהו את הRESTORE POINTS (שגם יפנו לי קצת מקום). אני יצור נקודת שיחזור אחת ואת כל השרא ימחוק, איך אני עושה את זה? תודה L.A

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by eizik26,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  7. יש לי ווינדוס XP בעל משתמש אחד..... אני רוצה שתיהיה לי תיקיה שבשביל להיכנס אליה צריך סיסמא... אתם יודעים...בשביל לשים שם דברים שאני לא רוצה שאף אחד אחר חוץ ממני יוכל לראות...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. התקנתי את התוכנה DesktopX : www.desktopx.net התוכנה אמורה לשנות את המעטפת של המחשב (את העיצוב של הוינדוס) בכל מקרה הכל הלך טוב ולא ממש התלהבתי אז הסרתי וההתקנה ביקשה הפעלה מחדש, ביצעתי הפעלה מחדש ואז תיראו מה קרה , שאני מגדיל יישום אז זה מסתיר את סרגל הכלים של ההתחל כמו בתמונה הזו : אבל נגיד שלא מגדילים שום יישום זה בסדר גמור כמו בתמונה הזו : בבקשה עזרהה!!!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. שלום לחברי היקר פרצו למחשב ומחקו מספר דברים, כמו גם ספריות וקבצים חשובים של הווינדוס (XP). לפני שהוא מפרמט ומתחיל מחדש, רציתי לשאול אם קיים לוג שאולי רשם את האייפיי של הפורץ? (או בכלל אייפיי שהיו בפורטים כלשהם בעת קריסת המחשב, כי יש לי כבר אייפיי חשוד אחד)? אם כן, איפה הלוג נמצא ואיך אפשר לשמור אותו דרך הדוס, או דרך הקונסול תיקון של ההתקנה של הווינדוס? d

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by Tom3bar,

אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שלום כולם ! אני חובב סימולטורי טיסה ונוהג לצלם טיסות שלי בעזרת התוכנהFRAPS התוכנה מצלמת את כל מה שקורה במהלך הטיסה. התוכנה שומרת כל חצי דקה ~ כג'יגה לכן חייב לקודד בכל אופן צילמתי לי כמה סרטונים שסיימתי לערוך אותם וכ'ו מחקתי את כולם חוץ מאחד שסירב להימחק ! שאני מנסה למחוק אותו הווינדוס אומר לי שתוכנה\אדם אחר משתמש בקובץ סגרתי את כל הדברים האפשריים, העלתי בסייף מוד וכלום ! הקובץ לא רוצה להימחק ! עכשיו לבעיה, כל פעם שאני רק מקליק על הקובץ האקספלורר פתאום משתלט לי על הראם ! המחשב מתחיל לקרטע ורק אחרי דקה אפשר לחזור לעבודה שגרתית ! מה לעזאזל אני עושה? בתודה מראש, לירן !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by piro,

לפני כמה ימים מחקתי מהרג'יסטרי (ידנית) מפתח בשם **codec3** (כוכבית היא חלק חסר בשם שאני לא זוכר) ואני חושב שזה דפק את הפעולה של ה media player, ושל winamp בתחום של הרצת סרטים. יכול להיות? ואם כן איך אפשר לפתור את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by vourt,

שלום...! בעיה די מוזרה, אוליי יש למישהו כיוון או רעיון בWIN98 - כאשר מתחברים לאינטרנט עם מודם samsung pppoe adsl דרך כרטיס רשת כמובן, לא ניתן לגלוש לתוך אתרי דואר מאובטחים כגון yahoo וגם hotmail , פשוט לאחר הקלדת שם/סיסמא מקבלים את דף האתר , ואז בכניסה למייל אני מקבל "page cannt be display". כמו כן בכניסה לעידכוני win. התקנה מחדש של וינדוס , כבר פעם שלישית (second edition) לא עזרה, התקנת נורטון אנטיוירוס לא מצא אף וירוס, תוכנות טרוגנים לא מצאו כלום, מחשב נסרק לכל הוירוסים/טרוגנים שיש, Explorer עודכן לגירסת 6.1 , אבל לא ניתן לעדכן את שאר הwin בגלל שאתר הwin update אינו עולה. אשמח לכל רעיון/עצה/טיפ בנושא. תודה...! כפיר kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by Tzion,

לעיתים די קרובות מופיע לי מסך כחול של וינדוס XP שאומר windows has detected problem and shut down to prevent damage (זה לא כתוב בדיוק ככה..) ויש לזה המשך.. בין השורות הראשונות כתוב שם בגדול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולמטה רשום שם של קובץ: usbport.sys זה מחשב חדש, ומי שזוכר השארתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים אך המסכים המשיכו להופיע :-[ מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני חייב לדעת מאיזו תיקיה מתקין הוינדאוס את ה IIS למחשב . כי זה לא מתקין אותו אוטומטית משום מה וצריך להביא לו את התיקיה מאיפה שהוא יוכל לקרוא את הקבצים להתקנה, אבל אני לא יודע מאיזו תיקיה. PLZ HELP !! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. אז ככה רציתי לדעת עם איזה מערכת קבצים עדיף להתקין את ה XP עם NTFS או עם FAT ומה ההבדל ביניהם..... ? תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by gupr,

טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by miim17,

חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by Tzion,

קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by yuraxp,

שלום אני רוצה לפרמט כונן קשיח והוא NTFS, איך אני עושה זאת? ושנית איך אני יכול להפוך אותו ל FAT32? תודה מראש יורה.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. Started by overload,

-שלב אני יודע ראשון אני מכניס את כתובת הדוא"ל שלי, שקיבלתי מהספק ( NETVISION ) -שלב שני הוא שואל-" שרת הדואר הנכנס שלי הוא שרת" |POP3\IMAP| (תיבת בחירה, מה לבחור?) "שרת דואר נכנס (POP3 או IMAP)" ____________ (תיבת טקסט מה לכתוב?) " שרת דואר יוצא (SMTP)" ___________ (תיבת טקסט לכתוב?) בבקשה תעזרו לי למלות את השלב השני, את ההמשך אני יודע כבר לבד.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  24. אישהו (ואל תשאלו איך...) הגעתי למשהו שנקרא: (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack (MUI למה הדבר הזה משמש בתוך ווידווס?? ושאלה נוספת... האם אופיס XP מחו"ל יעבוד אצלי בעברית???

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. יש לי וינדוס מילניום בעיברית התקנתי אותו על מחשב של חבר אבל הוינדוס באנגלית יש אפשרות לשנות את זה בממשק איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים