Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במהלך משחקים כבדים כמו FAR CRY ,IL-STURMOVIK לפעמים המחשב מתחיל לעבוד תקוע וכאשר אני יוצא ל WINDOWS אני מבקל הודעה הנ"ל. אני לא יודע מה לעשות מוגדר אצלי ש WINDOWS מגדיר את גודל ה PAGING FILE אכשיו הוא על MB604 כתוב שמומלץ 766MB. יש לי מספיק מקום בC. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
באמצע שאני עובד או רק שאני נכנס לווינדוס, המחשב עושה ריסיט פתאומי. אין לי מושג למה. הטמפרטורות של המעבד והלוח אם נורמליות. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה על הודעה שעולה לי לפעמים בווינדוס שעוד 60 שניות יכבה המחשב. כמה אנשים ענו לי ואמרו לי שזה וירוס תולעת ואמרו לי לעשות חיפוש בפורום להודעות שנכתבו כבר. אני קראתי את ההודעות וניסיתי לחפש ב- Task Maseenger את התולעת ולא מצאתי... ואני לא יודע איך אפשר להוריד את התולעת בבקשה תרשמו לי את הפתרון שלכם פה, ושאני לא אצטרך לעשות חיפוש כי לא ממש הצלחתי לעשות לפי איך שמסבירים שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
התקנתי שוב XP בדיסק חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מדיה זורמת מקישורים ברשת. מופיע CONNECTING ןשום דבר לא קורה. אם אני לוחץ על STOP כל הנגן נתקע ולא מגיב יותר. אין בעיה עם קבצים בדיסק. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה הסיבה? לא הצלחתי למצוא פתרון בשום מקום. בתודה מראש. *בבדיקה נוספת מתברר שהבעיה מתמקדת בקובצי MPG בלבד.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני פותח את כונן D לוקח כמה שניות טובות עד שאני רואה אותו כי הXP מזהה אותו כאילו יש בו סרט (תמונה מצורפת). כמו שאפשר לראות אין לי שם סרט בכלל!!! הקובץ PST שיש לי שם הוא של outlook (ניסיתי לשנות את שמו אבל גם זה לא עזר). מישהו יודע איך גורמים לXP להפסיק לזהות לי את הכונן בתור כונן ווידאו??? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתרים מסויימים מופיע לי דף לבן, ובתחתיתו מופיע "בוצע" מעבר לכך שאני לא יכולה להכנס לחלק מהצ'טים זה החל לפני שבוע בערך יש לי מערכת הפעלה "WINDOWS 98" אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלומות אנשים, היום, שמתי לב ש-Icon הקונטרול פאנל חזר לסייד בר הלא תועלתי הזה של XP, אני זוכר בבירור שפעם הצלחתי להעביר אותו כפי שהוא היה במצבו הקלאסי ב-98 ו-Me. אבל... אני לא מצליח להיזכר איך העברתי אותו וזה מטריף אותי :cwm34:! עזרה בבקשה :-\. **מצורפת תמונה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום.לפני כמ זמן התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי על הווינדוס אקס פי שהיה לפני כן הבעיה שלי היא שכל פעם שאני רוצהנ לכבות את המחשב המחשב לא מתכבה אוטומטית הוא אומר לי כעט ניתן לכבות את המחשב וכל זה לא היה לפני כן .לפני כן המחשב היה מתכבה אוטומטית האם יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני פותח את הווינדוס ועולה ה wallpaper אבל לא מופיע אחכ כלום. ניסיתי להעלות גם בעזרת last working configuration אבל זה לא עזר . המסך פשוט נשאר ריק . אין אייקונים . אין bar בתחתית וכו' יש למישהו רעיון ???? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלוםלכולם אולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כבר נכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעת אבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלם אותו הדבר הנורטון אנטי וירוס מה אני עושה?. יש פתרון? במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגר אותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשים אבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי מאמר על צריכת חשמל... הבנתי שעם ה STANDBY של המחשב אפשר לחסוך 60% מצריכת החשמל אם המחשב דלוק ברוב שעות היממה... הבעייה שלי שהמחשב דלוק בגלל קבלת קבצים מחברים (קבצים גדולים מאוד)... האם הכנסת המחשב ל STANDBY, או אופציית "כיבוי כונן קשיח" בתצורת החשמל של WINDOWS ימנע מהמחשב לקבל קבצים? המחשב לא בשימוש כל היום ורק המסך כבוי... האם אפשרי להכניס את המחשב ל STANDBY ולהמשיך להוריד ? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי windows xp home edition sp1 שעד עכשיו לא עשה לי בעיות.... מה שקרה הוא שהתקנתי את התוכנה 3danalze שהתוכנה עצמה לא עשתה לי בעיות התוכנה היתה מותקנת ב- d:\3danalyze\3danalyze אז לא רציתי שהתוכנה תהיה בתקייה בתוך תקייה אז עשיתי גזור לתקייה d:\3danalyze\3danalyze והדבקתי בכונן D כדי שלא תהיה לי תקייה בתוך תקייה כך שהתוכנה תמצא ב- d:\3danalyze מייד לאחר שלחצתי על הדבק זה נתקע לי ולא הגיב אז סגרתי את זה ומאז אין לי גישה לתקיית הבסיס של d יש לי גישה אמנם לכל שאר התקיות - זאת אומרת אם אני ארשום בשדה הכתובת d:\games למשל הוא לא יעשה בעיות אבל אין לי שום גישה לתקיית הבסיס כך שאם במחשב שלי אני לוחץ על כונן d הוא נתקע ולא מגיב גם דרך הסייר אין לי גישה ואפילו כשאני להתקין משהו בכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותי לסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'. איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם... כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושה Uninstall זאת ההודעה , בעיגול הירוק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה..... אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא יודע איך בדיוק......... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ורק שתדעו.................. עדתי חיפוש בפורום אבל כל מה שהיה זה היה לווינדוס 98 וזה גם לא היה כל כך מובן, אני יודע מה זה ביוס והכל אבל הכל היה מבולגן שמה בחיפוש תודה ענקית לעוזרים.................................
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-