עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mor873,

קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by swampfrog,

האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by zuq,

שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  4. Started by feint,

יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  5. שלום לכולם!! בעייה מעצבנת מאוד. קניתי laptop שהגיע עם win xp home adition hebrew/ שיניתי ל- inable - אבל נוצרה בעייה - כאשר התקנתי winamp או תוכנה כמו cooledit pro או תוכנות מוזיקה אחרות. הן לא מזהות אם הכותרת בעברית. וכמובן לא מנגנות את השיר. לדוגמה כתוב: .mp3????? זה מה שמופיע. אם אני משנה את שם השיר לשפה האנגלית הכל בסדר. בדקתי בregional and languages - העברית מסומן כמו שצריך. מה עושים?? תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by Tom3bar,

אהלן, שהווינדוס עולה הוא מעלה לי כזה חלון שאני לוחץ על השם שלי ורק אז זה נכנס לווין איך אני מבטל את זה ?! ניסיתי ב User Accounts שם לבטל וזה לא עובד.. תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP PRO שלא מצליח לעלות לשולחן העבודה. כשמאתחלים את המחשב אני מקבלת הודעת שגיאת מערכת : (לא נמצאה נקודת כניסה) - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה SHGetFileInfoW של ההליך בספריית הקישור הדינאמי SHELL32.dll אחרי שאישרתי את ההודעה קיבלתי הודעה נוספת : טעינת קובץ DLL בשם msgina.dll עבור ממשק המשתמש לכניסה למערכת נכשלה. פנה אל מנהל המערכת כדי להחליף את הקובץ DLL או שחזר את קובץ DLL המקורי. אחרי זה יש לי לאשר "הפעלה מחדש" שכמובן מביאה אותי שוב להודעה הראשונה... האם ישנה אפשרות לסדר בעיה זאת ללא פירמוט? אני זקוקה למחשב בדחיפות :'( תודה לעוזרים. עריכת המודר: כותרת.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משוטט לי בכול מיני אתרים ופתוח לי כמה דפים ואני רואה על ידי windoes task manger באפשרות של ה-processes שם שכמעט כול אחד מהדפים שפתוחים לי תופסים לי מלא זיכרון מישהו אולי יודע מה זה הנה תמונה והכי מצחיק שזה בסדר יורד או עולה איך שתריצו וגם רציתי להוסיף שלפעמים הוא קורס לי מישהו יודע מה זה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. טוב, למעשה זה לא היה התקנה מחדש, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב עם דיסק XP בפנים, ומשום מה המחשב חושב שהוינדוס הותקן מחדש, מוזר ביותר... קיצר עכשיו אין לי גישה לספריית המסמכים שלי, ואני יודע שהיה לזה כאן פתרון אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחיפוש... מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. Started by TermiNal,

שלום לכולכם, בזמן האחרון כאשר אני נכנס לאתר של סלקום ואז לאזור בו אפשר לשמוע רינגטונים אני נתקל בבעיה מעצבנת! כאשר אני לוחץ על הכפתור הקטן שכביכול אמור להשמיע לי את הצלצול האינטרנט נתקע ועליי לצאת מהאקספלורר ולהיכנס שוב ולכן אנלא יכול לשמוע רינגטונים באתר ומידי פעם בא לי להוריד אחד או שניים. ממה נוצרת הבעיה? תודה..

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by tomer_et,

יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by e-d-a,

אחרי שהווינדוס עולה לוקח לו איזה 3 דקות פלוס שיהיה אפשרי להתחיל לעבוד בו רצוף (כל הזמן הזה יש איקס על הנורטון אנטי ווירוס) זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום בזמן הזה לא לפתוח חייגן לא לפתוח מאפיינים של משהו וכו וכו וכו, ואחרי 3 דקות פלוס נשמע רעש כזה של בררר בררר מהכונן דיסקטים ואז אפשר להתחיל לעבוד רצוף על המחשב (וכאן גם נעלם הסימן של האיקס מהנורטון). וזה לא בגלל החומרה שלי כי יש לי חומרה די חדשה והמעבד שלי הוא עכשיו ב-oc של 3200+. הבעיה קורה גם שהכונן דיסקטים מנותק, הבעיה קורה גם בלי oc, הבעיה קורה גם אחרי שניתקתי את הג'אמפר מהכונן קשיח, הבעיה קורה גם בלי הנורטון. למישהו יש רעיון, בקשה אני כבר מתוסכל מזה. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by dvirl,

יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by nissim_y,

אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  20. אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

בוינדוס יש אבל בתוכנות עצמם זה מופיע כסימני שאלה מי עוזר?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by dlivneh,

מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by Tom3bar,

טוב, בבקשה עזרה.. אחריי שאני מפרמט ושם XP... שם נורטון אנטיוירוס... ואיך אני עושה שלא יהיה לי ת'תולעת ?!?! תודה, תום.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by dogg,

האיקון של my comuter משום מה החליט להיות בהיר יותר... איך אני יכול להחזיר אותו לצבע הקודם? מערכת ההפעלה היא windows xp. נ.ב ניסיתי לעביר אותו לאיקון אחר ולהחזיר אותו חזרה וזה לא עוזר (בSafe mode זה האיקון בצבעו הרגיל). ד"א אם אפשר (אם זה לא בקשה מוגזמת) תשובות חכמות.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים