עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wizzede2,

הייתה לי בעייה במשך שבועיים ברשת, עד שהזמנתי טכנאי והבנתי שהבעייה היא שהיה לי במחשב הראשי את הווירוס W32.Welchia.Worm, שזהו ווירוס שדופק רשתות או משהו כזה. הורדתי את העידכון, הוא איתר ומחק אותו והכל סבבה. יום אחרי הז, הרשת שוב לא עבדה, עשיתי שוב סריקה ולמרבה הפלא הוא מצא את הווירוס שוב ומקח אותו ! עבד.. היום? לא עבד ! אני מריץ את הבדיקה שוב, וללא יותר מדי הפתעה הפעם, הווירוס שוב נמצא ושוב נחמק. מישהו יודע למה זה? מאיפה הוא כל הזמן מגיע? איך יש דרך להיפטר ממנו סופית?! תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by josephu,

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asichen,

היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופט אני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנט גם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי) חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופט בכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן.. אז מה פה קורה פה מה הם בעצם התקינו ?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. יש לי 1 גיגה זיכרון במחשב, וראיתי שגודל ה-pagefile.sys אחד וחצי גיגה. האם כדאי לבטל את הזיכרון הווירטואלי או להקטין אותו, האם זה לא מוריד את הביצועים כשיש הרבה זיכרון פיזי?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by yanking,

שלום לכולם.. כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98. אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by idan1836,

יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by TermiNal,

KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל - בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by shomiuyrtegdheywuw,

אני יכול לראות רק חלק מהעברית .....אני יכוך ךרשום בעברית .....אבל ב ICQ ובחלק מהאתרים והתוכנות אני רואה סתם סימנים.... אני פועל עם XP והתקנתי בו את כל השפות וגם עידכנתי FONTS אני לא יודע מה לעשות עזררררררררררררה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by Wiz01,

הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום בסרגל למטה של ההתחל נעלם לי השינוי שפות בין עיברית לאנגלית איך אני מחזיר אותו? וה-v מסומן בסרגל כלים של הסרגל שפות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס אקספי עברית צרוב שברשותי. אודה מאוד למי שיוכל לפרט לי את השלבים שעלי לעשות על מנת לעשות זאת. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by tombraider,

יש לי אקס פי מהדורה ביתית כשאני רוצה למזג קובץ *.reg או להפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך והחשבון שלי מוגדר בתור מנהל כשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטור יש לי גישה לרג'יסטרי איך אני מסדר את זה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by טוביה,

שלום. כשאני מדליק את המחשב ומגיע לwindows לוקח איזה שתי דקות עד שאפשר לעשות משהו צריך לחכות עד שהוא מעלה את כל האייקונים ואז לחכות עוד קצת ואין לי כל כך הרבה אייקונים בצד למעטה סך הכל 6 יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. טוב, אחרי שהתקנתי WIN XP PRO ואת כל התוכנות (office , drivers, etc..) החלטתי לגבות את המחשב באמצעות norton ghost , ברגע שהתוכנה החלה לפעול ועשתה רסטרט כדי לגבות את המחשב התוכנה עלתה אך לא הגיבה , ועכשיו המחשב עולה ישר לתוכנה , איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? שהמחשב יעלה את הXP ? תודה?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by yot,

בתקנתי איי סי קיו לפני כמה זמן, אחרי פירמוט, ואתם יודעים שזה מתקין איתו קישור ל-AOL ועוד כל מיני חרא כזה. רציתי למחוק את האייקון, וגיליתי שהוא לא נמחק! ניסיתי הכל, הלכתי לרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור ל-AOL שמה, ועדיין, הוא תקוע בשולחן עבודה שלי. אם אני מנסה להעביר אותו לתיקיה כל שהיא, הוא יוצר עותק. אין אפשרות להכניס אותו לסל מחזור. ניסיתי Ad-Aware, ו-SpybotS&D, גם לא. יש איזושהיא דרך למחוק את האייקון השטני הזה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by DeaglinG,

שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bitan30,

הדיסק האורגינל התפוצץ לי בתוך הסידי רום, אבקש אם תוכלו לעזור לי בהורדת windows 98 se בעיברית. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם! פרמטתי את המחשב שלי.. ועכשיו יש לי וינדוס אקס פי פרו.. עכשיו הוא עובד לי באנגלית ( וזה מה שרציתי) אבל אני רוצה שהוא יתמוך בעברית.. איך עושים את זה?? דוגמא למשהו שקרה לי.. הצלחתי איך שהו שהוינדוס יכתוב לי בעברית אז עשיתי תיקיה שנקראת תמיר ושם שמתי התקנה של אימול..שניסיתי להתקין הוא לא הצליח! אבל שהוצאתי אותו החוצה( לשולחן העבודה) אז הוא יתקין לי רגיל.. תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by tom123,

בזמן האחרון מאז שהתקנתי מסנג'ר פלוס (לא יודע אם זה קשור) ב- Program Files נפתחות לי כל מיני תיקיות כגון: DEFYDEFYMAGS DEFYflapDAG DEFYMAGSMAGS ועוד... מלאאאאא מה עושים?!?!? וגם נהיה לי TOOLBAR באקספלורר ואני לא מצליח להוריד אותו תודה מראש עריכה: אופס בטעות שמתי את זה כאן מנהלים תעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by friedman3010,

המדפסת לא מדפיסה צבע!!! מותקנת לי מדפסת hp 710c כבר כמה שנים, והכל עבד מעולה, עד שנגמר הצבע, ובמהלך הבדיקה שעשיתי כדי לוודא שבאמת נגמרה מחסנית צבע וזו לא תקלה, שיניתי הגדרות צבע ב- properties. עכשיו אני לא זוכר מה היו הגדרות ה default של המדפסת, ולא מצליח למצוא אותן באתר החברה. (אולי לא זו הבעיה??) החלפתי גם את המחסנית הצבעונית וגם את השחור (שנגמר בינתיים). מה עושים??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by __MIKO__,

שתי בעיות שצצו לאחרונה : 1- איך נפתרים מוירוס ה NETSKY ששוטף אותי דרך המייל 2- נעלמו לי האייקונים של הקבצים ויש לי אייקונים של קבצים לא מזוהים. ניסיתי RESTORE כאופציה ראשונה אבל עדיין כלום. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by r5r4y,

אין אפשרות לאתר את C:DOCUMENTS AND SETTINGS/משה/שולחן העבודה emule/fixblast.log ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב כדי לחפש קובץ לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן על חיפוש שאני תמיד מנסה לפתוח איזה מסמך אז הוא אומר לי את ההודעה הזאת מה צריך לעשות ניסתי לעשות בדיקת שגיאות בדקתי עם האנטי וירוס בדקתי עם התוכנה של המרגלים ספיי סוופיר וספיי בוט שום דבר לא עזר ושתמיד אני מנסה להתקין איזה משחק פרוץ (אתם יודעים מה זה נכון)אז זה תמיד יוצא לי מההתקנה באמצע הורדתי גם את notpadexp ושום דבר לא עזר מה צריך לעשות נ.ב אני חדש ושמעתי מחבר בפורום אחר שזה אחלה פורום ויש כאן הרבה יועצים ומומחים

• 4 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים