Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אנשים כל פעם שאני רוצה לעשות הפעלה מחדש למחשב דרך התחל---->כיבוי------->הפעלה מחדש אז המחשב לא עושה את זה הוא מגיע לשלב שמראים כזה חלון בצבע תכלת שכתוב ווינדוס 98 ואז הוא פשוט לא עושה כלום מי שיודע איך לפתור בעיה זו שיכתוב [move]בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה [/move]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ישנן שלושה דרכים לפרמט: 1. דרך דיסקט איתחול ופשוט לכתוב פורמט ואז את הכונן שרותים לפרמט. 2. דרך ההתקנה של ווינדווס XP. דרך זו מתייחסת לפירמוט שאר המחיצות לא כונן C! 3. לפרמט דרך הווינדווס עצמו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז בחירת פורמט. השאלה שלי היא באיזה דרך הכי עדיף לפרמט? למה? ומה ההבדלים בין סוגי הפירמוט השונים. המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SIT.... זה מיועד למאקינטוש אולי? יש לי XP PRO !
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן מה פירסמתי הודעה על כך שבווינדוס עולה לי הודעה של הוירוס תולעת והיא מכבה לי את המחשב כעבור 60 שניות, אז נתנו לי פתרון ועשיתי אותו, הפתרון היה להיכנס להתחל->הפעלה->services.msc-> שם ללכת ל-prc משהו כזה ואז שחזור ולשנות שם שלושה הגדרות... קיצור זה עבד החלון לא חזר יותר אבל עכשיו התחילה שוב בעיה בכך שלפעמים אני גולש באתרים או משחק או עושה סתם משהו במחשב ופשוט הוא נתקע לי אי אפשר לסגור את המשחק או את החלון, העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום אלה רק לכבות את המחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק מה הבעיה, יש תוכנה לתיקון שיגאות של אקס פי? דרך לגלות את הבעיה? בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי internet explorer 5 ו-WIN 98. הקטע הוא שכשאני פותח ספריות האפשרות של הלחצן "הקודם" דהויה (לא פועלת) ולכן כשאני צריך לפתוח הרבה ספריות באותו עמוד יש לי בלאגן מרוב דפים שנפתחים וזה משגע. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי XP עם SP1........ , ואני משתמש ב-IE6 תמיד מעודכן אנטי וירוס מחשב מסודר.....כמו שצריך. (SP1 ל-IE גם) יום בהיר אחד אני קם בבוקר ישר למחשב.... והופה המדייה פלייר לא עובד , להתקין מחדש ? לא עוזר. אוקיי אפשר לוותר על מדייה פלייר....לביינתים. (כותב לי "היישום נתקל בשגיאה" וזהו , שום דבר לא עוזר!) אבל , גם האקספלורר התחיל לעבוד צולע , כנראה שהוא לא קורא קטעי javascript או java או...לא יודע מה. והכל מותקן Virtual machine של sun ושל microsoft והכל עבד עד לפני כמה ימים....מוזר ביותר ! אני לא מוצא התקנה של IE6... השאלה אם להתקין מחדש בכלל אפשרי ,ואם זה יעוזר ? מישהו נתקל בכזה דבר פעם ? אני בתקופה של בגרויות וטסט בקרוב...אין לי זמן לפרמט תודה רבה! נ.ב. - אנ…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן עוד פעם את הדרייבר של nforce 2 שלי כי היה בעיה בתוכנת הסאונד של הכרטיס קול, ופתאום הוא כאילו לא מזהה לי את ההארד דיסקים: אני נכנס ל-device manager וב- IDE ATA/ATAPI controllers כאשר אני לוחץ על זה במקום primary master ו- secondery master זה רושם לי עכשיו: NVIDIA@ Nforce IDE controller מה זה מה לעשות איך להחזיר את זה????
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא XP שאני מפעיל את הדפדפן (האקספלורר), דף הבית הוא http://nkvd.us/1526/ או http://www.best-search.info/1526/ שזה אותו אתר. עכשיו זה לא הבעיה היחידה. הבעיה הכי מעצבנת היא שאני לא יכול להכנס לאף אתר אינטרנט, כי כל כתובת שאני כותב, אני מקבל תמיד את העמוד של http://nkvd.us/1526/ לדוגמא שאני כותב את הכתובת www.tapuz.co.il החיפוש מתבצע על הכתובת http://nkvd.us/1526/www.tapuz.co.il ומפנה אותי מיד לעמוד הבית של אתר החיפוש המעצבן הזה. ניסיתי למחוק את הקוקיז, למחוק את הקבצים הזמניים של האינטרנט, את ההיסטוריה, לאפס את הדפדפן, לחפש ולהשמיד ספייוורס למחוק ברגיסטי בכל מקום איפה שמופיע הכתובת הזאת http://nkvd.us/1526/ אבל שום דבר לא עוזר. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו אולי מכיר אתרים שיש בהם סמנים לעכבר ל XP?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התקנתי ווידנוס חדש והוא בעברית וזה ממש לא נוח לי, יש דרך להפוך את הממשק והכל לאנגלית? אם כן, איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי תוירוס הזה ששם לי את המעבד על 100% כל הזמן, ואין לי מושג מה לעשות. זה תמיד קורה לי כשאני סוגר את הפייר וול או שאני פותח יותר מידי פורטים. יש למישהו מושג מה עושים נגד זה כי זה ממש ממש מאט לי את המחשב. תודה מראש למי שעוזר אתם תעשו להרבה אנשים את החיים יותר קלים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קורה לפעמים שאני מנסה להכנס לדף אינטרנט שלא קיים. במקרים כאלה אמור להופיע מסך לבן כזה של האקספלורר שאומר שהאתר לא נמצא. אצלי יש איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מנסה להכנס לדף לא קיים (או שהם ממציאים את זה) זה נכנס לי למנוע חיפוש בשם Internet Optimizer שנראה כך איך אני מעיף את הדבר המעצבן הז?!?!? כבר עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי תקיה כזאת בפרוגרם פיילס, מחקתי אותה אבל התופעה נמשכת... עריכת המודר: הלינק תוקן. מקווה שלא אכפת לך.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-