Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ביומיים האחרונים מציקה לי בעיה מעצבנת - כשאני גולש בתיקיות הכוונה היא גלישה למעלה למטה, הכל זוחל ולוקח לזה חצי שעה לטעון כל שורה של תיקייות. אוקיי נועם עזר לי לשחק טיפה עם דברים וגיליתי שני דברים - האחד - כאשר אני במצב תצוגה - תמונות ממוזערות אין יותר תקיעות ובכל תצוגה הכל זוחל אלא אם כן אני מסמן את כל התיקיות ואז אין תקיעות ם_ם מוזר אבל נכון. רציתי לדעת האם יש דרך להפסיק את התקיעות גם בתצוגות אחרות מכיוון שאת תמונות ממוזערות אני שונא במיוחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כבר כמה שעות שהמחשב שלי איטי בטירוף בקשר להכל לא חשבתי שזה הטמפרטורות בגלל הסינק החדש אז בכלל לא בדקתי אחרי שעה בדקתי פתאום אני רואה 41 מעלות ! שזה טמפרטורת מאמץ בפריים אני מסתכל על המנהל משימות אני רואה iexplorer.exe תופס לי 90 אחוז אין חלונות אקספלורר פתוחים לא תיקיות לא כלום נאדה, סגרתי אותו ידנית ב "סיים משימה" וכל המחשב חזר לעבוד רגיל מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! יש לחבר שלי מחשב p-3 סלרון 800mhz זכרון 128mg. הרדיסק 40g(חדש). וכרטיס מסך g.f 4 (חדש). מערכת הפעלה xp. הבעיה במחשב הוא עובד לאט מאוד כול פעולה פשוטה לוקח לו זמן(ממש סובל). כאשר היה לו מערכת הפעלה win 98המחשב עבד טוב. (לא היתה בעיה איטיות). הוספתי לו 256mg זכרון ועדיין יש את הבעיה. המאורר של המעבד עובד (לא מתחמם). תודה....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה ימים הלכתי לישון עם הטלויזיה דלוקה ( דרך המחשב ) בבוקר התעוררתי והמחשב עשה לעצמו ריסט ונתקע בחלון דוס ששם היה כתוב משהו כמו no system disk אחרי כמה נסיונות ריסט נוספים הצלחתי לעלות את ווינדוס , המערכת הפעלה כאילו עשתה לעצמה שיחזור וחזרה למחצב ההתחלתי אחרי פירמוט למרות שכל התוכנות עדיין מותקנות ולא איבדתי שום חומר , פשוט נעלמו כל האייקונים וכו'... בנוסף המחשב עבד נורא לאט... בדקתי וראיתי שההארדיסק נכנס בלי שום סיבה למצב PIO... אחר שהחלפתי בין מקומות ה IDE הוא חזר למצב Ultra DMA mode 5 ולתפקוד רגיל הדבר הזה קרה לי בעבר ללא סיבה אני פשוט לא בטוח אם זו בעית חומרה או תוכנה יש רעיונות או עצות ? דרכים לבדוק את החומרה או משהו ? System specs: AMD Athlon XP 2500 …
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי יש לי WIN98 SE. כבר לפני כמה חדשים הבחנתי כי ה PAINTBRUSH לא עובד, אבל לא הוטרדתי מכך כי לא הייתי צריך אותו. עכשיו אני צריך אותו ממש צמוד והוא מסרב לעלות. הסרתי אותו, התקנתי ושום כלום. הוא מחזיר לי הודעת שגיאה כפי שתראות בתמונה המצורפת לעזרתם אודה ???
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
משום מה בתקופה האחרונה כל נסיון כניסה לאתר תוך שימוש ב-USER ו-PASS שלו (http://user:pass@whatever.com) נותן לי הודעת "The page cannot be displayed" במקום להיכנס לאתר. מישהו יכול לומר למה ומה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים C וD ובכל אחד מותקן ווינדוס XP הום אדישן אני משתמש רק בוונדוס שמותקן על כונן D והווינדוס בכונן C מיותר איך אני עושה פעולת מחיקה רק של הווינדוס שנמצא על כונן C ? (על כונן C נמצאים עוד דברים מלבד על הווידוס ... )
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני ניסתי להתקין אותה עם הדיסק של XP (כמו שמצויין באתר הרישמי של XEROX), והוא רושם לי את השגיאה בתמונה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם ניתן לקבע גודל של חלון של ה-EXPLORER או iexplorer כך שהוא לא ישתנה בגלל כל שטות? אמרו לי פעם לקבע את הגודל של החלון כמו שאני רוצה ע"י לחיצה על SHIFT בזמן קביעת הגודל ואז לסגור את החלון. זה באמת עוזר - כל עוד לא "קורה" שום דבר... אם למשל קופץ לי חלון תוך כדי גלישה - הגודל שלו הופך לגודל הקבוע של החלון. אם הרזולוציה של המסך משתנה - בגלל שימוש ב-TVTOOL למשל - החלון הופך לקטן לאחר החזרה לרזולוציה המקורית. ועוד דברים בסגנון... האם ניתן לקבע באופן סופי את הגודל של החלונות או יותר פשוט - להגדיר שתמיד החלונות יפתחו בגודל מקסימלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP ואין לי תמיכה טובה בעברית חלק מהמסמכים ותוכנות לא רואים עברית יש ג'בריש... בדקתי בהגדרות אזוריות והכל נראה בסדר יש למישהו פיטרון תודה אלכס
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-