עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by topgun,

קודם כל, נתונים על המחשב: WIN XP SP1 אאוטלוק אקספרס 6 שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user) ולבעיות: 1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר! ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי. וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D. 2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

hey ppl' any tweaks or something ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by CybeR_CoM,

אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jambo7,

אחלן אני יודע שיש כבר הודעה בנושא אבל מכוון שיאן תגובה [ בגלל השימוש במילים לא מתאימות ] אני מעלה את זה שוב גלשתי בכל מיני אתרים ואיזה שהוא אתר השתלט על אתר הבית שלי ואני לא יודע מה לעשות ואיך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TuviaDaCat,

שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. חבר'ה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. כאשר אני משחק ברשת ב CS או משתמש ב SKYPE אני רואה את המיקרופון יורד לי מול העיניים כאשר אני מדבר (עוצמת המיקרופון איפה שהרמקול למטה בווינדווס) זה מטריף ! איך אפשר לקבע אותו בלי שיוריד עוצמה איך ומתי שמתחשק לו ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by topgun,

לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by stalbetman,

שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nirko,

שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  16. אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by x-dude,

WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  19. ניסיתי לעשות את הטוויק לפי ההוראות במדריך טוויקים של PC-Spot. עקבתי אחרי ההוראות במדיוק, אך ראיתי שלכותב המדריך יש לשונית שנקראת Driver Options או משהו כזה - אז לי אין אותה. רק שם אפשר לאפשר DMA, אז ודאי הבנתם שאני לא יכול. (המערכת - Mobo: P4T533-C 840PE, OS: WinXPPro SP1, Unknown HDD). תודה לעוזרים ועוד דבר - מישהו מכיר עוד אתרים שמציעים מדריכי טוויקינג ל- XP? התמכרתי לזה! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Holography,

אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by VeRtiGo,

חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by 7omaHawk,

שלום ! אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לא אבל אני ישאל בכל מקרה. המחשב שלי עמוס ולא עבר פרמוט מעולם, ברצוני לדעת כיצד מפרמטים ולמה אני זקוק כשאני יעשה זאת. בתודה, תום.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by stalbetman,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי ובו חמישה משתמשים, תמיד שהייתי פותח את המחשב לפני הכניסה היה נפתח רקע כחול וחמשת המשתמשים ברשימה וליד כל אחד ציור, פתאום זה נעלם והופיע לי מסך שחור עם מסגרת שאני צריך לרשום את שם המשתמש הרצוי ואם יש סיסמא אז סיסמא, למה זה קרה? נכנסתי ללוח בקרה ומשתמשים ניסיתי לשנות שם את סוג הכניסה והוא אומר לי משהו על NetWare שיש לי משהו כזה מזה ואיך אני מסיר אותו כדי להחזיר את כניסת המשתמשים כמו פעם? תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  24. Started by nukh,

:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים