עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by a-gold,

הורדתי סקין חדש שנראה כמו ויסטה אבל המחשב לא מזהה את בסוג קובץ הזה... הקבצים שנמצאים במע' הפעלה נמצאים ב- C:\WINDOWS\Resources\Themes וסוג הקבצים שם זה Windows Theme File ומה שהורדתי זה : Windows Visual Style File איך אני עושה שזה יזהה אותם פה בתמונה??? תודה לעזורים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. זאת השקיעה שקופצת http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms795930.aspx מה אפשר לעשות במצב כזה? בדקתי את הרכיבים עד כמה שזה נין הרצתי MEMTEST...

3. Started by shai265,

למה office 2003 heb לא מצליח להתעדכן לי???

4. נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. ממש בטעות מחקתי את הסמל בסרגל כלים שמעביר בין החלונות בתלת מימד מישהו מתנדב להעלות את שלו לאינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

אני יודע שיש את כל התוכנות האלה שאומרות אם מתאים או לא, אני פשוט לא בטוח האם אני אצליח להתקין ויסטה על המפרט מימין. *חחח הודעה 500 שלי....!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by myjunkmail0000,

כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר? בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM. מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר... ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך עזרה בנושא מעצבן. יש לי Vista במחשב הישן עם מסך samsung959nf וכרטיס מסך 9600Pro. אני מצליח לאלץ באזור ה desktop תדר של 120Hz ב 1280x960 כך שכאן הכל בסדר, אבל במשחקים שאין בחירה של תדר המסך המשחק עובד ב 60Hz וזה פשוט כואב בעיניים... ניסיתי להשתמש ב reforce אבל ב- vista הוא לא עושה את העבודה, לעומת xp ששם הוא היה פתרון מעולה. דרך אגב, אי אפשר להשתמש ב dxdiag כמו פעם. אז איך אתם מאלצים את המסך אצלכם בכלל? יש למישהו פתרון? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by iMKO,

אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by tzahi16,

לקראת ההשקה של WINDOWS 7 אני כבר מתכנן איך אני יפיץ את ההתקנה ביארגון שלי. 1. אני מעוניין להכניס את כל התוכנות שכולם משתמשם באירגון לקובץ WIM ואז להפיץ אותו (לדוגמא OFFICE,ADOBE READER וכו....), מישהו יודע איך אני עושה זאת? ואם איזה תוכנה אני יכול לבנות קובץ ?WIM 2. אני רוצה לבנות קובץ UNATTEND יש דרך קלה לבנות אותו מבלבד להשתמש ב AIK. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by shon,

הוספתי הראד דיסק למחשב שלי- כלומר כרגע יש לי שניים אך משום מה אני לא רואה אותה במחשב שלי למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים ואפילו אני מקבל הודעה שהכל בסדר איתו והוא מותקן כראוי. אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה תודה!!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by ETB,

כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by ido-nava,

שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. יש לי כרגע מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני קונה מחשב חדש עם 4GB זכרון ורוצה להתקין ווינדוס 7 64 ביט. השאלה שלי היא האם עלולה להיות בעיה כלשהי בתקשורת בין המחשבים ברשת ביתית (שיתוף קבצים, מדפסת וכו') בגלל מערכות הפעלה שונות?

17. Started by erjerjerj,

אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. אני חייב לדעת מאיזו תיקיה מתקין הוינדאוס את ה IIS למחשב . כי זה לא מתקין אותו אוטומטית משום מה וצריך להביא לו את התיקיה מאיפה שהוא יוכל לקרוא את הקבצים להתקנה, אבל אני לא יודע מאיזו תיקיה. PLZ HELP !! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by TheReaper,

טוב אני מחליף לוח אם מתושבת 476 ל775 ואמרו לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש... (המחשב במעבדה כרגע) עכשיו אני יודע שאפשר להתקין מחדש בלי לפרמט את המחשב השאלה אם בגלל שהרג'יסטרי אבד אז חלק מהתוכנות לא יפעלו וכל זה... יש דרך להתמודד עם איבוד הרג'יסטרי וכל מה שיש ב My Documents

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. שלום וחג שמח, ברשותי MSN Messenger 8.1, ו sp2 לתפארת ווינדוס!!! הבעיה היא, שכאשר מתקבל קובץ mp3 כלשהו דרך המסנג'ר, אני מקבל הודעה שווינדוס חסם את הקובץ, ואני גם לא יכול למצוא אותו בשום מקום, כאילו הוא מעולם לא התקיים. ובכן, חברה...הצעות?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by binstock,

שלום לכולם, לפני מס' שבועות נעלם לי ללא אזהרה הטאב desktop מה- display properties (הטאב שממנו אפשר לשנות רקעים) והפכתי את העולם לנסות לשחזר אותו וכלום לא הולך. הרצתי אנטי ווירוסים ואטי ספיוורים ומנקי רג'יסטרי ומה לא. (אפילו מצאתי איזה אתר בשם kelly's korner שמכיל מלא תיקונים לרג'יסטרי אבל גם אלו לא עזרו). מצאתי דרך גוגל כמה אנשים שמדברים על משהו שנקרא desktop hijacker אך לא מצאתי חומר בנושא. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פיתרון שיגיב בבקשה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים