עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danieluv7,

אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. טוב, אז התקנתי WIN XP חדש ובהגדרות של השפה נראה לי שסימנתי איזה משהו של UNICODE או משהו במסך ההוא, ועכשיו מוצגים לי כל מיני דברים לא טוב, כמו למשל: http://www.geocities.com/hurricaneil2000/312214.JPG גם מופיע חלק בג'יבריש, וגם הכתב כאילו גדול מדי ואני לא יכול לראות את כל מה שכתוב.. וזה בכמה מקומות ככה.. רעיונות איך לפתור מישהו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by rasta54,

ערב טוב אנשים !!! אשמח לעזרה !

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Thug Love,

יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by nehmia,

במשחקים און ליין הטקסט רשום לא ברור ואז אחרי כמה זמן רשום שהקובץ עושה בעיות וצריך לסגור אותו ואז שסוגרים נסגר גם המשחק

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. Started by asaf556,

לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. אני מתכוון ל FW של SP2, אני מגדיר לו OFF ואחרי כול ריסטרט הוא נידלק מחדש! מדובר על WINDOWS XP PRO SP2.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by SagroN,

לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. כשמכניסים סידי למחשב תמיד עולה חלון של איזו פעולה ברצוננו לבצע. איך משנים את הפעולות? יש לי שם אופציה לצריבה עם alcohol 120% שכבר מזמן מחקתי מהמחשב בנוסף קניתי צורב חדש ומופיעות שם אופציות שהנרו 7 התקין (מהדיסק שהגיע עם הצורב). כשאני בוחר אחת מהאופציות האלה שום דבר לא קורה. תודה עריכה: יש לי ווינדוס XP sp 2

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Stick2it,

אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by Ashand,

מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Eviljelly,

באיכס.פי יש אפשרות כזאת שכשיש הרבה חלונות אקפסלורר (אולי גם אחרים אף פעם לא ניסיתי) פתוחים הוא מאחד אותם לאחד שכולם בתוכו , איך מבטלים את זה ?!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by shlominavi,

שלום... איזה מערכת הפעלה יותר כדאי לי להתקין...יש לי בבית אקס פי הום אדישן מקורי... או ויסטה אולטימט 64 ביט...אני כבר לא יודע מה לעשות הכי חשוב לי שיתן לי ביצועים מקסימליים במשחקים...אם אני יתקין אקס פי הוא יכתוב לי רק 3 ג'יגה נכון? זה משמעותי הג'יגה הזה? הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס …

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שמתי לב שיש כל מיני קטעים שכשיש עברית אז מויפע לי ג'יבריש במקום, כנראה עשיתי משהו קצת לא טוב התקנה של הווינדוז (זה מבח דחש, רק לנפי כמה ימים התחלתי להשתמש בו..) ובתור דוגמה, הורדתי BS Player ובהגדרות שמתי את זה על hebrew וזה הציג לי הכל בג'יבריש, והיה שם גם אופצייה של hebrew 2 אבל אותו דבר היה גם שמה אני מניח שאני צריך להוריד איזה משהו שיתקן את הקשיי שפה של המחשב שלי, אבל רציתי לברר פה ושתגידו לי אתם מה צריך לעשות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by Tal555,

יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי XP הום ידוע לי שיש הגבלה של 5 משתמשים להתחברות אלי האם ישנה דרך להגדיל את מספר ההתחברויות??? (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. שלום, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה (אחלה ווינדוס) על המחשב עכשיו מתי שהתקנתי את הויסטה זה שמר לי את ווינדוס XP בתקייה בשם Windows.old ואני מעוניין לחזור ל-XP עכשיו איך אני אמור להפעיל את ווינדוס XP ? האם אני צריך ללכת לקובץ autoexec שנמצא בתקיית Windows.old שם מקש ימיני וללחוץ Run as adminstrator וזהו? או שיש עוד כמה דברים לעשות? והאם אני יוכל אחרי זה לחזור לויסטה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. כל פעם שהייתי מוריד משהון הוא היה שואל אותי מה לעשות כמו CANCEL OPEN וכו' בטעות הוצאתי מהחלון הזה את הV שגורם למצב הזה . מה שגרם לכך שכל הקבצים שאני מוריד יפתחו ישר (אחרי שיטענו) והווינדוס לא שואל אותי איפה לשים את הקבצים . מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה בהרד דרייב התקנתי וינדווס ויסטה ועכשיו כל פעם שאני מתקין משהו הוא שומר לו כמה GBים כדי שיוכל להתפרס כשהוא נפתח אבל הבעיה היא שגם כאשר הוא לא פתוח הוא עדיין שומר אותם ובגלל זה על כול תוכנה שאני מתקין יורד לי GB בכמויות , מה אני יכול לעשות, הבנתי שזה קשור לדחיסה והתקבצות אבל אני לא ממש יודע מה לעשות, עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by maxwell10,

I had mallware in computer, I removed by using anti mallware and the restart computer then the log on user apear and when I write in user name : Admin it show me the "wallcome" windows but after 1 sec it log off, I cant get to desktop what to do?

25. Started by sahargt,

אני צריך עזרה איך אני מסיר את הסיסמא בכניסה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.