עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shtrum,

לפני כמה ימים השתנה לי הפונט המוצג באקפלורר. כל מה שאני בוחר ב=TOOLS, OPTIONS, FONT לא משפיע על הפונט במסך. איך אני פותר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. Started by gigi,

אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by Os.Master,

שלום לכם , הזמנתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב על מנת להשלים 4 גיג'ה כרגע יש לי מערכת הפעלה 32 ביט האם כדי להתקין את גראסת 64 ביט על מנת לנצל את כל הזיכרון אני צריך עוד פעם לפרמט או שיש אפשרות כזו להמיר את המערכת?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה אחרי המסך טעינה של המחשב הוא ניהיה שחור, אי אפשר לעשות כלום - זה במצב הרגיל למרות זאת הוא יכול לעלות על ה-Safe mod בלי בעיה, והוא לא עושה בעיות... למשהו יש רעיון איך לתקן את זה? ושוב תודה רבה וחג שמח המפרט של חבר שלי: amd 3800 X2 dual core 1 GB RAM nvidia 7900GT

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by Or94,

האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by kurt80,

אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ראיתי שהותקנו עליו כמה עדכוני אבטחה שלא היו עליו לפני כן. הרצתי חיפוש בגוגל ועל חלקם יש תלונות קשות. אני מעוניין להעיף את כולם,האם זה יגרום לי לבעיות כלשהן? מערכת ההפעלה שלי היא win98se. אם מישהו יודע מה תפקידם של העדכונים אשמח לשמוע כי על חלקם לא מצאתי מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. שלום לפני כחודש כל פעם שהייתי מפעיל סרט יחד עם עוד תוכנה { עומס על המעבד } ה WIN היה קורס והיה מראה מסך כחול כיום המצב התחיל להיות חמור המסך הכחול מופיע בלי שום סיבה גם כאשר לא פועלת אף תוכנה ברקע האם יש מנוס מלהתקין את WIN מחדש ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by Buffer,

היי, המערכת הפעלה הראשית שלי היא XP. ויש לי גם Vista על מחיצה אחרת, שנמצאת על הארדיסק אחר. אני רוצה למחוק את הויסטה דרך ה-XP, מבלי לפרמט. או לפחות למחוק כמה שפחות. מה אתם ממליצים? תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by nissim_y,

ב XP התצוגה במסך השתנתה ב rotate של 90 מעלות סימן "התחל" למשל נמצא בצד ימין למעלה בצורה אנכית האם הבעיה במערכת ההפעלה או ב tuning של המסך ? ???

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by shimon23,

אתר מסוים נדבק לי לעמוד הבית באקספלורר, וגם כאשר אני בוחר ב use blank, האתר חוזר לאחר זמן מה. ניסיתי גם למחוק דרך ה registery editor את כל הערכים של האתר הזה אך הוא עדיין מופיע בתור עמוד הבית, איך אני נפתר ממנו? האתר הוא : http://best-search.cc/index.php?v=6&aff=5450436.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. Started by elad-r,

כרגע מותקן אצלי windows xp ואני רוצה לשדרג לwindows 7 אבל אני לא מצליח להתקין את השדרוג אלא רק את ההתקנה המלאה. בהתקנה כזאת הוא מוחק רק את ההגדרות של הווינדואז הקיים או שהוא מוחק יותר מזה או אפילו מפרמט? תודה...

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by bob24,

אני מתכוון לקנות windows vista אבל אני לא מבין כלום במחשבים יש לי גרסה לא חוקית של xp... ההתקנה תעבוד בסדר? ואני א מבין איך זה הולך vista תהיה במקום xp או עם? האם ההתקנה פשוטה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by VL,

נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by neoyun,

שלום , היום התאריך 8.1 . אני רוצה לשחזר את המערכת לתאריך 6.1. אך שאני נכנס לשיחזורי המערכת, אין באפשרותי לשחזר את המערכת ל-6. מכיוון שכבר 2010, ולא שיחזרתי ב8 ימים הקרובים , אני לא יכול ללחוץ על התאריכים 6.1, וכו'. לעומת זאת, ניסיתי לנסות ולדפדף לחודש הקודם (31.12.09) וגם כן לא הצלחתי. מה עושים במצב שכזה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. יש לי בעיה בווינדוס בכל הפעלה מחדש של המחשב מופיעה הודעה שאיני מבין את תוכנה... rthdcpl.exe- illegal system dll relocation the ststem dll user32.dll was relocated in memory. this application will not run proparly. the vendor supplying the dll should be contacted for a new dll. מה הכוונה...? מה לא בסדר...

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים