עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nimrods,

שלום יש לי בעייה בחשבונות משתמשים שמתי שאני רוצה לשנות את הכניסה שלי ל windows (בחירת אפשרויות כניסה וניתוק) שאני עושה... התחל--> לוח בקרה--> חשבונות משתמשים--> שנה את אופן הכניסה או הניתוק של משתמשים-->ואז עולה לי שגעה שרשום (שירות הלחוח של netware ביטלו את מסך הפתיחה ואת החלפת המשתמשים המהירה. כדי לשחזר תוכנות אלה, יש להסיר את שירות הלקוח של netware) תודה מראש לעונים..!!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by tic0n,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה בהרד דרייב התקנתי וינדווס ויסטה ועכשיו כל פעם שאני מתקין משהו הוא שומר לו כמה GBים כדי שיוכל להתפרס כשהוא נפתח אבל הבעיה היא שגם כאשר הוא לא פתוח הוא עדיין שומר אותם ובגלל זה על כול תוכנה שאני מתקין יורד לי GB בכמויות , מה אני יכול לעשות, הבנתי שזה קשור לדחיסה והתקבצות אבל אני לא ממש יודע מה לעשות, עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?

5. Started by goodspeed,

שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by sahargt,

אני צריך עזרה איך אני מסיר את הסיסמא בכניסה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by EagleX2,

שלום. עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר. לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב (משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום). יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב. נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית, גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה. הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתר אשמח לעזרה, תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by david86,

אני יודע את הקוד של הכינסה לוינדוס ועכשייו אני רוצה למחוק אותו לגמרי שהוינדוס יכנס בלי קוד לאן אני ניכנס כדי למחוק? http://img189.imageshack.us/img189/4366/86073858.jpg

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by LORIANTA,

לפני יומיים הסרתי את האנטי וירוס הישן במטרה להתקין גרסה חדשה יותר מיד בתום ההסרה הוינדוס מודיע שהוא גילה וירוס ונעל את המערכת במצב windows alert שבו אין כל אפשרות להגיע לכונן C ללוח הבקרה וכו... עשיתי פירמוט שעבר בהצלחה (windows xp home service pack 2) עידכנתי לחבילה ה3 אבל כל העידכונים שאני מנסה להתקין עכשיו נכשלים... בנוסף הוינדוס זורק אותי מתוכנות מסויימות שאבדו ללא רבב בעבר... יש פתרונות לבעיות אלה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Idan-h,

היום נכנסתי לאיזה אתר [פורום], והאוונט הביא הודעה ואז כל התפריטים של האוונט הפכו לג'יבריש. מה לעשות? ניסיתי להתקין מחדש, לסרוק ספיי וניקוי הרג'סטרי. בקדתי בהגדרות אזור ושפה - הכל עברית/ישראל. שום דבר לא פעל, עדיין ג'יבריש. מצורפת תמונה ואל תגידו לי לעבור למקסטון, אני מעדיף את האוונט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

15. Started by shon,

הוספתי הראד דיסק למחשב שלי- כלומר כרגע יש לי שניים אך משום מה אני לא רואה אותה במחשב שלי למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים ואפילו אני מקבל הודעה שהכל בסדר איתו והוא מותקן כראוי. אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה תודה!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום לאחרונה יש לי בעיה שה-Taskbar לא עושה Auto-hide..חיפשתי קצת באינטרנט לפתרונות אפשריים, הרצתי sfc /scannow והכל תקין, וכרגע אני סורק לוירוסים עם AVG Free. כיוונים אחרים יש למישהו ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by 1nstall,

שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Sav,

ברשותי WIN98 SE. ב - SYSTEM PROPERTIES , מחיצת - SYSTEM PERFORMANCE. מופיע לי הודעה של : compability mode paging reduces overall performance. איך פותרים את הבעייה ? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by arkadur,

יש לי דבר מאוד מוזר שדרגתי את מחשבי היקר לשילוש הבא DFI LANPARTY UT-NF4 -D AMD3000 VENICE A DATA 2X256 400 MHZ עכשיו כאשר אני שם את הדיסק של הWIN ההתקנה מתחילה המחשב טוען את הקבצים החיוניים להתקנה כאשר מגיעים לשלב של הבחירת מיקום התקנה וכו' (לפני האישור ע"י F8 ) המחשב מרסט או נותן BLUE SCREEN אני ממש נואש ניסיתי המון קומבינציות (של זכרונות וHDD, החלפתי כבר הרבה סוגים) הטמפ' בסדר הקירור יושב טוב מה לעזאזל זה יכול להיות?!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by lipa,

הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/

25. שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.