Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן טכנאי מחשבים,קצת טיפוס אבל לא משנה,פירמט לי את הנייד. היה ויסטה הום,הוא שידרג לפרימיום והשאיר לי תקייה של WINDOWS OLD כדי להעביר קבצים שאני יצטרך. כל זה היה הרבה לפני יציאת WINDOWS 7 חשוב לציין.... הבעייה שעכשיו אני לא מצליח למחוק את ה 7 GB שנשארו מהתקיית WINDOWS OLD שאני לא צריך..הוא אומר שאני צריך רשות למחוק את הקבצים. אני מופיע כאדמין ואין יוזרים אחרים על המחשב,מישהו יודע למה הוא לא נותן לי למחוק??
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש הרבה תמונות שאני חייב שישארו במצב המקורי שלהן (ודחיסה מורידה איכות). אז רציתי לדעת, האם האפשרות ב- Folders Options שמראה קבצים דחוסים בירוק תקפה גם אחרי פרמוטים, שינויים והעברות? (כי אולי פעם בטעות עשיתי את הפעולה הזו, ואני רוצה לדעת אם יש השפעה גם כיום) חוץ מזה - האם הדחיסה באמת מורידה איכות (של תמונה, קובץ סאונד או וידאו) או פוגמת קבצים (כמו RARs)? האם יש דרך לבטל לחזור למצב המקורי לאחר דחיסה שנעשתה בטעות? האם לשים 9999999999 ב- "דחיסה קבצים יותר ישנים מ-..." תשנה משהו? האם יש תוכנות CleanUp כאלו שעושות את המניפולציה הזו בלי ידיעת המשתמש וצריך להזהר מהן (אני משתמש ב- CCleaner, TuneUp ועוד כמה קטנות, שלא נראה לי שהן מזיקות...) עוד דבר - שאלה…
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מתי שמקבלים את המחיצות (במקרה שלי2 D&C) שואלים באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הווינדוס ,השאלה שלי היא: איך אני מוחק את שני הכוננים לפני שאני רוצה להתקין על כונן C תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
(שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקנתי למישהו XP ומסתבר שמדיה פלייר לא הותקן בכלל זה יותקן בעידכונים? אפשר להביא אותו בנפרד? ניסיתי להוסיף אותו דרך הקונטרוך פאנל אבל הוא לא מופיע
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פורמט לחבר שלי והכל היה יפה וטוב התקנתי וינדווס והכול עובד רק הבעיה היא ככה : היו כמה קבצים (קבצי WORD ) מסויימים שהעברתי ל D ואחרי שפירמטטי את ה C והתקנתי את הוינדוס רק הקבצים הספציפים שהעברתי נעלמו (אבל שאר הD נשאר הכל חברה עזרה דחוווווף
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אלה השגיאות http://img368.imageshack.us/img368/9537/meallcd5.jpg http://img74.imageshack.us/img74/6594/meog7.jpg
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי תיקייה שמכילה אלפי תתי-תיקיות ובכל תת תיקייה יש אלפי קבצים. אני צריך להעביר את כל הקבצים מכל תתי התיקיות (רק את הקבצים ולא את התיקיות עצמן) לתיקיה אחת בהארדיסק השני. בסופו של התהליך אני צריך שתהיה לי תקירה אחת שמכילה עשרות אלפי קבצים בהארדיסק השני. האם ניתן לעשות את זה באמצעות פקודה כל שהיא בוינדוז? אולי באמצעות XCOPY? יש תוכנה שיכולה לעשות את זה באופן אוטומטי? אני אשמח לכל מידע שיוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי 64ביט ויש כמה דברים שלא עובדים לי(כמו כרטיס TV והמדפסת. הם עובדים רק על 32ביט הדרייברים שלהם) עכשיו יש לי שאלה. באמת שווה להשאר עם 64ביט? מה אני מקבל מה64ביא האלו שאני לא מקבל מ32ביט? מה ההבדל בניהם בכלל?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ויכול סוף סוף לקנות לעצמי windows אחרי שקניתי מחשב חדש CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: Creative Audiogy 7.1 Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m האם אני ארגיש שוני בביצועים או במשהו אחר בהבדלים בין הגרסאות של 32 ביט ו64 ביט תודה רבה לכולם ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-