Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייי אני עובד עם ויסטה כמה ימים ואני יודע שיש לה אנטיוירוס ופיירוול מובנים אבל רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספיק או שאני צריך להכניס גם את הפיירפול והאנטיוירוס מהXP (עדיין לא העפתי את הXP אבל לא הספקתי עוד לעשות לVISTA סריקה)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בחשבונות משתמשים שמתי שאני רוצה לשנות את הכניסה שלי ל windows (בחירת אפשרויות כניסה וניתוק) שאני עושה... התחל--> לוח בקרה--> חשבונות משתמשים--> שנה את אופן הכניסה או הניתוק של משתמשים-->ואז עולה לי שגעה שרשום (שירות הלחוח של netware ביטלו את מסך הפתיחה ואת החלפת המשתמשים המהירה. כדי לשחזר תוכנות אלה, יש להסיר את שירות הלקוח של netware) תודה מראש לעונים..!!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים
-
שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי דסקטופ כיאלו רקע צבעוני בכל השטח ומתחת לאייקונים יש צבע אחיד אצל כל האיקונים וזה הורס את המראה של הכל מישהא יודע לאן צריך ללחוץ כגדי לעשות את הצבע מתחת לאייקון כדי שיהיה שקוף עם צל בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ מסוים עם מקש ימני בעכבר נפתח תפריט כזה: פתח, פתח באמצעות.... עכשיו, הבעיה שלי היא שנוספה שורה מוזרה לתפריט הזה (כנראה מאיזושהיא תכנה שהתקנתי, בידיעתי או לא בידיעתי....) ואני מעונין להוריד אותה... גם הסרה של כל התכניות המוזרות שהיו לי במחשב לא עזרו, והשורה הזאת לא יורדת מהתפריט, וגם פשוט לא פעילה שאני לוחץ עליה (יש EROR כזה שאני לוחץ) האם ניתן להוריד את השורה הזאת ? אם כן איך ניתן לעשות את זה? תמונה של השורה (בכחול): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אני יכול לגשת לתוכנה Windows Picture and Fax viewer, אני לא מוצא אותה בתהליכים שעבודים ברקע וממש חשוב לי למצוא דרך להפעיל אותה בעצמי כלומר קישור לקובץ או פרמטרים של תהליכים תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אתר מסוים נדבק לי לעמוד הבית באקספלורר, וגם כאשר אני בוחר ב use blank, האתר חוזר לאחר זמן מה. ניסיתי גם למחוק דרך ה registery editor את כל הערכים של האתר הזה אך הוא עדיין מופיע בתור עמוד הבית, איך אני נפתר ממנו? האתר הוא : http://best-search.cc/index.php?v=6&aff=5450436.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי תיקייה שאני שומר בה כל מיני קבצים שאני מוריד עדכונים דרייברים וכ"ו....... עכשיו בכל פעם שאני פותח את התיקייה מופיעים לי הקבצים כסמל גדול ואני אוהב שהם מופים בשורות או באייקונים קטנים כאלו שאפשר לראות את כל התוכן של התיקייה בלי להגדיל את החלון והשאלה היא האם אפשר לקבע את זה כך שלמרות שאני יעשה ריסטרט הם עדיין ישארו כמו שהגדרתי ועוד שאלה : אני שומע מוזיקה בקיבצי MP3 בתוכנת ווינאמפ 5 והבעיה היא שנגיד ואני פותח אלבום אז השיר הראשון הופך להיות אחרון וכל הרשימה מתבלבלת אפילו אם אני ממספר את השירים שבתוך התיקייה זה עדיין מתבלגן בטעינה פליז אנשים זה יכול לשגע פילים 8)
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-