Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לאחרונה להשתמש ב"כלי ניהול" וגיליתי שהספריה ב-לוח הבקרה פשוט ריקה. איך משיבים את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98SE, וIE6 אני גולש באתרים וחלקם מורידים לי אוטומטים קבצים למחשב שנתקעים שם ומתקינים את עצמם מחדש דרך תיקיית ה-SYSTEM אני יודע איך להיפתר מהקבצים אבל כשאני שוב נכנס לאתרים הם שוב מורדים לי למחשב איך אני משנה את ההגדרות של הדפדפן כדי שיחסום הורדת קבצים אוטומטית?? אני מצטער אם בחרתי בפורום לא נכון, אבל זה יותר קשור לווינדוס מאשר לפורום תוכנה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הכל התחיל שסרקתי את המחשב בתוכנה שנקראת : SpyRemover התוכנה מצאה כמה SpyBots ואני הסרתי אותם. איך שיצאתי מהתוכנה החיבור שלי לאינטרנט נעצר (אני מחובר דרך ראוטר) אני אמרתי לעצמי בוא נעשה ריסטרט זה בטח יסתדר... עשיתי ריסטרט והוינדווס עלה נורא לאט,אני מתכוון ממש לאט! המסך שאומר שהמערכת מכינה את עצמה לעלות (משהו כזה) נשאר בערך דקה וחצי ואז יש את המסך שאומר ברוך הבא וגם זה לקח בערך דקה-דקה וחצי ואז הגעתי לדסקטופ...עד שהסמלים הופיעו לקחה דקה בערך וה-Bar שלמyה איפה שהvתחל והכל היה בעיצוב המקורי שלו...ללא ערכות הצבעים או משהו! לאחר כ20 שניות בערך עולה ההודעה הבאה: _____________________ כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של המערכת. שמור את כל עבודותיך והתנתק מהמערכת. הכיבוי הופעל על-ידי NT …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נראה לי שזה קשור בהגדרות של הWIN ולא של הGETRIGHT...לא?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי WIN XP עם SP1 מותקן מחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2 חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUB THE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED (THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC) מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן...... אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע...... קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד............. לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להכנס לכל אתר אני מקבל את ההודעה הבאה: Cannot find 'http://Address'. Make sure the path or Internet address is correct אבל, אם אני נכנס לאחד מהאתרים במועדפים או באתרים השמורים מתחת לשורת הכתובת אין שום בעיה להכנס. יש למישהו מושג ? עריכה; עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר אני נכנס לאתר בעזרת ctrl+enter, גם אין בעיה. תודה מראש. *אין לי FireWall ואני עם Windows XP.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! יש לי בתיקיית TEMP כל מיני קבצים עם שמות מוזרים כמו Pxu8124, Qg4283..... הם שוקלים בערך שמונים ומשהו קילו בייט. המחשב שלי עושה כל מיני בעיות מוזרות, ונראה לי שזה בגלל הקבצים האלו שהם אולי ווירוסים. מישהו אמר לי שהקבצים זה שטויות ושאפשר למחוק אותם... אבל אני פוחד שיקרה משהו למחשב אם אמחק אותם. אפשר עזרה?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הבעייה היא שה- cpu שלי תמיד על מאה. בדקתי בטאסק מנג'ר, בפרפורמנס מה גורם לזה. מה שגרם לזה היה- winlogon שגזל 70 cpu בערך... אם winlogon זה מה שאני חושב שזה אז, אז זה משהוא שהורדתי שבמקום שכשאני מדליק את הווינדווז יהיה כזה סמל של אקס פי עם קוו שמתמלא, אז יהיה כזה של גארפילד עם קו שמתמלא. ניסיתי לעצור את זה- לא עובד ניסיתי למחוק את זה- תוכנה אחרת משתמשת בזה כבר. בבקשה עזרה!!! ;Dתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא מזמן עשיתי עידכון לויינדוס דרך האתר של מיקרוסופט בגלל הוירוס SASSER ולמחרת פתאום התחיל להופיע לי בהדלקת המחשב מופיע בשורת המסימות למטה " נותרו עוד 30 יום להפעלה .." כנראה שהתקינו לי איזה תוכנה לא חוקית אולי ??? וכל יום זה יורד למה זה קורה רציתי לקחת את המחשב לחנות שקניתי ממנה אבל מסתבר שהיא נסגרה .משהו אמר לי שניתן להחליף קוד של ההתקנה או משהו כזה האים מישהו יכול לעזור ??? תודה :huh
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey you see ihave some problem wen i writing on hebrew in internet sites can you help me
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-