עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by benor,

התקנתי היום Windows 2003 Server (אל תשאלו למה). התקנתי את כל הדרייברים שאני צריך ל- Nforce 2 את הכי חדשים, וגם את הכי חדשים לכרטיס מסך 56.72 ו - Directx 9.0B הכרטיס מסך שלי זה GF4 OB טוב תראו את הבעיה במו עיניכם: יש לכם הצעות? תודה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by __MIKO__,

איך מוחקים מווינדוס (2000) את כל הסיסמאות והשמות משתמש שהמחשב זוכר לי בכל כניסה לאתר או חשבון מסויים?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by YN11,

יצרתי מספר פונטים התקנתי אותם במספר מחשבים והם מוצגים כראוי אולם ישנו מחשב אחד שלמרות שהתקנתי את הפונטים הם לא נראים בתקיית FONTS והם גם לא מוצגים כאשר אני רוצה לעצב טקסט רק כאשר אני עושה חיפוש וכותב את שם הפונטים הם מופיעים ב'תוצאות החיפוש' אולי זה קשור לכך שבמחשב זה מותקנים התוכנות 'קורל' , 'פריהנד' וא"כ מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. הוינדוס עולה לי מאוד לאט המסך השחור עם הסמל של וינדוס כאשר הוא מראה טעינה, מופיע על הצג למשך למעלה מ- דקה. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי הרגשה שזה קשור לזיכרון מכיוון שבהפעלת המחשב הזכרון מראה 200 (הוא 400) אבל במהלך העבודה הרגילה הוא עובד בסדר. למשיב אודה.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by eyalib,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים (זה לא קרה עד שפג תוקפו של האנטי ווירוס שלי) הם עולים ואז תוך שניה או שתיים הם נעלמים ובמקומם יש דף לבן וריק (אך בשורת הטקסט עדיין כתוב האתר). הרבה פעמים (כולל הכניסה לאתר הזה) קופצת לי הודעה שאומרת כי אי אפשר להעלות את הדף ואז קופצת עוד הודעה - עליה אני לוחץ והדף נסגר. עזרה ?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mDs,

לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by omri_ro,

איך איפשר לעשות DOWNGRADE(יש לזה מושג עיברי) לDX? יש לי 9.0B ואני מעוניין לחזור ל8.1

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  10. עד שפרמטתי את המחשב בפעם האחרונה השתמשתי בפיירוול של סיגט. מאז הפירמוט לא הצלחתי להתקין את הפיירוול בצורה חלקה והוא גם חסם לי את האינטרנט. עברתי להתמש בפיירוול של ווינדוס xp (שהבנתי שהוא בסדר) אבל עכשיו אני לא יכול להריץ את האימיול (Low ID). האם אני יכול לפתוח לאימיול פורטים בפיירוול של xp?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  12. הורדתי את אותו קובץ מכמה מקומות שונים ועדיין הוא לא עובד טוב, כל תוכנה שמנסה רק "לגעת" בקובץ ישר קורסת.. אקספלורר\נרו\מדיה פלייר\מיקרו דיוידי וכו... המליצו לי על תוכנה בשם VLC PLAYER שקוראת גם קבצים פגומים ואכן היא קראה את הקובץ מה אפשר לעשות? להוריד את הקובץ שוב לא יעזור כי כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוריד את הקובץ כמה פעמים ממקומות שונים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ramk321,

שלום, לאחרונה, באופן אוטומטי, משתנה אתר הבית באספלורר לאתר של MSN. למרות שאני כל פעם משנה לאתר אחר, הוא משתנה לבד ל MSN. בנוסף, אני לא יכול לקבוע את גודל החלון! או שהוא על כל המסך, או שהוא ב"מזער". לא ניתן לקבוע את הגודל... זה קרה לי בעבר, ועשיתי פירמוט כי חשבתי שזו תולעת.. מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by ayby,

יום טוב. : בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו). 1.שגיאה ב-RUNDLL32 2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE 3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפת…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  15. כאשר מתקינים XP במחשב חדש לגמרי שיש בו 40GB, הבנתי שהוא שואל כמה GB שיהיה בכונן המרכזי ©. אז נגיד אני בוחר 32GB, הוא אוטומטית ייצור גם כונן D עם 8GB הנותרים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\ בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון. בתודה רבה, דודי הסטלן.

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by hagay21,

האם ניתן לאלץ את המחשב לבצע פעולות חישוב יותר מהר גם אם הוא מראה שהוא ממצה 16 אחוז מפעילות המעבד? (פעולה שצורכת 16 אחוז כביכול תצרוך יותר ותסתיים מהר יותר ואני לא מדבר על המהרה פיזית)

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. למה ההודעה הזו מופיע לעיתים כאשר אני פותח חלון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. יש לי קובץ spyware שמסתתר אצלי על הכונן כבר 3 ימים, ניסיתי להוריד אותו היום מהצהריים ועד עכשיו, מה לא ניסיתי?! סרקתי עם ad-aware, סרקתי עם spybot, סרקתי עם spy sweeper, סרקתי עם נורטון אנטי וירוס, וסרקתי עם עוד 5 תוכנות נוספות שהורדתי (כל התוכנות הכי חדשות ומעודכנות). הקובץ הזה עושה לי את המוות!!! הוא מתקין לי תוכנות spyware כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ואז אני סורק, וזה מוצא את כל התוכנות שהוא התקין חוץ מהקובץ עצמו שמתקין אותן כל פעם מחדש!!!! זה כל כך מתסכל!!! ניסיתי אפילו לסרוק עם התוכנות במצב בטוח, וזה לא עזר!!! הורדתי את כל העידכונים של הווינדוס מהאתר שלהם ועדיין, כלום לא עזר. חבר'ה אני על סף בכי כבר. ולהלן תמונות: זאת ההודעה שאני מקבל אחרי שאני מפעיל מחדש את המחש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי שני כונני הארד דיסק כשאני מעביר קבצים מאחד לשני שוינדוס לא מראה שהתפנה מקום ומראה כאילו עדיין חסר לדוגמא אחד הכוננים מכיל 80 ג'יגה העברתי לשני 20 ג'יגה ככה שצריך להשאר בו 60 אבל הוא מראה שעדיין יש 80 תפוס שבפועל אחרי שוידאתי דרך ה properties שאכן התפוסה היא רק על 60 ג'יגה מה ניתן לעשות בנושא?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by Mishmish,

התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

שלום, כשאני מנסה לפתוח קבצי TXT הם לא נפתחים וכנראה שיש בעייה עם ה-NOTEPAD, אני צריך כנראה לשחזר את התוכנה מישהו יודע איך עושים את זה? תמונה:

23. Started by Pengo,

הוא אצלי ב'סימן שאלה' בDevice Manager מישהו מוכן לעזור לי אם זה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by stas12,

שלום. היום החלטתי להוריד סרטון קצר, עכשיו לחצתי על הלינק ונפתח חלון SAVE/OPEN/CANCEL/MORE INFO למטה היה V קטן מסומן אני בטעות הורדתי את הסימון ולחצתי SAVE... עכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהוא להוריד משהו הוא לא שואל אותי אם לשמור לפתוח וכו'... אלא מוריד ישר... השאלה שלי איך להחזיר את המצב לקדמותו? שישאל תמיד לפני הורדה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש (ללא הצלחה) את כתובת אתר הבטא של מיקרוסופט שם מפורסמות למשל גרסאות הבטא של אקספלורר (זה שישולב בלונגהורן), מדיה פלייר 10 וכו'. אבקש את כתובת האתר או הפנייה ללינקים להורדת גרסאות הבטא. כמו כן מבקש לדעת מהי גרסאת הבטא האחרונה של ווינדוס לונגהורן. תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים