Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory op…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
פתאום ה XP התחיל להעלות לאט תוכנות והן ישר לא מגיבות וכאשר אני מכבה אותן זה שואל האם ברצוני לשלוח מידע למיקרוסופט הבעיה התחילה אחרי שעשיתי רסטארט וכאשר המחשב נדלק זה כתב שהתגלתה חומרה חדשה , ואין חומרה חדשה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. הכל הלך חלק, התקנתי ווינדוס וגם אז הכל היה בסדר, רק מה... יש לי בעיה בלראות עברית. אני יכול לראות עברית ברוב המקומות, אבל במקומות כמו נגיד ה-Start menu, פרטים באייסיקיו, File description ובעוד כל מיני אני לא יכול. הגדרתי את הכל ב-Regional and Language Options ל-Hebrew ועדיין אני לא רואה עברית באותם המקומות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
באמצע ההתקנה מופיעה לי הודעה שהקובץ atapi.sys נמצע בשימוש. הפעלתי מחדש ב SAFE MODE ועדיין אותו דבר! גם בדקתי שלא מופיעה לי שום דבר בשם atapi בתהליכים... יש לי home edition. אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד. עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER. בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\ עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP. איך אני משנה ככה שגם הסוג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה ממש בעיה כל שנייה בערך קופץ פופ אפ...כמובן שיש לי אינטרנט מהיר ככה שאני מחובר תמיד וזה מפחיד, אני הולך ל חצי שעה , חוזר וכל המסך מלא בפופ אפים.... תעזרו לי אם יש לכם תוכנה או משהו שצריך לעשות כי זה לא סתם פופ אפים זה ממש מפחיד כל שנייה תודה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי.... ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"' ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה. יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כ…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השגיאה המוצגת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. ייתכן זהקובץ פגום או מגירסה בלתי מזוהה." השגיאה אינה מוצגת רק בקובץ ספציפי אחד, אלא בכל קבצי NFO.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב והופיעה ההודעה שבכותרת ואחרי שאני לוחץ אנטר אז הוא רושם לי את ההודעה שאומרת אין ווינדוס ובדרך כלל הייתי מפרמט אבל יש לי חומר חשוב בטירוף על כונן c, אז הבנתי שיש אפשרות לעשות שיחזור לווינדוס דרך הדיסק של הxp, אם תוכלו להסביר לי (צעד צעד בכמה שיותר פירוט) איך אני עושה דבר כזה זה יעזור לי מאוד! אין לי עוד מחשב בבית ואני מדבר דרך חבר בגלל זה אני כזה לחוץ ומחפש תשובה מפורטת מאוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה data error : cyclic Redundancy check בדיקת CRC הבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/default.asp מתחדש כל שבוע.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על תיקיות מסוימות הנמצאות על הדסקטופ,הן אינן נפתחות אלא מופיעות למטה על הtaskbar. כאשר אני לוחץ על האייקון של התיקייה בtaskbar היא עפה ונעלמת בצד ימין של המסך (האייקון שלה עדיין מופיע על הtaskbar). יוצא שאינני יכול לפתוח את התיקייה\יות והאייקונים של התיקיות על הtaskbar אינן עוברות למצב של not responding ,אלא בכל לחיצה חוזרת עליהן הן מתעופפות. מישהו יכול לעזור לי דחוף???
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-