Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. מישהו אולי יודע באיזה שנה יצא למכירה בארץ WINDOWS XP? (אני מדבר על גירסה רגילה לא BETA) תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אם הורדתי קובץ של 160 ומשהו מגה ויצאתי בטעות (ההורדה דרך הווינדוס) אז חלק מהקובץ נשמר איפשהו או שברגע שיצאתי הוא נמחק?? תודה רבה!! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כאשר אני מגיע בהתקנה של ווינדוס 98 לשלב הזה : Now the License Agreement. Read it and if you agree click on "I accept the Agreement" and click Next. If you select "I don't accept the Agreement" then setup will end. אני מגלה שהעכבר לא עובד ואין ביכולתי ל"הסכים " כמה ריסטים לא עזרו מה אפשר לעשות ?? בעיה טיפשית אבל עדיין בעיה תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כל הגירסאות של ויסה? אולטמייט,פרימיום,ביזנס,הום וכו'.. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ויסטה חדשה לי ואני לא מצליח להתמצא בה. אני רוצה להתקין AD AWARE ולא מצליח. ניסיתי לשמור את הקובץ ואז להתקין אך גם זה לא הצליח. אם יש איזה מדריך לויסטה אשמח לקבל לינק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אנשים תקשיבו הורדתי את הגרסת טרייל שפורסמה פה באתר לפני כמה שבועות.. עכשיו היום הצלחתי להתקין אותה ושחכתי לרשום את הקוד שלה! מה אני יכול לעשות? אני ממש אבוד. אם המישהוא שפתח את התראד הזה ויודע מה הקוד שלו אני מתחנן שתעזורו לי. מה עוד אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה להעביר אחד לשני קבצים כבדים במקום לצרוב איך אני יכול להעביר את הקבצים שמעתי אני מחבר איזה כבר אחד לשני משהו למשיהו יש מושג איך??...
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני בעל ווינדוס XP חוקי כשאני בא לאתחל את המחשב ולהריץ את ההתקנה הוא מציג עבורי שגיאה וזה בעת בדיקת הקבצים בהתקנה השגיאה היא file acpi.sys error 32768 מה עושים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תמונה http://img411.imageshack.us/my.php?image=1111z.jpg איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט, יש סימון בסרגל משימות שאני מוריד עידכון. הבעיה היא שכל פעם זה אותו עידכון. נ.ב איך יודעים , אם הsp2 מותקן ? ואם לא אז איך מתקינים אותו.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא מזמן טכנאי מחשבים,קצת טיפוס אבל לא משנה,פירמט לי את הנייד. היה ויסטה הום,הוא שידרג לפרימיום והשאיר לי תקייה של WINDOWS OLD כדי להעביר קבצים שאני יצטרך. כל זה היה הרבה לפני יציאת WINDOWS 7 חשוב לציין.... הבעייה שעכשיו אני לא מצליח למחוק את ה 7 GB שנשארו מהתקיית WINDOWS OLD שאני לא צריך..הוא אומר שאני צריך רשות למחוק את הקבצים. אני מופיע כאדמין ואין יוזרים אחרים על המחשב,מישהו יודע למה הוא לא נותן לי למחוק??
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאיזה אתר [פורום], והאוונט הביא הודעה ואז כל התפריטים של האוונט הפכו לג'יבריש. מה לעשות? ניסיתי להתקין מחדש, לסרוק ספיי וניקוי הרג'סטרי. בקדתי בהגדרות אזור ושפה - הכל עברית/ישראל. שום דבר לא פעל, עדיין ג'יבריש. מצורפת תמונה ואל תגידו לי לעבור למקסטון, אני מעדיף את האוונט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! יש לי עותק בלתי חוקי של וינדוז שהטכנאי שהביא לי את המחשב הקודם הביא לי. לא ידעתי אם העותק פיראטי או לא עד שהתקנתי את מערכת הזיהוי של מייקרוסופט שאמרה שהעותק לא חוקי. השאלה היא: האם אני יכול להתקין וינדוז עם סיריאל חוקי (לקנות וינדוז חדש) מבלי לפרמט את המחשב? אם כן, האם אצטרך גרסאת OEM או RETAIL? אני מבקש להמנע מתגובות שימתחו ביקורת על עצם הקנייה, אלא לענות לי על השאלה האם מבחינה טכנית הדבר אפשרי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה נגיד שאני עובד עם הדפדפן במסך מלא ואז אני פותח חלון קטן לדוגמה "המסמכים שלי " ברגע שאני מזיז את החץ של העכבר מהחלון הקטן אל חלון הדפדפן במסך המלא הוא עולה על החלון הקטן אך אני מבטל את האפשרות הזו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-