Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל ושהדלקתי שוב את המחשב גיליתי מספר קבצים (מוכרים ובטוח שאינם כל "קובץ מזיק" מסוג שהוא) קבצים אלה אינם "מוכנים" להימחק, ניסיתי בdr delete וזה רושם "הקובץ אינו קיים" , למרות שהגעתי לקבצים האלה דרך התפריט של התוכנה dr delete. ושאני מנסה למחוק ידנית זה רושם "לא ניתן מכיוון שהקובץ\ספריה פגומים" , עכשיו השיא של העניין לדעתי זה שניסיתי להכנס ב safe mode בפעמיים הראשונות הוא בכלל לא עלה ונתקע כשהוא רושם tdi.sys . איכשהוא בנסיון השלישי עלה בsafe mode וניסיתי למחוק את הקבצים ממצב בטוח ואותה שגיאה זה רושם. אשמח לעזרה - תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
(שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מאיזו תיקיה מתקין הוינדאוס את ה IIS למחשב . כי זה לא מתקין אותו אוטומטית משום מה וצריך להביא לו את התיקיה מאיפה שהוא יוכל לקרוא את הקבצים להתקנה, אבל אני לא יודע מאיזו תיקיה. PLZ HELP !! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש ובלי לחשוב פעמים התקנתי על המחשב החדש Windows XP 32Bit אני משתמש בא הרבה הרבה שנים ושמתי לב ומערכת הפעלה לא משתמשת בכל הזיכרון אלה רק ב 3 GB ממנו ואני הרבה זמן חושב על לעבור ל 64BIT אז רציתי לשאול מה מומלץ יותר Windows XP 64Bit או Windows Vista 64Bit ? תודה רבה אלכסנדר. מצטער על שגיאות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם , הזמנתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב על מנת להשלים 4 גיג'ה כרגע יש לי מערכת הפעלה 32 ביט האם כדי להתקין את גראסת 64 ביט על מנת לנצל את כל הזיכרון אני צריך עוד פעם לפרמט או שיש אפשרות כזו להמיר את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כתוב Crash Dump ואני אף פעם לא מצליח לקרוא מה כתוב.. זה עושה מסך כחול ולמטה כתוב משהו על זיכרון פיסיקלי, ואחר"כ המחשב נכבה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם ניתן להפעיל disk-on-key במערכת windows NT? איפה אפשר למצוא דרייבר בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-