עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי מחדש את הוינדוס (עם SP2) והבעיה שלי היא שאני לא שומע קולות בכלל חוץ מהמדיה פלייר....

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

6. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by sagioto,

שלום רב! קניתי מחשב חדש עם WinXP, ניסיתי להתקין את המצלמה שלי (sony DSC-T1) כשהיא הייתה מחוברת בעזרת USB למחשב מסתבר שהיה כתוב שזה עלול לגרום לתקה אם מתקינים תוך כדי שהמצלמה מחוברת. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה המחשב מודיע לי שהייתה תקלה בהתקנה והמצלמה לא תפעל כראוי. התוכנות לא מגיבות אליה. ניסיתי כבר עשרות פעם להסיר את המצלמה ואת הדרייברים ולהתקין מחדש ודבר לא עזר. היו כמה פעמים שמנהל ההתקנים פעל או אשף הוספת חומרה פעל שכן הצלחתי לבצע העברת נתונים אך פרט לזה אני אבוד. אני מודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. שלום! יש לי עותק בלתי חוקי של וינדוז שהטכנאי שהביא לי את המחשב הקודם הביא לי. לא ידעתי אם העותק פיראטי או לא עד שהתקנתי את מערכת הזיהוי של מייקרוסופט שאמרה שהעותק לא חוקי. השאלה היא: האם אני יכול להתקין וינדוז עם סיריאל חוקי (לקנות וינדוז חדש) מבלי לפרמט את המחשב? אם כן, האם אצטרך גרסאת OEM או RETAIL? אני מבקש להמנע מתגובות שימתחו ביקורת על עצם הקנייה, אלא לענות לי על השאלה האם מבחינה טכנית הדבר אפשרי. תודה.

10. Started by iMKO,

אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by I21I21,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. יש לי בעיה בווינדוס בכל הפעלה מחדש של המחשב מופיעה הודעה שאיני מבין את תוכנה... rthdcpl.exe- illegal system dll relocation the ststem dll user32.dll was relocated in memory. this application will not run proparly. the vendor supplying the dll should be contacted for a new dll. מה הכוונה...? מה לא בסדר...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. האם זו בעיה במערכת הפעלה או בחומרה ואיך ניתן לסדר ללא פרמוט? לא נשמעו צפצופים..

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by tzuki_f,

בVISTA BUSINES מדי פעם הLANGUAGE BAR נעלם ואני לא יכול לעבור בין עברית לאנגלית(כמו עכשיו) הבעיה בדרך כלל מסתדרת כשאני מפעיל את המחשב מחדש אבל אז ה BAR מופיע באמצע המסך ואם אני מנסה להחזיר אותו דרך האפשרויות לSART BAR (הפס למטה) אז לפעמים הוא מציית ועובר למקומו הטיבעי ולפעמים הוא נעלם לחלוטין ואז אי אפשר להחליף שפות במקלדת וכשאני משנה TEXT SERVICES AND INPUT לDOCKED IN THE TASK BAR לאחר שאני שומר סוגר ופותח את החלון מחדש הוא קופץ לי FLOATING ON DESKTOP הצאות לפיתרון יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

17. Started by בזיק,

שלום אני מנסה להכניס את המחשב למצב stand by/hibernate, הוא נכנס למצב הזה לכמה שניות ואז מעצמו חוזר למצב רגיל. מה לעשות? ולא, זה לא שאני מזיז את העכבר בטעות.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. אני רוצה לקנות DOK ולחבר אותו קבוע למחשב...עכשיו אני רוצה להתקין עליו וינדווס XP PRO השאלה היא כמה בגג הנפח שלו (נגיד ואני מתקין סטנדרטי...עם מדיה פלייר וכאלה).... האם אפשר לעשות בוט מUSB? האם DOK של 2GB יספיקו (נגיד להתקנה מינימלית,ללא מדיה פלייר ומויי מייקר וכל הבולשיט הזה..)...והאם המערכת הפעלה תהיה יותר מהירה? ותעלה יותר מהר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by Dan4,

מישהו כבר ניסה?:

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by g_s,

יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by e-d-a,

כשאני מדליק את המערכת ב95 אחוז מהפעמים היא נתקעת ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש ושוב עד שזה עובד ואפשר לעבוד עם המחשב. ובמקרים אחרים הwin קופא סתם ככה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש. המחשב שלי זה מה שבחתימה וזה קורה גם בלי oc הווינדוס שלי xp pro sp2. כל עצה מועילה תעזור תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by guyyug,

בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. שלום רב התקנתי אתמול ווינדוס XP SP2 2006 על מחשב אינטל חדש לגמרי, ואחרי עבודה של כמה שעות (בלי אנטיוירוס), צצה לה בעיה.. כשאני נכנס ל'התחל', ועומד עם העכבר על אחד מהתפריטים שיש להם חץ והם אמורים להיפתח לעוד תפריט משנה (כמו ALL PROGRAMS, MY RECENT DOCUMENTS וכו'), אז אני לא רואה את תפריט המשנה - אלא רק את הצללית שלו, את הגבול שלו. התפריט עצמו נפתח והוא קיים - כשאני לוחץ על משהו בתפריט אז נפתחת תוכנה כלשהי - אבל אני לא רואה אותו ואת הרשימה שלו, אלא רק את הצללית של התפריט משנה.. אשמח לקבל פתרון לבעיה! (הרצתי כעת סריקה בנורטון 2006 וב-SPY BOT ואין שום ווירוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.