עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תמונה שווה 1000 מילים יש פתרון לכך !? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by redead,

התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום לכם... כשאני מדליק את המחשב לפני שאני רואה את מסך ה- BOOT (המסך של הווינדוס) הוא שואל אותי באיזה ווינדוס לבחור. יש לי את שני האפשרויות הבאות: Windows XP Professional וגם- Windows XP Professional(BOOTSCREEN) אין לי מושג מה זה השני (הוא לא היה אצלי) מה עלי לעשות בשביל לעשות את זה? ודרך אגב לא משנה לאן אני נכנס זה אותו הדבר (סמלים וכל השאר...אין שינוי)

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. כבר כמה זמן בערך שיש שתי תהליכים של IExplorer במנהל המשימות. התוכנה בכלל לא עובדת ואי אפשר לבטל את התהליכים האלה, רק עם msconfig, אבל גיליתי שאחרי מספר דקות של שימוש במחשב הבעיה חוזרת.. הם גורמים לבעיות ולקפיצת מסך של פרסומות כל כמה זמן וללאגים במוסיקה. התקנתי מספר תוכנות לתיקון המחשב ולתחזוקה והרצתי סריקות אבל כל אלה לא מצאו שום דבר.. adaware, spyboot, nod32, ccleaner, spywaredoctor, pc booster, registery booster2, TuneUp Utilities 2008, אולי נורטון או AVG יגלו את זה, אותם לא ניסיתי עדיין. הלכתי לפתרון הכי פשוט, נכנסתי למצב בטוח ומחקתי את IExplorer7 מהמחשב. הבעיה נפתרה באמת. אבל אז לא היה IExplorer יש למישהו רעיון מה ואיך מעיפים את הבעיה של האקספלורר? אני רץ על xp pr…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. היי, מאז שקיבלתי את המחשב החדש יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הדפדפן אקספלורר (על כל סוגיו, גם 6 וגם 7 שהתקנתי לא מזמן). ברגע שאני פותח המון טאבים (נגיד 15), האקספלורר מתחיל לעבוד מוזר ונתקע מעט, ואז בחלק מהטאבים נעלמת שורת המשימות (קובץ, עריכה מועדפים וכו') והם כלל לא עולים או טוענים את הדף, ואם למשל אני שולח תגובה כאן או באתרים אחרים ואז באמצע שזה שולח אני יוצא מהטאב (הרי זה כבר שלח בתאכלס) פתאום מתחילים לקפוץ לי מלא טאבים אחד אחרי השני ללא הפסקה! אי אפשר לצאת מהם וברגע שאני יוצא קופץ עוד אחד, לבסוף זה נגמר ב ALT+F4 הרבה פעמים עד שהכל נעלם ולפעמים גם באיתחול מחדש של המערכת. מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? אם אני עובד רק עם 2-3 ומקסימום של 6 טאבים אז זה עובד עוד בסדר איכשהו, …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by bob24,

אני מתכוון לקנות windows vista אבל אני לא מבין כלום במחשבים יש לי גרסה לא חוקית של xp... ההתקנה תעבוד בסדר? ואני א מבין איך זה הולך vista תהיה במקום xp או עם? האם ההתקנה פשוטה?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Shiker,

שלום אני בעל ווינדוס XP חוקי כשאני בא לאתחל את המחשב ולהריץ את ההתקנה הוא מציג עבורי שגיאה וזה בעת בדיקת הקבצים בהתקנה השגיאה היא file acpi.sys error 32768 מה עושים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. בבקשה לא צריך לפרט למה רק מישהו עם מחשב מעודכן SP2 יכול לחפש במחשבו קובץ בשם CMMGR32.EXE שאמור להיות ב c:\windows\system32 ואז לאמר כאן מה גודלו... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה שצצה כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש והבעיה קיימת כבר יומים. עשיתי ניקוי ספיואר אתמול אך היום התוכנה כבר לא עובדת... ניקיתי הכול! פשוט כל מה שלא צריך ניקיתי עם תוכנות! עשיתי איחוי דיסק לכל הכוננים וסרקתי סריקה מלאה של שגיאות במחשב. יש לי וינדאוז אקס פי SP2. אתמול אני ראיתי במנהל המשימות שהמחשב פשוט עמוס! כל הזיכרון הוירטואלי [1.8 ג'יגה] תפוס! לא האמנתי... המעבד גם היה כמעט בשיא... יש לי מעבד 2.8C עם זכרון של 512 ולוח אם IC7-MAX3 של אביט והטמפרטורות גם הן סבירות עד נמוכות מאוד. הינה הבעיה שצצה בפעלת המחשב - ואם לא רואים אז הינה הקישור - http://imgsrv.pic4u.co.il/ac3007f674dab05a2d43c99cbd32b240030000.aspx תודה מראש, אבי.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by mazoneli,

מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by moshe_ha,

אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by myjunkmail0000,

אני מעונין להתקין תוכנות אשר דורשות ADMIN למחשב (JAVA לדוגמא) איך אפשר לפרוץ את זה? או שהדבר בלתי אפשרי/ממש ממש ממש מסובך... המחשב הוא מחשב של העבודה...

20. Started by Ac-Boy,

כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by minach,

כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים.. אחד עם אקס פי.. השני עם ווינדוס 2000 פרו באקס פי יש אפשרות ללחוץ עכבר ימני, מאפיינים, לשונית של נגישות.. או משהו כזה.. ואז לסמן V שיפעל על מערכת הפעלה כלשהי בווינדוס 2000 אני לא מוצא את האפשרות הזאת.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. מה שאני רוצה בעצם זה לגרום לקובץ לעבוד כאילו תחת ווינדוס NT בווינדוס 2000.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. Started by amitay935,

כל כמה זמן לדעתכם כדאי לפרמט וינדוס ויסטה home premium או בכלל כל ויסטה כי יש לי את המשחק frontlines והוא כזה כל הזמן נתקע וחבר שלי אומר אתה צריך לפרמט את הוסיטה(וקרייסיס עובד לי די חלק) אז אני חושב שלא כדאי? אז תתנו לי את דעתכם

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים