עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GENERAL,

אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  2. היו לי 2 הרדיסקים. אחרי שחיברתי אחד נוסף לאחר זמן קצר וריסט הוא נידחף לי בין כונן C לכל הכוננים האחרים אז כולם זזו. מה שהיה E הפך לF וילי יש דברים מותקנים בכונן זה שעכשיו לא עובדים ביגלל זה. (יש לי WINDOWS XP SP2) מישהוא יחול לעזור לי ולהסביר איך אני מחזיר את הכונן החדש לסוף הרשימה?

3. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by CPU man,

יש לי מחשב חדש עם מעבד core 2 duo וזיכרון 1gb, אבל יש לי כרטיס מסך מובנה שאפשר לכוון אותו לזיכרון מקבסימלי של 128 mb האם windows vista יכול לעלות על המחשב? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by yoni321,

טוב אנשים שאלה נוספת יש לי אליכם אז ככה אני משתמש באקספלור 6 ואתם יודעים אתה צופים בסרטונים באתרים כמו sport 5 וכו'. עכשיו משום מה אני לא שומע סאונד ועד לפני כמה ימים יכולתי לשמוע הכל טוב ויפה סרקתי תמחשב ואין שום וירוס. פתאום זה אין סאונד משהו מוזר ניסיתי אפילו למחוק תדרייבר של ה auido והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר. לגבי codec יש לי את הכי עדכני נראה לי k-lite 3.60. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אנא להגיב כי זמ מחרפן כי שאני רואה סרט במחשב יש סאונד והכל טוב אבל שאני צופה בסרטון באינטרנט אין לי סאונד לא משנה באיזה אתר. תודה

8. אני מתכוון שכשיש נניח5 חלונות של IE או MY COMPUTER או כל כמה חלונות מאותו הסוג,אז הם מוצגים למטה כיחידה אחת שאם לוחצים עליה יש לך אפשרות לבחירה של חלון ספציפי. אני רוצה לשנות את זה לחלונות בודדים שיהיו אחד ליד השני.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by Stranger,

אם הורדתי קובץ של 160 ומשהו מגה ויצאתי בטעות (ההורדה דרך הווינדוס) אז חלק מהקובץ נשמר איפשהו או שברגע שיצאתי הוא נמחק?? תודה רבה!! יום טוב!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by מאור247,

אם יש לי לדוגמא שני כוננים קשיחים: 1) כונן קשיח א' 60 ג'יגה 2) כונן ב' קשיח 40 ג'יגה כשאני מפרמט ומחלק למחיצות ..... איך אפשר לעשות שכונן קשיח א' יהיה כמחיצה אחת של 60 ג'יגה וכונן קשיח ב' יהיה כמחיצה שנייה של 40 ג'יגה??

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by nondos,

שלום, האם ישנה אפשרות בחלונות XP לקבוע משתמש קבוע ויחיד שהמערכת תעלה איתו באופן אוטומטי כל פעם ולא תעלה לי את ה Welcome Screen ובמידה ואני ארצה משתמש אחר אני אעשה Log Off ואחליף משתמש תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by idofr,

אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by assaf990,

בכל פעם שאני פותח מסמך או עושה "עיון" וזה תוקע את המחשב ל-40 שניות איך מבטלים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by קורלאונה,

קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה להעביר אחד לשני קבצים כבדים במקום לצרוב איך אני יכול להעביר את הקבצים שמעתי אני מחבר איזה כבר אחד לשני משהו למשיהו יש מושג איך??...

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  17. מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM ,ורציתי לשאול האם אני יכול לעשות שרת דוא"ל שיהיה לי במחשב? ובכך לחסוך ממני שרת חיצוני שמגביל אותי לכמות נמוכה של אחסון דוא"ל.

19. היי חברים אני מתקין כנראה השבוע ויסטה שוב והפעם אני רוצה לחלק את הכונן, עד עכשיו היה לי 500 שלם ועוד 120 שזה קשיח נוסף, האם 100 גיגה מחיצה יספיקו לכל הצרכים של ויסטה או שכדאי לתת עוד קצת, אני מתקין גם תוכנות על איפה שהויסטה. תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה: WINDOWS\Debug\NetSetup.LOG אפשרי למחוק? או לא לגעת?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by dannygnh,

כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט, יש סימון בסרגל משימות שאני מוריד עידכון. הבעיה היא שכל פעם זה אותו עידכון. נ.ב איך יודעים , אם הsp2 מותקן ? ואם לא אז איך מתקינים אותו.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by supercars,

הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. קודם כל, אני מבקש עזרה מיקצועית! אני לא מעוניין בתגובות של אילו הלא בטוחים ב-100% (או לפחות 95% ) במה שהם מציעים! כידוע, נושא ה-Pagefile כבר מוצא בפורומים ברחבי העולם, אין סוף גרסאות ודעות על גודלו ומיקומו האידיאלים. אשמח לתגובות מאילו שתוכן הקישורים הבאים הוא מובן מאליו עבורם: http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;889654 מס' פרטים רלוונטיים: מערכת ההפעלה - Windows XP Pro x64. זיכרון - 1GB 2 כוננים קשיחים: 1 - WD Raptor 74GB 10k - עליו מערכת ההפעלה. (SATA1) 2 - WD 160GB SATA1 - בשימוש לעיתים רחוקות. 2 הדיסקים נמצאים על אותו הבקר. בבקשה התייחסו לכך שעל כל דיסק קיימת מחיצה אחת בלבד (זאת לא המ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים