עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by d_v,

שלום, ויסטה חדשה לי ואני לא מצליח להתמצא בה. אני רוצה להתקין AD AWARE ולא מצליח. ניסיתי לשמור את הקובץ ואז להתקין אך גם זה לא הצליח. אם יש איזה מדריך לויסטה אשמח לקבל לינק. תודה!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. יש לי כרגע מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני קונה מחשב חדש עם 4GB זכרון ורוצה להתקין ווינדוס 7 64 ביט. השאלה שלי היא האם עלולה להיות בעיה כלשהי בתקשורת בין המחשבים ברשת ביתית (שיתוף קבצים, מדפסת וכו') בגלל מערכות הפעלה שונות?

3. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

4. Started by menypeled,

אהלן, כאשר אני מנסה להוריד קובץ ל-MP3 שלי אני מקבל הודעה "can't copy <name of the file>: the device has either stopped responding or has been disconnected". ??? הבעיה משתחזרת לי גם על MP3 אחר כך שזה נראה כמו בעיה כלשהיא ב-WINDOWS או באחד הדרייברים. מישהו מכיר את התופעה , ויותר חשוב איך לתפעל אותה... THANKS...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. במהלך ניסיוני להתקין SP2 על מחשב עם WIN XP CORP התקבלה לי הודעה שגיאה שחסר קובץ, לחצתי OK וההתקנה המשיכה הלאה. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני בוחר ביוזר שלי ןמתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Aproblem is preventing windows from accurately checking the license fot this computer, error number: 0X8007007F. ניסיתי לעלות את המחשב ב SAFE MODE אך זה לא עזר, כנ"ל גם לגבי return to last good known configuration. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה ומה הגורם לה?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by nir_varon,

קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by Dan4,

מישהו כבר ניסה?:

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by sagioto,

שלום רב! קניתי מחשב חדש עם WinXP, ניסיתי להתקין את המצלמה שלי (sony DSC-T1) כשהיא הייתה מחוברת בעזרת USB למחשב מסתבר שהיה כתוב שזה עלול לגרום לתקה אם מתקינים תוך כדי שהמצלמה מחוברת. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה המחשב מודיע לי שהייתה תקלה בהתקנה והמצלמה לא תפעל כראוי. התוכנות לא מגיבות אליה. ניסיתי כבר עשרות פעם להסיר את המצלמה ואת הדרייברים ולהתקין מחדש ודבר לא עזר. היו כמה פעמים שמנהל ההתקנים פעל או אשף הוספת חומרה פעל שכן הצלחתי לבצע העברת נתונים אך פרט לזה אני אבוד. אני מודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. Started by fuichtva,

במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by SHAY951,

נכון בד"כ ב WIN XP שלוחצים עם כפתור ימיני על איזושהי תמונה יש בין כל האפשרויות "קבע כרקע". עכשיו, פעם זה היה גם אצלי ככה, אבל מאז שעשיתי איזה עדכון ל WINDOWS כבר אין את האפשרות הזאת יותר. אפשר איכשהו לסדר את זה שהאפשרות הזאת תחזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Stranger,

אם הורדתי קובץ של 160 ומשהו מגה ויצאתי בטעות (ההורדה דרך הווינדוס) אז חלק מהקובץ נשמר איפשהו או שברגע שיצאתי הוא נמחק?? תודה רבה!! יום טוב!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by guyyug,

בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. שלום! יש לי עותק בלתי חוקי של וינדוז שהטכנאי שהביא לי את המחשב הקודם הביא לי. לא ידעתי אם העותק פיראטי או לא עד שהתקנתי את מערכת הזיהוי של מייקרוסופט שאמרה שהעותק לא חוקי. השאלה היא: האם אני יכול להתקין וינדוז עם סיריאל חוקי (לקנות וינדוז חדש) מבלי לפרמט את המחשב? אם כן, האם אצטרך גרסאת OEM או RETAIL? אני מבקש להמנע מתגובות שימתחו ביקורת על עצם הקנייה, אלא לענות לי על השאלה האם מבחינה טכנית הדבר אפשרי. תודה.

20. שאני בא לפתוח את האינטרנט אקספלורר יש לי את השגיאה הזאת. והוא לא נותן לי לפתוח (עכשיו אני בדפדפן פיירפוקס) מצורף תמונה הצבעים של התמונה בכוונה ככה שהיא לא תתפוס הרבה מקום [attachment deleted by admin]

21. שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by asdasdasd,

אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by MDK,

שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.