Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
וירוס Backdoor.Blarul ניפתח על המחשב והרס את כל האיקונים מחקתי אותו א בל זה נישאר ניסיתי לשנות לאיקונים אחרים אבל עדיין נישאר בדת קצת הרוס מה לעשות אני חושב שצריך לשנות משהו ב REGISTRY מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו זה חשוב לי בתודה . ???
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כל דבר קטן שאני עושה מקפיץ חלון בשם just-in-time-debugging ויש גם כל מני בעיות debugging מעצבנות בכל תוכנה כמעט! מה לעשות כדי להעלים את זה?!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
בימים האחרונים הפיירוול שלי חוסם כל הזמן נסיונות של ה-Windows Explorer (לא IE) להתחבר לאתר Optimalsoft.com. אחרי הרצה חוזרת ונשנית של Adaware ו-Spywareblaster, חיפוש ברג'יסטרי ואפילו חיפוש של קבצי טקסט שמכילים את הביטוי הזה, לא הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. מישהו מכיר את הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני משתמש בכל התוכנות הפופולריות להסרת תוכנות ריגול. הבעיה שאחרי שאני מסיר את התוכנות הם חוזרות לי למחשב כבר באותו יום !!! דופקות לי את הווינדוס.. איך מתחסנים ?? לא יכול להיות שאין שום תוכנה שמונעת מהתוכנות האלה להיכנס בזמן אמת נכון ?? ידוע לי שבתוכנה SPYBOT יש אופציה בשם IMMUNIZE אבל היא לא עוזרת כיוון שלSPYBOT אין עידכונים יותר מחודשיים. עזרו לי !! מה לעשות ?? HELP ! הצילו !
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, בזמן ה-startup אני מקבל את ההודעה שקובץ בשם bridge.dll לא יכול לעלות לא זכור לי שמחקתי או התקנתי משהו מיוחד בזמן האחרון , למרות שיש סיכוי (הסניליות הזו הורגת אותי) אני משתמש ב-windows xp ולמרות ההודעה, הוינדוס עובד בסדר בלי יותר מדי תקלות (טוב נו, בכל זאת וינדוס) מה זה ואיך אני מתקן את הבעייה? שוב לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין לי נסיון עם זה וממש אין לי חשק להתחיל לחפש במיקרוסופט. מישהו עשה את זה? צריך להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
במשך השעות האחרונות אני מקבל את ההודעה הזאת מידי פעם, בלי קשר למה שאני עושה במחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? למה המחשב סוגר את השרות הזה ? וירוס ?? ספאם ?? מה.... צירפתי להודעה תמונה של הודעת השגיאה המקורית. ועוד משהו מוזר.. כל 10 דקות הנורטון אנטיוירוס מודיע לי שמצא וירוס מסוג SPYBOT משהו במחשב וכל פעם בידיוק באותו מקום וכותב שהצליח למחוק אותו בהצלחה... עידכונים אוטומטים לווינדוס. עד היום האפשרות הייתה על פעילה (למרות שלא הצלחתי לעשות עידכון עדיין) ועכשיו תפריט העידכונים האוטומטי לווינדוס במאפייני המחשב שלי בצבע אפור ורשום שאפשרות זו לא זמינה. למה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב. כל פעם שאני מכניס כתובת מסויימת לשורת הכתובת באקספלורר בלי http:// או www. (כתובתת כזו: hwzone.co.il) זה מגיע לי לדף כזה: http://www.ms-search.com/search.php?aid=30626&q=hwzone.co.il ותמיד זה היה ניכנס לי ישר לאתר בלי להוסיף בהתחלה http:// או www איך אפשר לסדר את זה? (ניסיתי כל תוכנה נגד spys אבל לא הצלחי..) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי מסך שבו אני צריך לבחור את המערכת הפעלה XP ו 98 איך אני יכול לבטל את המסך הנ"ל כדי שהמחשב יכנס אוטומטי ל xp ? אני מניח שזאת שאלה נפוצה ... אבל הרצתי חיפוש בפורום ולא הצחלתי למצוא תשובה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עבור יוזר אחד בלבד מתוך שלושה ב-XP PRO ?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום מחדש את WINXP לאחר שפירמטתי אותו אתמול, ולמרבה הפליאה הוא לא קורא פונטים בעברית. כלומר, לכתוב בעברית אני יכול, וגם לראות עברית אני יכול, אבל אם למשל אני פותח מסמך ישן שנשמר לפני הפירמוט כקובץ TXT (למשל) אז כל העברית שלו נהיית ג'יבריש. כנ"ל לגבי תפריטים של תוכנות - למשל, כאשר אני מפעיל את אאוטלוק (בעברית) אז כל התפריטים מופיעים בג'יבריש. מה עושים? תודה מראש. נ.ב מצורפת תמונה להמחשת התופעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO. אחרי ההתקנה עבדתי בחשבון ה Admin כחשבון הראשי, הרגיל. הדבר לא הפריע לי במיוחד. עד שרציתי לפתוח עוד חשבון - רציתי שהחשבון יהיה Limited - כדי לעשות זאת הייתי צריך לעשות עוד חשבון שיהיה "Admin". עכשיו כשווינדוס עולה אין לי אפשרות להיכנס לחשבון של הAdmin. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ולמחוק את החשבונות האחרים, אך זה לא נתן אפשרות כזאת. תודה...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלים קבצים דרך וינדוס איך ניתן לחזור ולראות אותם?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם...... יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים דוגמת ParaPara כל האותיות הפוכות... אל תגידו לי ללכת ל - View ו - Encoding ושם לשים על עברית כי ניסיתי שם כבר את כל האפשרויות של עברית. שמתי לב שחסר לי שם (Hebrew (Iso-Visual יכול להיות שזו הבעיה אבל אני לא בטוח אם זוהי אכן הבעיה אשמח אם תוכלו להגיד לי איך אני מוסיף לשם את ה - (Hebrew (Iso-Visual אם זוהי לא הבעיה אשמח אם תוכלו לומר לי מהי כן הבעיה.... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, כפי שאתם רואים בתמונה הזו: http://img5.imagetown.net/26021675.png יש למטה קובץ Windows Service Pack Setup שלוקח את כל משאבי המעבד וזאת מיד לאחר שהמחשב מופעל. ואז אני צריך לסגור אותו ידנית... בהפעלה הבאה שלהמחשב הוא שוב מופעל. אין לעניין הזה שום זכר ב-msconfig ולכן התפלאתי לראות שהוא חוזר על עצמו כל פעם. אשמח לדעת כיצד לבטל קובץ זה ולמנוע ממנו לעלות בעת הפעלת המחשב. תודה.
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1)מהראשון ליולי עד היום קיבלתי36 הודעות נגועות בnetsky ועוד עם sasser 2)קיבלתי היום הודעה שנדבקתי ב bloodhound.exploit 6 , התקנתי את ה security patch רק אחרי שנדבקתי , פעם ראשונה שזה קורה לי 3) spybot כל הזמן מודיע לי שאני מנסה להוריד avenue A inc. ושואל אותי אם לאשר או לא כי זה "איום מוכר" spybot לא מוצא שום דבר בסריקה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחר שכמה דברים נהפכו ליפנית במחשב שלי (האופיס) החלטתי לפרמט, אך כאשר התקנתי מחדש את כל העידכונים, במהלך התקנת sp1 מופיעה לי הודעה : The file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other applications and try again למישהו יש מושג איזה תוכנה יכולה להשתמש בזה? כי אני יודע שזה קובץ של משהו שקשור לדיסקים. (נ.ב. הדבר היחידי שקשור לדיסקים שנמצא במחשב שלי זה נרו ואלכוהול 120)
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-