עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by snir0,

פירמטתי את המחשב דרך דיסק ההתקנה שלי ואז התקנתי את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך והמחשב ביצע ריסטרט. מערכת ההפעלה עלתה והוצג בפניי שולחן העבודה, אך ללא שום תגובה כאשר אני מנסה ללחוץ על אייקונים וכו' לוח האם: GIGABITE 965 S3 כרטיס מסך: RADEON 1950XTX מערכת הפעלה: WINXP SP3 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by redead,

המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by assaf990,

נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by lt mor,

שלום. כאשר אני מקבל מייל שיש בו לינק לאתר אחר וכ"ו. אני לא יכול ללחוץ על הלינק "ולהפעיל/להכנס לאתר" הוא אומר לי שההגדרות אבטחה של המחשב לא מאפשרות ואני צריך לפנות למנהל. אבל אני עובד תחת חשבון המנהל ולא שיניתי כלום. יש לציין שזה קרה לי אחרי שהתקנתי פיירפוקס ולאחר מכן חזרתי לאקספלורר 6 אם האקספלורר 7 יש לי בעיה להתחבר לשרתי FTP. כמו כן, אני לא מצליח להתחבר לשליטה מרחוק על המחשב שלי בעבודה. שוב הוא כותב שיש התנגשות של אבטחה. במידה וצריך עוד נתונים, אנא הגידו לי מה חסר והיכן למצוא אותם כדי להיות יותר מדוייק עם השאלות.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שבהתקנה הוא יבקש ממני להתקין את ה SP2 או להוריד בכלל את ה SP2 מהדיסק ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. אחרי התקנת הויסטה יש לי תיקיייה Windows.old השאלה אם אפשר למחוק אותה אם אני לא צריך אותה ? צריך לבצע מחיקה מיוחדת דרך תוכנה מסויימת או שאני פשוט יכול לעשות Shift+Del וזהו ?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. מה המצב אנשים ?.. אני משתמש ב - Windows XP Pro (מותקן בו SP2) ויש לי בעיה . כשאני מכניס דיסק לצורב (DVD) או לכונן הם קוראים אותו, רק ב - Windows, איפה שאמור להיות השם\האייקון של הדיסק שאני מכניס אין לא את האייקון ולא את השם של הדיסק . יש את השם של הכונן לפני הכנסת הדיסק, וזה גם לא מעלה לי התקנות ב - Autorun . אני צריך להכנס לקובץ Autorun.exe כדי שהתקנות יעלו (אני יודע שאפשר פשוט להכנס גם ל - Install.exe אבל לפעמים צריך גם את המסך שעולה עם ה - Autorun) . אני לא זוכר איך זה קרה, זה קרה בערך לפני חודש . תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…

9. Started by shayone,

היום התקנתי ווינדוס XP ורוב העיברית עושה לי בעיות או שאני רואה גיבריש או שאני רואה סימני שאלה יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? ???

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. http://www.keshet-tv.com/Items.aspx?GroupID=2572&ProgID=2409 אני מנסה להכנס לסקיצה של הבנות נחמה וזה לא פותח כלום. מה לעשות כדי שזה יפתח? תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by blue wings,

שלום לכולם, בדרך לפירמוט המחשב נתקלתי בתקלה. יש תמונות: אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מאחד את השלושה האלה לאחד? אני לא מעוניין לעשות שלושה מחיצות אלא מחיצה אחת וזה בלתי אפשרי במצב הנתון! (התמונות גדולות אין לי מושג איך להקטין אותם)

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by idanpere1,

לא בטוח שקשור לכאן, אבל הכי היה נראה לי מתאים פה.... שהייתי עם XP עברי שלחצתי CTRL+ENTER כשכתבתי כתובת של אתר בשורת הכתובת התווסף לי אוטומטית http://www.XXX.co.il.... עכשיו על ויסטה בעברית זה מוסיף לי COM במקום CO.IL.... איך אני יכול לשנות את זה ?? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by poltergeits,

יש לי תיקייה שאני שומר בה כל מיני קבצים שאני מוריד עדכונים דרייברים וכ"ו....... עכשיו בכל פעם שאני פותח את התיקייה מופיעים לי הקבצים כסמל גדול ואני אוהב שהם מופים בשורות או באייקונים קטנים כאלו שאפשר לראות את כל התוכן של התיקייה בלי להגדיל את החלון והשאלה היא האם אפשר לקבע את זה כך שלמרות שאני יעשה ריסטרט הם עדיין ישארו כמו שהגדרתי ועוד שאלה : אני שומע מוזיקה בקיבצי MP3 בתוכנת ווינאמפ 5 והבעיה היא שנגיד ואני פותח אלבום אז השיר הראשון הופך להיות אחרון וכל הרשימה מתבלבלת אפילו אם אני ממספר את השירים שבתוך התיקייה זה עדיין מתבלגן בטעינה פליז אנשים זה יכול לשגע פילים 8)

16. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה כשאני מדליק את המחשב שמגיע למסך של האקספי בהטענה של הוינדוס לוקחת הרבה זמן הפס עובר 9 פעמים ואצל חבר שלי 6-7 למה זה ככה?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by asichen,

שלום. לפני כמה ימים גלשתי באתרים ופתעום ראיתי שדף הבית השתנה לי לזה: res://msaps.dll/index.html ----------------------------------- ניסיתי לשנות את דף הבית, יש לי קובץ תיקון של הרג'אדית וג ם לא עזר, עתקנתי Adaware ו spybot וגם לא עזר. הדף משתנה לכמה זמן למה שאני רוצה ואז שוב חוזר. מה אפשר לעות בנוגע לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by aviz,

אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by levy333,

התקנתי xp במחשב אחר בבית אבל בעת ההתקנה לא יכולתי להוסיף את השפה העברית אני לא רוצה מערכת הפעלה בעברית אני רק רוצה תמיכה בעברית שניתן יהיה לכתוב וכו'.. יכול להיות שעל הדיסק שיש לי לא קיימת עברית אני לא יודע איך לבדוק את זה מה לעשות עכשיו? איך אני יכול להוסיף עברית למחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by hatzhaik,

שלום 1.כשאני מפצל את ההרדיסק בהתקנת XP על מחשב חדש איך אני עושה format לכונן השני ( לכונן שנותר לא C 2.האם במחשב חדש יכול להיווצר בעיות עם אני עושה פירמוט מהיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by adam99,

שלום! לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב וכשהוא מגיע לחלק שלפני המסך ברוך הבא המסך נכבה. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עלה ברוזולוציה ענקית ואז התקנתי שוב את הגרסה הכי החדשה וכשזה עושה ריסטרט זה שוב קורה. החלפתי כרטיס מסך ושוב אותה הבעיה... ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס וזה לא עזר. תודה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.