עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MichaelK,

עם מפרט כמו שלי, כדי לשדרג לויסטה? (בעוד כמה חודשים אני אקנה עוד ג'יגה ראם) עריכה: אם כן, איזו מערכת הפעלה של ויסטה הכי כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by Nihility,

הנה רשימות של תוכנות שעובדות על ויסטה. Applications Certified for Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-certified-for-windows-vista-as-of-73108/ Applications Compatible with Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-compatible-with-windows-vista-as-of-73108/ Compatible אומר שהיוצרים של התוכנה מצהירים שהתוכנה עובדת עם ויסטה. תוכנות אלה לא עברו בדיקה על ידי מיקרוסופט. Applications that Work With Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-that-work-with-windows-vista-as-of-73108/

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by SilverCivic,

שלום...נניח ויש לי קובץ וידאו AVI , ובווינדוס XP הוא מוצג כ-"rrr" איך אני גורם לו להראות את הסיומת ושהוא יוצג כ-"rrr.AVI" ???

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by שמIליק,

הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…

5. Started by club_501,

?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. השאלה בכותרת אני עומד להתקין ויסטה וחשוב לי להעביר תהגדרות

7. Started by etchel,

שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by Dr.K,

יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי בעיה . כל פעם שאני מוריד תוכנה או משחק כל שהוא דרך האקספלורר או דרך הפייר פוקס אז התוכנה או המשחק יורדים אבל אי אפשר להפעיל אותם כל פעם הוא רושם שיש בעיה אחרת . עם הקובץ מקובץ אז מתי שאני בא לפתוח אותו הוא רושם שיש בעיה עם הכיווץ והקובץ דפוק ,או שאם הוא יורד בתור exe אז הוא רושם שאי אפשר להפעיל אותו בגלל בעיה בקובץ עצמו ובדקתי את הבעיה עם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות בכדי לפתור בעיה זאת . איך אני אוכל לפתור מצב זה??? :'( :'( תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by or5412,

התקנתי רק לפני יום windows xp sp2 חדש ויש לי בעיה מוזרה מאד. לאחר עשרים דקות של שימוש במחשב המחשב מתחיל להיתקע ולזוז מאד מאד לאט. הבעיה קרתה כמה פעמים ברציפות וזה לא היה משהו מקרי. בדקתי במנהל המשימות וראיתי שיש תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שלוקחת את כל המעבד. עכשיו האם זהו וירוס או שמא מערכת הפעלה דפוקה. פתרונות והצעות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by mugello,

מה המצב זמן כיבוי מערכת ההפעלה שלי מהיר מידי ותוכנות שעובדות באותו זמן לא נסגרות כראוי. איך אפשר להוסיף זמן לכיבוי מערכת ההפעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

לא מזמן קניתי לפטופ ואני מחפש בנרות תוכנה שתעשה בצד העליון של המסך מד בטרייה כמו של הפלאפונים האם קיימת תוכנה כזאת?? מי שעוזר מלך!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Os.Master,

שלום לכם , הזמנתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב על מנת להשלים 4 גיג'ה כרגע יש לי מערכת הפעלה 32 ביט האם כדי להתקין את גראסת 64 ביט על מנת לנצל את כל הזיכרון אני צריך עוד פעם לפרמט או שיש אפשרות כזו להמיר את המערכת?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. ב-Windows XP, כאשר מגדילים את ה-Taskbar לשתי שורות, האייקונים ב-System Tray מסודרים בשלוש שורות. האם קיים Tweak או תוכנה שמאפשרת לעשות את אותו הדבר ב-Windows 2000 Professional SP4? אני מתכוון, שב-Taskbar יהיו שתי שורות, אבל ב-System Tray יהיו שלוש שורות של אייקונים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

כתוב Crash Dump ואני אף פעם לא מצליח לקרוא מה כתוב.. זה עושה מסך כחול ולמטה כתוב משהו על זיכרון פיסיקלי, ואחר"כ המחשב נכבה. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by yanhak,

בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by pichu7,

שלום לכולם, אחרי אתחול של המחשב המערכת זיהתה כי ישנם קבצים פגומים והריצה CHKDSK, לאחר כמה דקות ורשימה ארוכה של "בעיות" שהתגלו ונמחקו ורשימה קצרה של קבצים שתוקנו המערכת עלתה. XP לא הצליח להפעיל SECURITY CENTER, NETWORK CONNECTION ועוד. ניסיתי לאתחל את השירותים דרך SERVICES אבל אני מקבל הודעת שגיאה של :CANNOT FIND SPCIFIED MODULE. אנא עזרתכם.... תודה עריכה: בנסיון להפעיל תוכנות מקבל הודעת שגיאה CANNOT FIND DEVMGR.DLL

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by davidreznic,

הי. התקנתי את כל העדכונים +ADOBE FLASH PLAYER+ADOBE SHOCKWAVE PLAYER ויש אתרים שממש לא נראים טוב (מצורף YOU TUBE, YAHOO) וגם כצה דפים באתר הזה. , FXP, YNET בסדר. מה קרה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by GENERAL,

אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום, על מחשבי מותקנת חלונות ויסטה x64 זה זמן מה. היום הסרתי גרסא קודמת של daemon tools והתקנתי חדשה. במהלך ההתקנה המערכת ביקשה לאתחל את המחשב, דבר שלאחריו המערכת נתקעת במסך טעינה. נסיון הפעלה בsafe mode תמיד נתקע בקובץ crcdisk.sys או משהו כזה. המערכת לא מצליחה להעלות בקונפיגורציה טובה אחרונה. דיסק ההפעלה לא מוצא את מערכת ההפעלה המותקנת ולכן אני לא מצליח לתקן את הבעיה בשום אופן... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. תודה. עדכון: פתרון: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/my-system-wont-boot-after-t6828.html

25. Started by ishapach,

אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים

• 6 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.